dimarts, 7 de setembre del 2010

UN ANY D’ESCOLA BRESSOL


S’ha iniciat el segon curs de l’escola bressol municipal. Malgrat que és un equipament que ens ha generat tot el deute que l’ajuntament té a llarg termini, uns 700.000,- euros, valoro molt positivament el primer curs de funcionament.

Com en tots els serveis que dóna l’ajuntament, sempre hi ha algunes queixes, però en aquest cas hi ha hagut felicitacions de pares, fent una valoració molt positiva tant de la gestió com de l’equipament.

Ara ens toca afrontar el segon any i la voluntat de l’ajuntament és baixar el preu del cost mensual, que actualment és de 186,-- euros. Estem treballant per posar-lo a 170,-- euros, però la gestió administrativa d’aquest canvi és llarga i vol el seu temps, per dos motius: En primer lloc, perquè és una taxa i cal fer la seva aprovació inicial, la seva exposició pública, durant 30 dies, i si no hi ha cap al•legació la seva aprovació definitiva i la corresponent publicació al BOP. Això volem fer-ho quan es revisin les taxes i els impostos que l’ajuntament ha d’aplicar durant l’exercici de 2011 i que han d’estar aprovats definitivament i publicats a 31 de desembre de 2010.

En segon lloc, hem de superar una altra qüestió, ja que es va aprovar un Pla de Sanejament, el qual contempla una previsió d’ingressos i despeses per als propers 3 anys. Aquest Pla de Sanejament ens el va autoritzar el Departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya. Pel que fa a l’escola bressol, el Pla contempla que per a l’any 2011 el preu s’ha d’augmentar un 2% i per al 2012 aproximadament un 8%. Per aquest motiu, aquesta reducció de 186,- a 170,-- euros, s’ha de comunicar a la Generalitat de Catalunya, que és qui l’ha d’autoritzar, un cop s’hagi justificat suficientment la proposta de reduir el preu.

Tinc confiança que ho assolirem i a partir del gener de 2011 el preu de l’escola bressol serà més barat que el que es paga actualment.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant, venen eleccions.

J.L.Rueda ha dit...

El ahorro es de ¡¡¡ 16 euros !!! seguro que las familias están saltando de alegría y celebrándolo con cava, ¡¡¡SE ACABO LA CRISIS !!!......

¡¡¡ MENUDO MORRO QUE TIENES, HABLAR DE "AHORRO" ES RIDÍCULO ADEMAS DE SER UNA TOMADURA DE PELO !!!

Por cierto, cada días sales más guapo en las fotos, felicidades a Sauron.

Anònim ha dit...

Seguro que para aumentar su sueldo y el de sus esbirros no va a ser tan dificil ni van a tener que notificar nada a la Generalitat. Los 16 euros te los metes por donde te quepan chorizo, la unica ayuda que podrias ofrecer a las familias del pueblo seria tu desaparicion y la de todo tu sequito.

L'Albert ha dit...

Agrairia al senyor alcalde que ja que ho hem de pagar nosaltres, fes públic el pla de sanejament i els compromisos econòmics que ha assolit com a representant nostre.

Mes que res per anar nos preparant per els propers anys i a l’hora de gastar pòquer saber, al final, que ens quedarà disponible desprès de pagar els impostos, no ens trobem amb alguna ¡¡ sorpresa, sorpresa ¡.

La web del ajuntament pot ser de molta utilitat per informar al municipi a un cost molt baix.

L'Albert ha dit...

Ressaltar que en 2011, any de eleccions municipals el preu pujarà un 2%, i una vegada passades aquestes, s’apujarà un 8%, no fos cas que perdéssim algun vot.

El rebut passarà a ser de 190 euros, una quarta part del sou net d’una auxiliar administrativa o una caixera.

A mi em costa d’entendre que desprès dels anys amb mes ingressos de la historia del municipi es tingui que fer un pla de sanejament, que jo sàpiga el primer de la historia del municipi.

? vols dir que es per pagar la guarderia.

L'Albert ha dit...

A, i si no abaixa el preu, pagaran 205 euros al 2012 una vegada passades les eleccions municipals.

M'agadaria saber que passara amb L'IBI, que estan molt callats.

Anònim ha dit...

