dilluns, 3 d’agost del 2009

BON MES D'AGOST

Com que estem entrant al mes d’agost, farem una aturada d’escrits, ja que hem d’intentar desconnectar i, sobretot, fer una activitat diferent, si podem, de la que habitualment ens toca fer durant tot l’any.

Si més no, la feina la farem amb menys intensitat i d’una manera més relaxada.
Desitjo a tothom un molt bon mes d’agost

3 comentaris:

Anna García ha dit...

Disculpi Il·lustríssim,
Crec que ha comés una errada al temps verbal que ha utilitzat...vostè parla en plural quan hauria de fer servir la primera persona del singular:

"Com que estem entrant al mes d’agost, faré una aturada d’escrits, ja que he d’intentar desconnectar i, sobretot, fer una activitat diferent, si puc, de la que habitualment em toca fer durant tot l’any.

Si més no, la feina la faré amb menys intensitat i d’una manera més relaxada.

Sí, descansi, li espera un mes de setembre molt mogut...marxa sense fer els deures i deixa "persones" de confiança fent coses que li acabaran d'enfonsar.

Bones vacances...Sr.Jo.

Anònim ha dit...

Joder pues no lo parece, ¿menos intensidad'¿relajada? No es esa la impresion que me ha dado al verlo en las fiestas populares de Canyamars y Can Massuet. Es mas se le veia preocupado intentando provocar el abrazo y el buen rollo con mucha gente, para que parezca que no pasa nada. Pero si que pasa y cada dia esta usted mas solo.
Saludos

Anònim ha dit...

Qué parados que están los blogs!! ¿Sigue todo el mundo de vacaciones incluido el Alcalde? Agosto ya se acabó. ¿Cómo han ido las vacaciones? ¿Qué tal la fiesta mayor?