dilluns, 24 de setembre del 2012

Un cap de setmana ple d’activitats

El dissabte va tenir lloc el gran homenatge a la Loli Mas. Va ser un matí molt emotiu, descobrint la placa al consultori mèdic de Dosrius que portarà el seu nom per sempre. Va ser un acte senzill, però no li va faltar de res. El record, l’emoció, les anècdotes, les llàgrimes hi varen ser presents, a més d’ un carrer ple de persones que no es van volen perdre aquest homenatge, tot i que ja feia dotze anys que la Loli no treballava al nostre municipi. La Loli Mas va ser infermera del municipi des de l’any 1989 fins al 2000, a més de residir a Dosrius, des de l’any 1985. Era una dona senzilla, aquesta senzillesa li va donar una gran magnitud com a persona, pels seus valors, la seva generositat, la seva manera de ser i de plantejar la vida, el bon tracte que tenies amb ella, la predisposició en tot moment, que van fer que es guanyés el cor de totes les persones que la coneixien. Per això aquest homenatge va ser tan merescut. El diumenge vàrem continuar amb la descoberta de plafons informatius a llocs emblemàtics del nostre municipi. Aquesta vegada va tocar al veïnat del Far, amb extensió fins al Corredor. També vam celebrar el desè aniversari del mercat municipal. La venda ambulant, segons tots els marxants, està en un moment molt complicat, amb una baixada de vendes important a tots els mercats de poble, que es fan amb una periodicitat i Dosrius no n’és cap excepció. Tot i això, des de la regidoria de Promoció Econòmica s’han organitzat una sèrie d’actes mensuals, per intentar revitalitzar el nostre mercat del diumenge. Es va organitzar una sardinada, un taller de titelles i un conta contes que varen fer les delícies de les persones que hi varen participar, especialment els més joves. Em vaig comprometre amb una mare, a publicar la fotografia dels infants que portava, un cop acabat el taller de titelles que es va fer a base de fruita. Aquí la teniu!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

A l'homenatge de la Loli sobrabes tu i el teu afany de protagonisme com sempre i pels comentaris despetius a la teva persona i les cares de la gent ja ho deien tot. Al mercat fa temps que te l'has carregat per una mala gestió ( no entro en més detalls erò es podría fer amb exit pero no seré jo qui et doni la solució. L'exemple més clar es el nou mercat semanal del Cros, un èxit de parades i d'afluència de gent. En definitiva el de sempre en la teva gestió.

Anònim ha dit...

La gent que encara treballem acabem rebentats i no tenim tant de temps per anar a fer el titella amic Josep, collons encara ets alcalde ¡¡, qui ho diria, aguanta el que puguis que la cosa está molt futuda.

Anònim ha dit...

Josep, t'has oblidat de dir que Diumenge es va fer l'assemblea de l'associació de veïns de Can Massuet. Vam poder gaudir de la companyia del il·lustre Sr.. Salvador Corbalan. Tot un prodigi, com s'explica l'home, quins missatges tan clars i contundents. Amb líders així no cal patir. Els vilatans de Dosrius no sabem la sort que tenim de poder comptar amb ell. rrrrrrrrrrmmmmm, ah, que sàpigues que la majoria de gent que va assistir a l'assemblea es pixava de riure i flipava que aquest tio tingui la més mínima influencia al Govern de Dosrius. No s'entén res del que diu, és incapaç de dir tres paraules seguides amb sentit. L'oposició et felicita i t'agraeix que continuïs regalant vots tan alegrement.

De passada també felicitar-te per la part que et toqui del desgavell que teniu a Can PSC, quina canya que us espera pel Novembre, no us quedaran ni les fulles de la rosa. Encara et veig demana asil polític al PP. com que a tu tan te fot mentre puguis pillar cacho.

Anònim ha dit...

Rumor de última hora:
Josep Jo estará en las listas del PSC de Barcelona para la elecciones del 25 N. Lo pondran en los últimos puestos que nadie se asuste. El partido necesita poner al máximo de inutiles para justificar los penosos resultado que se avecinan.

Anònim ha dit...

Por fin tendrá un orgasmo el pobrecillo

Anònim ha dit...

Supongo que tendrá el consentimiento por escrito de la madre. Y si estuviera separada del padre también. Son Menores !!! Nadie puede hacer nada con esto?. Publica una imagen de unos niños !!! ¿A qu esta jugando este hombre?

Anònim ha dit...

Al Capone cayo por menos. Hay que ser gilipollas.