dijous, 14 d’octubre del 2010

VALORACIÓ PERSONAL DEL PRESIDENT I DELS CONSELLERS I LES CONSELLERES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA


Ara que s’acosten les eleccions autonòmiques i que estem vivint aquest moment complicat, molta gent canvia la paraula crisi per oportunitats. Jo també acostumo a veure-ho amb aquesta visió positiva. Estic segur que tirarem endavant, de fet ja ho estem fent.

Comentant amb moltes persones la gestió política que s’ha fet des de la Generalitat de Catalunya, amb totes coincidim que ningú ha sabut trobar taques remarcables, patinades importants o accions fora de to al treball que ha fet durant aquests quatre anys el president Montilla, tot al contrari, la serietat en el treball, la dedicació i, sobretot, els resultats de la seva gestió, des del meu punt de vista, són admirables.

També vull fer un resum, a grans pinzellades, dels consellers/res del PSC a la Generalitat. La Marina Geli, quina gestió tan espectacular que ha fet en sanitat! La valoració del seu treball, per part de les enquestes realitzades, és molt positiva.

Una altra dona al govern de la Generalitat, la Montse Tura, una persona amb noves propostes i amb projectes trencadors, que sempre demostren treball i dedicació.

En Quim Llena, d’Agricultura, mai havia vist un sector tan reivindicatiu amb tan poques incidències en contra de la seva política.

En Quim Nadal, mai s’havien fet tantes carreteres i s’havia invertit tant en infraestructures al nostre país. Un home que va transformar Girona i que la seva visió i experiència són ressenyables.

En Economia, en Toni Castells, ha sabut negociar el millor finançament que fins ara ha tingut Catalunya, ajustant i traient el màxim profit possible dels recursos de què disposa en aquests moments.

La M. del Mar Serna, consellera de Treball, amb els plans d’ocupació per a les persones en situacions complicades, perquè facin una feina i rebin una retribució. Treballant en aquesta línia, ara en presentarà uns altres plans d’ocupació extraordinaris.

L’Ernest Maragall, torejar el sector de l’educació és d’allò més complicat, però la seva experiència i convenciment el fan un home que avança amb els objectius que es marca, objectius sempre valorats per la ideologia d’esquerres. Mai s’havia invertit tant en centres d’ensenyament, mai s’havien tingut tants mestres a educació, tot i les dificultats del moment.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Sens dubte aquest sr. desconeix que la labor del govern de la Generalitat ha estat gestionada per un tripartit, quan solament refereix la gestió d'un partit desvetlla el seu poc nivell institucional i la falta de diligència envers els quals han fet possible que primer Maragall i després Montilla ens governin.
Esta clar que el sr. Jo es desacredita el sol al no reconèixer això, i posa en mal lloc les seves possibles coalicions en les properes eleccions municipals, on amb tota seguretat perdrà de manera estrepitosa la seva "majoria" actual, cap força política podrà esperar que els reconegui paper algun en possibles governs d'unitat, ja que l'entén la unitat de la seva casa i els seus condicionals.

Dit això, i davant l'absència de valoració, és sospitós que no de suport a les conselleries que si que han ballat amb la mes lletja (Relacions institucionals i Interior, Habitatge i Medi ambient, Acció Social i ciutadania, Governació i administracions públiques, entre altres) tant d'Iniciativa per Catalunya com d'Esquerra Republicana.

Al meu entendre, la figura amb major rigor, seny i capacitat de gestionar la infinitat de paranys, fronts oberts, atacs, i opinió publica mes els mass media, a estat el Conseller Joan Saura, que ha aguantat l'enemic exterior i el foc amic permanent de socis que més aviat eren Fariseos, com ha respost la sra. Tura a qualsevol moviment de Saura des que li va ser arrabassada la conselleria i traspassada a Justícia.

Em sembla que el sr. Jo dóna massa credit als seus i contínua amb el ninguneo de tot allò que no porti la seva faldilla socialista, però amb això no li fa cap favor ni al seu partit, ni a Montilla ni al govern de Catalunya que li sobren aquest tipus de subjectes arribistas.

Sr. Jo comenci a reconeixer el que fam els demés, a més quan vostè i el poble s’ha aprofitat i si no, pregunti a la Toñi en Serveis Socials entre d’altres.

Un que reconeix la feina feta per la resta i no solsament pels consellers "socialistes".

