dissabte, 23 de gener del 2010

ES PASSEN UNA MICA.

Ja fa massa dies que dura tota la polèmica sobre l’incendi d’Horta de Sant Joan que, malauradament, va provocar cinc víctimes mortals i un ferit greu.

No pot ser que els grups parlamentaris de l’oposició s’escarnissin de la manera que fan, intentant treure renda política d’una situació desgraciada. Estic convençut que els professionals que estan preparats per intervenir en els incendis forestals, també ho veuen de la mateixa manera.

L’accident mortal va tenir lloc per un cúmul de circumstàncies, a banda de si va ser provocat o va ser fruit de la caiguda d’un llamp, però ara cal buscar la millora dels mecanismes de control, de prevenció, de vigilància, de coordinació, sempre es pot fer un pas més en aquesta línia, però demanar dimissions de consellers, fruit de la desgràcia, és d’un oportunisme que delata que no es té alternativa, que no s’ajuda a caminar per millorar, que es busquen defectes allà on no n’hi ha, per treure rèdits polítics.

En definitiva, moltes vegades penso que la democràcia en aquest país encara ha de fer un pas més, perquè en moments delicats, de circumstàncies adverses, tothom pugui remar en la mateixa direcció, tant si s’està en una banda com a l’altra.

Entrada original

5 comentaris:

Xavier Fageda ha dit...

Això no té res a veure amb la democràcia. Si fas les coses malament s'et critica i et voldran fer fora, s'hi ho fas bé s'et felicita i s'et anima a continuar. Per molta prosa que si vulgui posar és una qüestió senzilla.

No m'extranya que es demanin dimissions, tot plegat te tan mala pinta.

http://xavierfageda.blogspot.com/2010/01/irresponsables-i-mals-gestors-com-minim.html

Anònim ha dit...

Els comentaris que expresa el Sr Jo en el seu blog em semblan d'una inteligencia politica nula.

Quan s'està en política, s'ha d'estar a totes, a les dures i a les madures, i si l'oposició ataca al govern de torn, està fen oposició amb millor o pitjor encert, i si no li agrada al govern de torn, que pleguin i que es dediquin a un altre cosa.

En el cas concret que comenta, tots lamentem de tot cor les desgracies que varen pasar i desitgem que no es repeteixin.

Pero aixó no treu que si hi va haver engany o ànim d'ocultar fets per part dels responsables politics o de bombers per salvar la cadira, s'els demani ara explicacions. No estic atacan els fets en si que varen passar ja que tots volem creure que es va fer el que es va poder. El que no tolerem es que els responsables politics ens enganyin i amaguin fets, que es la sensació que tenim. I si l'oposició fa aquesta feina, ben feta està.

El problema Sr Jo es que tots volem remar en la mateixa direcció, pero alguns no remen perque els hi convé no fer ho.

Anònim ha dit...

Una memòria molt prima denota el Sr. Jo. Quan els seus estaven a l'oposició, demanaven dimissions per qualsevol cosa. Tot plegat no és més que el JOC DEMOCRATIC.

Es clar que potser ell no ha acabat d'entendre el significat d'aquestes dues paraules, o fins i tot totes dues alhora.

Val a dir, però, que els seus companys de partit (i de tripartit) ténen més capacitat d'encaixar crítiques que no pas ell.

President Montilla ha dit...

Este es mi yusep, pont en contacto conmigo y vamos a contarselo a las familias de los bomberos que no lo entienden

Anònim ha dit...

Només és pot dir...Impresentable!!!! I si fossin els seus germans els morts????
Srs. polítics les vergonyes es destapen de seguida i forçosament en democràcia per molt que molts ho intentin callar...Tot s'acaba sabent...Per cert, En Garzón tindrà alguna notícia de l'Ajuntament de Dosrius?? Estaria molt bé.
Què es pensen els polítics que per què han estat votats tenen carta blanca per mentir, manipular descaradament??