dijous, 28 de gener del 2010

QUAN LES BONES NOTÍCIES NO PORTEN MERDER AL DARRERE

Ja feia dies que volia transmetre la meva reflexió envers grans notícies que van aparèixer al nostre país, en els darrers dies del 2009, que han tingut un ressò mínim per part dels mitjans de comunicació i de la població en general.

Les notícies són el traspàs de rodalies a la Generalitat i que el Maresme deixi de tenir el títol d’una carretera com la Nacional II.

En el cas de rodalies, quants i quants diaris s’havien omplert quan hi havia dificultat amb els retards de trens, problemes de catenària, problemes fruit de les obres de l’AVE, ... i sempre es deia el mateix, si la Generalitat ho gestionés aniríem molt millor i això portem anys i anys dient-ho. Les negociacions d’aquest traspàs han estat molt complicades i en el moment que es dóna la notícia, s’anuncia sense pena ni glòria. Ningú fa cap festa, ningú aplaudeix i ningú es satisfà. Fins i tot, algú, volent posar aigua al vi, ho va criticar.

En el cas de treure la Nacional II de la comarca, és la millor notícia que s’ha donat al Maresme en els darrers anys, per tal de reordenar la nostra comarca i també ha estat notícia d’un sol diari, dubtant, en algun cas, de la capacitat dels polítics per millorar la mobilitat.

Jo tinc molta confiança, perquè s’hi ha treballat molt. Està tot molt ben planificat per poder actuar en els propers anys, per millorar d’una manera significativa els aspectes de la mobilitat al Maresme.

5 comentaris:

L'Albert ha dit...

Dons, si ens han traspassat, Rodalies, a la practica que vol dir.
? que ens han traspassat les vies, no.
? que ens han traspassat les maquines, no.
? El personal, tampoc.
? Els diners, tampoc.

Llavors ??que ens han traspassat, únicament la megafonia, es per això que no tirem coets.

Tot plegat una farsa per pogué presentar se a les properes eleccions dient alguna cosa.

Que trauran la NII de la comarca, i per on anirem a Barcelona o a Girona, Quina volta ens faran fer, ves quines cosses mes rares hem de llegir que fan els politics.

Perquè no parlen de la capacitat de tenir a tota la gent treballant i cobrant un sou digne que amb el que puguin fer les mateixes cosses que fan els treballadors dels països del nostre entorn.
Per que no parlen de cosses concretes com que estan gastant mes diners per no fer res que tots els governs anteriors i ens estan deixant un deute que ho pagaran les generacions futures.
Per que no parlem d’urbanisme i de conservació del patrimoni natural que ens han deixat les generacions anteriors a la nostra.
Per que no parlem que hem passat de una renda per càpita de 22.000 dòlars/ any a 17.000
Per que no parlem de les millores en la educació o en la sanitat, o de com tenim els carrers.

Aixo ens dona dades per fer nos una mesura de la confiança que ens mereixen les seves planificacions.

Anem una mica de cul per pagar impostos mal gastats i no tenim temps de celebrar cosses que no existeixen, això es una mica el que ens passa.

L'Albert ha dit...

Uyyyyy.

Ara que no s’enfadi ningú pro em sembla que els diaris parlaran uns dies de la pila d’aturats i que ens tindrem que jubilar de moment als 67 anys aixo qui arribi.

També parlaran de les veus que ens volen fer fora del Euro i de les trampes i deutes que tenen els bancs i les administracions publiques, de lo be i que funciona el sistema i lo just que es.

També parlaran aviat de les pujades d’impostos, ara que les famílies van tan be econòmicament i a ningú li manca una feina, alguns fins i tot en tenen mes d’una, i de dos.

Mira que si ens treuen la NII, no se per on passaran els superhomes de la Challenger i no podrem fer el canvi de model econòmic.

Com son aquest de la premsa de dolents.

L'Albert ha dit...

Ara, que ho pensat be, i es una bona mesura la jubilació als 67 - 70 anys, com si no, han de pagar la hipoteca els que ara tenen 30 anys i la fan a 40 anys.

Allò dels esclaus era un desgavell, ningú cuidava les eines i tenies que donar-los de menjar i allotjament, ara si que ho tenim tot ben planificat els tens pencant tota la vida i ells s’espavilen solets.

D’això tampoc se’n parla en els diaris de molta gent que treballa i no li arriba per fer els minims amb el seu sou.

Anònim ha dit...

el que ha de fer es treure la les escories de l'ajuntament començant per ell mateix

Anònim ha dit...

Visca La PAC 2r!!!!!