Anònim ha dit...

Voldria fer un comentari a aquesta entrada, però m'he quedat pasmat i com tots sabeu no soc massa tolerant amb els incompetents, sobre tot si també son mentiders i no veuen mes enllà del seu nas. Crec que amb això ho resumeixo tot.

JORDI FORT

L'Albert ha dit...

Jo agrairia que la propera legislatura ho fessin tot a l'inrevés, aconseguiríem acabar amb l'atur, que les administracions poguessin pagar puntualment i que les famílies veiessin com puja el seu nivell de vida.

Jo em sembla que no he estat molt atent aquets anys per que aquestes meravelles no las he vist, disculpeu si dic alguna cosa fora de lloc, però a mi em sembla que en aquets últims anys uns poquets personatges han aconseguir viure molt millor i la gran majoria viu molt pitjor.

Es una percepció molt personal que la volia citar com a contrapunt a la joia i glosa ( una mica pilotera) dels personatges que fa l' entrada.


Els politics bascos no tenen ni punt de comparació amb els nostres, on vas a parar, no tenen cap super home, ara, aconsegueixen cosses i fites que els d'aquí ni ho somiarien, ep ¡¡ aixi i tot paguen molts menys impostos i tenen mes i millors serveis. I ningú els fa boicot als seus productes.

Tenen algunes dites com " dime de que presumes y te dire de que careces".

Anònim ha dit...

Aquest es un altre iluminat com el ZP que ni tan sols es planteja començar a fer les maletes. Aquesta entrada no es mes que fer-se present, ocupar espai i temps a favor del psc, tan se val que el que es digui sigui cert o no. Es com lo del superman del Monti, dia a dia ocupan titulars i fan soroll pq hi ha un gran grup d'electors que no tenen el criteri format ni el tindran mai, i nomes votan per "la musica que mes han sentit". Segur que el que està fen es complir amb les directives del patit que l'indican que facin blogs a favor per tenir presencia.

Pero despres de 4 anys de crisis, els que no tenen criteri ni el tindran, tambe tenen les butxaques buides, i aixo si que farà mal a les eleccions.

Sr Jo, vagi fen les maletes. Les tàctiques de marketing electoral que tan be coneix el psc no crec que funcionin aquest cop. S'imposa un canvi de cicle que s'emporti tan de vici politic i de mitjos enganys, i si cal, despres vindrà un altre canvi de cicle.

Anònim ha dit...

Tal vez lo que vaya a decir, no tiene nada que ver con lo que ha escrito el Jo, ayer me entere de que la fiesta mediaval que según dicen es muy bonita, felicito a los que han intervenido, pero éste no es el caso, el caso es que por la noche se celebró una cena y se hizo en el pabellón de Canyamars, (aqui ya no entro) o sea que el Ajuntamiento puede hacer una cena en el pabellón y nosotros los de Canayamars tenemos que hacer la fiesta mayor en una plaza a la que han puesto una miserable carpa, y no solamente ésto si no que cuando hemos de hacer una reunión de parcelistas de Can Canyamars tenemos que ir al pabellón de Dosrius, cuando hay personas que ya son mayores y no pueden ir.
Entonces ni pregunta és ¿que tiene el Ajuntamiento, que no tengamos los de Canyamars? ¿ son más limpios? ¿se sientan en el suelo para no estropearla? ¿no mueven las sillas para no rallar la alfombra?
Espero que alguien me pueda dar alguna explicación.
Saludos.
Y felicidades a la Organización de la Feria Mediaval.

Anònim ha dit...

Sr. Anonimo, la resposta es tant simple com que si les reunions es fan a Dosrius, crearàs un problema de desplaçament, això com es d'entendre farà que mes del 50% dels asistent no hi vaigin. No es més que una altre forma de limitar el dret d'expresió, però de forma subtil i legal. El PSOE, perquè al meu entendre el PSC no existeix, son un simple braç d'Espanya per controlar-nos aquí, son molt experts en la prostitució del sistema democràtic, fins i tot més que el mateix Franco, que al menys et deixava clar quines eren les seves normes i obligava a passar pel tubo. El PSOE, inclòs el de Dosrius, no en té prou amb obligarte a passar pel tubo, sinó que ademés preten que t'ho creguis i els donis les gracies.
Hi han moltes formes de ser un dictador anti-democràtic, no sempre calen les armes, l'exemple el veiem cada dia quan el mon politic no compleix amb les seves promeses electorals i fà exclusivament el que es beneficiós pel partit o ells mateixos, arruinant cada cop més al país.