EMPIEZAN LAS PROMESAS ANTES DE ELECCIONES.
Supongo que también viene la época donde se dará orden a la policía local de no multar a nadie, para que no se enfade la gente.
QUE ASCO DE GENTE .

Y seguro que si gana, en el primer pleno municipal (como hizo en los anteriores) se sube el sueldo otro 30%. AVISO, en ese caso, le tiro un tomate a la cara públicamente. NO ES BROMA.

FM

Trialero ha dit...

Taxa per una escola bressol? Ni que fossin els residus municipals. Aquest tio no sap ni de que parla. Més aviat és un preu públic

Pla de sanejament? Deu ser perquè han gastat i s'han endeutat més del que tocava. I això només és responsabilitat del govern municipal i l'alcalde. Menys passar la pilota a la Generalitat i més assumir la responsabilitat pròpia.

Per cert, algú sap per què en Jo no s'ha presentat a candidat a les llistes del PSC per les properes eleccions al Parlament? No serà que per fi n'ha après i a preferit no tornar a fer el ridícul ja que sempre que s'hi presenta els seus companys de partit no el voten. El coneixen millor que els electors de Dosrius!

Trialero

J.L.Rueda ha dit...

Te garantizo que Alcaldes de la comarca que pertenecen a su partido, no lo soportan.

Esta como President del Consell Comarcal, porque los otros Alcaldes prefieren dedicarse a gestionar y resolver los problemas de sus municipios, sin embargo al nuestro solo le importa llenar su ego y vivir de la política.

És el que hi ha....

Anònim ha dit...

Y la pasta, que le gusta mucho la pasta¡¡.

Anònim ha dit...

Hombre, claro, es otro sueldo completo que cobra con una pequeña dedicación de tiempo, que a su vez complementa su sueldo completo de alcalde con dedicación parcial que previamente se autoincrementó en un 30% porque dosrius iba a superar en el futuro un cierto número de habitantes. Seguro que no tiene narices de devolver el exceso de ingreso indebido (por lo menos éticamente) por no haber superado el número de habitantes, y por tener dos sueldos públicos en un momento como este de crisis.

J.L.Rueda ha dit...

El Josep piensa...
"Santa Rita, Rita, lo que se da no se quita".... y se queda tan pancho.

Anònim ha dit...

Portar els fills a l'escola bressol a peu és una heroïcitat. Quan no trepitges merda de gos, tragues la pols dels cotxes o directament se't mengen. A veure si arregleu els accessos tercermundistes!

J.L.Rueda ha dit...

Me parece muy acertado el comentario anterior,este domingo por la mañana fuimos a dar un paseo por los equipamientos del pueblo, yo nunca había ido a la escola bressol, pero me sorprendió lo retirada que estaba del núcleo urbano.
Llegue a la conclusión que si unos padres quieren llevar a su hijo a esa escola bressol, necesitan 180 euros y un coche porque la escuela pilla a tomar por saco.
¿Falta de previsión o incompetencia como de costumbre?

Anònim ha dit...

ja podeu mirar els preus de les escoles bressols desl voltants, quina passada, aqui a dosrius es paga molt mes que enlloc, quin morro i encara la volien pujar de preu, no teniu vergonya, aneu a fer bodas al pou del glaç per cert on van a parar els calers que dona la gent per casarse?????

Anònim ha dit...

Esto se arreglara el dia que tenga nietos, entonces como se quejaran sus hijos lo bajara de precio y arreglara los accesos.
mientras no le toque a el directamente pasara de todo, es triste pero asi van las cosas en este pueblo

J.L.Rueda ha dit...

Espero que cuando llegue ese día ya no se Alcalde, porque si tenemos en cuenta la edad de sus hijos lo normal (según las estadísticas)es que tarden bastante tiempo en darle nietos...
¡¡¡ Estamos Apañados !!!
Si eso ocurre me mudo de pueblo.

Anònim ha dit...

Les que han sortit perdent son les pobres educadores, que realment estant fent una feina fantàstica i elles son les que han sortit molt perjudicades amb la seva baixa de sou, això si que no l'hauriem de permetre, ja que pot tenir consequències molt greus per els nostres fills i filles, ja que poden pendre la desició de marxar a un altre lloc on realment valorin mes la seva gran tasca