divendres, 5 de febrer del 2010

LA MARXETA A CANYAMARS

Amb gran satisfacció he rebut la notícia que l’Agrupació Científica Excursionista de Mataró ha decidit que l’edició de la Marxeta d’enguany, prevista per al diumenge 21 de novembre, comenci i acabi a Canyamars. L’arribada serà al Pou de Glaç.

Recordo que l’edició de l’any 2003 va sortir de la plaça de l’Ajuntament de Dosrius, fent els 18 – 20 Kms. habituals, i acabant davant de l’Ajuntament, amb una festeta amb vermut i molt bon rotllo per part dels participants, que són un nombre considerable.

M’agrada que surtin de Canyamars, perquè sempre he explicat que tenim tres nuclis de població, on hi viuen persones amb unes característiques diferents. Això ho hem de potenciar, perquè és riquesa.

Potenciar-ho no només es portar-hi festes i fer les típiques de cada nucli, també és treballar per tenir equipaments i serveis de tota mena. Per això és molt important poder assolir, algun dia, que Canyamars tingui la seva escola de primària, tal com estem defensant actualment que can Massuet tingui la seva.

Això vol dir vida, vol dir possibilitats de comerç, vol dir diversitat de serveis, i aquests nuclis de població amb una identitat tan potent els hem de potenciar en aquesta línia.

Entrada original

6 comentaris:

Xavier Fageda ha dit...

Que vol dir amb "persones amb caracteristiques diferents?. Que potser els de Canyamars tenen dos nasos? o els de Can Massuet tres orelles? Jo la veritat es que veig a tots els habitants del municipi amb les mateixes caracteristiques. Som persones.

Anònim ha dit...

si, però con ideeas muy diferentes, cada un vol el millor per seu poble i eso es lo que nos hace diferentes.

Anònim ha dit...

aixo l'unic que portara es més crisi economica i tot per culpa de teu mandat que no val res.
Dimiccio de tots els regidors.

Anònim ha dit...

que no os dais cuenta que pronto vendrán las elecciones y espera tener unos resultados pésimos con lo de la Urbanización de Can Canyamars, por eso nos está dando cepilladitas en la espalda, pero no se da cuenta que Canyamars hoy en día es un pueblo dejado y abandonado.

Anònim ha dit...

La mejor marxeta que podemos tener en Canyamars es la suya

J.L.Rueda ha dit...

Para "marxetas" las que tu te pegas con el dinero de nuestros impuestos.

Antes de "trabajar" para tener "la escuela primaria" en Canyamars, haber si trabajas para que de una puta vez se arreglen las calles de Canyamars, y sin que ese arreglo nos tenga que costar una fortuna a los vecinos, porque con la mierda de calles que tenemos llenas de socavones, seguro que los críos terminarían haciéndose daño.

Esta claro que te han entrado las prisas y ya estas en campaña electoral.

Que poca vergüenza, solo te falta decir que Can Canyamars es "un referente" para otros Ayuntamientos y urbanizaciones.