JORDI FORT (avui m'he seentit inspirat)

Anònim ha dit...

Al que comenta lo de la cena, tiene usted la razón en parte. Me explico la cena la organiza "El Sot del Gall" una ASOCIACION de CANYAMARS, que tienen afinidad con el PSC pues mucha mas de la que nos gustaria. La pregunta entonces es ¿Por que unas asociaciones pueden usar el pabellon para fiestas y otras no?
Saludt

J.L.Rueda ha dit...

Por que tienen un "cargo de confianza", ni más ni menos, ni menos ni más.

El Ajuntament de Dosrius hace tiempo que tiene un cierto tufillo fascista, si perteneces a la secta y amas al Líder Supremo tienes privilegios, los que tienen criterio propio y no claudican se quedan fuera del Eden.

Por cierto, debo de ser el único vecino de Canyamars al que no le hizo ni puta gracia que rodasen la película en la urbanización.

En su momento les propuse a las dos AAVV, emprender acciones durante el rodaje que tuviesen repercusión mediática y sirviesen para denunciar y dar a conocer a la opinión publica la situación de nuestra urbanización, me quede más solo que la una. Y no culpo de ello a sus representantes, por que la triste realidad es que la inmensa mayoria de los vecinos se quedan siempre en casita esperando que otros les resuelvan los problemas de la urbanización. Solo asoman la cabecita cuando llegan cartas que les informan del pastón que van a tener que pagar.

El Ayuntamiento no invierte un euro en Can Canyamars, tenemos las calles que dan puta pena llenas de hoyos, somos privados o públicos según les interesa en cada momento al Caudillo, nos putean y marginan, su pésima gestión deteriora el patrimonio de los vecinos, pero conceden "permiso" para rodar una película en nuestras calles, las mismas que deterioramos entre todos pero solo pagaremos el arreglo unos cuantos y además cobraron tasas a la productora por ese permiso que por lo menos las podrían haber invertido en tapar los socavones de Can Canyamars.

Este viernes pasado hacia eso de las 4 de la tarde, vi a miembros de la brigada municipal limpiar y barrer el carrer Major, ¡¡¡ que este todo limpio, que vienen los vecinos de otros pueblos, que sepan lo bien cuidado que el Caudillo tiene su municipio !!!

Muchas veces pienso que en Can Canyamars tenemos lo que nos merecemos, debe de ser el tan mencionado microclima local que nos vuelve a todos gilipollas.

P.D. La película solo sirvió para que los de la productora y unos pocos vecinos ganasen dinero, a costa de usar y seguir deteriorando las mal llamadas calles de Can Canyamars.... O FOLLAMOS TODOS O LAS PUTAS LAS TIRAMOS AL RÍO.

Anònim ha dit...

Jo també estic amb tú Josep LLuis, la pel.licula no ens ha beneficiat amb rès, per tant perquè fer-la en els nostres carrers "privats". Hi han accions que no les pot portar a terme una sola persona, fa falta la co-operació de organitzacións, però aquestes a vegades també estan enquistades en el seu propi egocentrisme i així perdem les grans oportunitats per fer saber a tothom com està la situació.
Posant un exemple, imaginem que el dissabte matí, un grup de 50 persones es dediquen a treure tots els retols que l'ajuntament va posar anunciant que la nostre urbanització "privada" l'havien convertit en un parking sense demanar el permís als seus legitims propietaris, posen valles en tots els carrers d'acces a l'urbanització y cobren una tarifa de 5 euros a tot el que no sigui veí o visitant d'un veí per aparcar en una zona "privada". El jefe, com es lògic hauria enviat a la policia a posar ordre entre els que impedeixen als no veíns l'acces a la zona "privada", però es clar, hauran de demostrar d'alguna manera que aquesta zona "NO es privada", com s'ho faràn?
Tot es una monumental incongruencia Josep LLuis, i mentres hi haigin veïns sense criteri o facils de comprar, tot segirà igual, va ser simple mala sort que quan tu vas decidir marxar de Masnou i jo de Mataró no haguesim optat per Orrius enlloc de Dosrius.

JORDI FORT

Anònim ha dit...

Incompeten i penos" Jo de tu dimiteixo Psc.