diumenge, 28 de febrer del 2010

ELS SERVEIS SOCIALS DE L'AJUNTAMENT VAN CREIXENT

Malgrat la crisi, una de les àrees que s’ha potenciat al màxim, per a la qual no hi ha hagut retallades pressupostàries, ha estat l’àrea de Serveis Socials.

Tot i que l’Ajuntament ha mimat aquest departament, cal afegir-hi l’empenta de la seva responsable.

Ella ha sabut administrar el recursos que s’han destinat a aquesta àrea, amb una diligència admirable. A més a més, s’ha buscat la vida fora del municipi, anant a altres administracions, per tal d’assolir les màximes aportacions possibles, tant a nivell de serveis com econòmic.

Tot el que explico ho va demostrar no fa massa dies, en una reunió amb veïns. Quan explicava la seva àrea va dir que en algun moment concret té fins a vuit persones treballant-hi. Jo personalment vaig quedar sorprès i quan me les va anar anomenant vaig veure que era veritat.

Actualment, aquesta àrea està situada a la primera planta de l’Ajuntament i tenen dos despatxos, però utilitzen totes les sales i altres despatxos de regidories . La feina que fan és espectacular, amb reunions, visites, entrevistes, ...

Davant la magnitud del treball que fan, s’ha buscat un nou indret per a la seva ubicació. Ja feia temps que cercàvem algun lloc nou. Per fi hem trobat unes oficines que estan davant de l’ajuntament, a la banda oest, d’uns 70 m2, amb diversos despatxos i alguna sala de reunions. Hem arribat a un acord amb el propietari, perquè l’ajuntament llogui aquest espai, amb un contracte d’una durada de sis anys, prorrogable d’any en any i amb dret a compra.

Estic satisfet de les negociacions, de la gestió i, sobretot, de la nova ubicació d’aquesta àrea tan important, que lidera la Toñy, amb tot un grup de grans professionals, que belluguen el tema social del nostre municipi. S’ho mereixen!

Entrada orignial

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Seguro que apoyar el área social es una buena iniciativa. Pero si te falta espacio porque no aprovechas para echar a cargos de confianza, aplaudebobos i resto de comparsa? ocupan un espacio que seguro, seguro no justifican . Ahorraras el coste de sus sueldos y además no tendrás que alquilar nada.

Anònim ha dit...

Seguro pero el area social no son solo las personas mayores de Canyamars y Dosrius. Hay mayores en Can Massuet y otros lugares. Personas necesitadas de "servicios sociales" son los jovenes. ¿Que es pacios tienen? ¿Y las mujeres/hombres que trabajan en casa? ¿No tienen derecho a un espacio donde encontrarse y compartir actividades?
¿Por que no se alquila la "nave" de Can Massuet para hacer un "centro social"?
En fin como siempre os gastais la pasta en lo que os sale de las narices sin tener en cuenta las necesidades reales del municipio, de las Personas nomo dices...

Anònim ha dit...

Curiòs, el Sr. Alcalde no sap quanta gent treballa per ell....

Judith

Anònim ha dit...

el señor alcalde solo ha utilizado Dosrius como trampolin hacia otros puestos politicos, no tiene ningun tipo de interes por el pueblo. A ver si en las proximas elecciones dejamos todos de ser tan burros y le damos 0 votos.

Juani

Anònim ha dit...

Pues me da a mi que el trampolin esta jodido y no es capaz de catapultarlo a ningun sitio.

Anònim ha dit...

Dos consideraciones al respecto, una, que le crezca el servicio de asistencia social no es un buen dato , lo digo porque alegrarse de que cada vez tiene mas pobres o personas necesitadas de auxilio no es que sea lo que uno persiga conseguir en su mandato.

Dos, que en todos los folletos e impresos que envía su ayuntamiento, se ve a la gente de servicios sociales siempre de fiesta y viajes, vamos gozando de su condición, dando alegrías y proporcionando experiencias a los pobres o los ancianos.

No entiendo de que se vanagloria la verdad, si de que le crecen los pobres, si que se gasta el dinero de las familias en llevar a la gente al cine o que a un amigo le ha alquilado el local que no alquilaba ni regalado con cuenta a la caja del ayuntamiento que le recuerdo, vive del crédito que no tienen las empresas ni las familias.

Pachi

Anònim ha dit...

Pero no os habeis dado cuenta que ha hablado de seis años,( en alquilarlo,) ésto significa que el tio tiene intenciones de quedarse otra legislaltura más, joder que cara tiene.

Anònim ha dit...

La cosa se destapara cuando sepais de quien es el local, va a pasar la crisis con el local alquiladito.

Anònim ha dit...

Las especulaciones de poco valen. No tengo ni puta idea de quien es el dueño del local. Si alguien lo sabe a ciencia cierta y cree que el ayuntamiento esta dando un trato de favor pues que lo denuncie y punto. Lo demas es hablar por hablar.

Anònim ha dit...

En sembla bé que tinguin un lloc però els demes també: les entitats del municipi, joven, gent gran.

La veritat es que estic bastant indignat.

De qui es el local?????

Anònim ha dit...

Algú ha preguntat o s'ha preguntar que fan els Serveis Socials? Qui són? Quins mitjans tenen ?? com treballen??......... És que crec que per aqui s'estan confonent coses i això es perillos.....

Anònim ha dit...

La gent ha de tenir drets, no serveis socials on estas al criteri o les ganes de treballar d'unes persones.
Dret a una vivenda, dret a una feina, cumpliu la constitucio, nomes tenen funcionant la part de pagar, les multes i els drets dels banquers.
I els de les caixes d'estalvis.

Anònim ha dit...

Cuando hablais de los viajes y las cenas y el cine y las fiestas, tener en cuenta que todo ésto NO ES GRATIS, todo ésto te lo hacen PAGAR, entonces no te hacen ningún FAVOR, sólo te llevan a los sitios.incluso cuando vas al casal pagas algo para la calefacción y la luz.