dimecres, 22 de desembre del 2010

TORNO A ACTIVAR EL MEU BLOC PERSONAL


Com tothom sap, tinc un cultiu d’avets de Nadal i en aquestes dates la intensitat de feina es multiplica d’una manera important. Per aquest motiu, s’ha de prioritzar i deixar de banda coses que no són vitals i tirar endavant les que sí que ho són, com ara: la gestió de l’Ajuntament, la gestió del Consell Comarcal i la comercialització dels avets de Nadal.

No ha quedat res enrere, amb la satisfacció que cada dia quan em posava al llit deixava la feina feta i ben encaminada, però el bloc ha quedat de banda.

Doncs, ara que la campanya dels avets de Nadal ja està arribant a la seva fi, tornem a activar el bloc fent escrits de reflexió, escrits personals, escrits d’opinió, tal com sempre he anat penjant en aquest mitjà.

El primer que em ve de gust explicar és que enguany he vist i he notat més animació dins el cercle que em bellugo, que és el de comercialització dels avets. Això no només ho dic jo, sinó que també ho diu el sector de la planta i de la flor. Hi ha alguna excepció, però en general hi ha diferència d’aquest Nadal al passat.

Jo que estic en aquests circuits de comercialització una vegada cada 12 mesos, es noten els canvis que s’han produït durant l’any, però, tal com us dic, s’ha animat una mica i sembla que hi hagi més alegria que l’any passat o que dos anys enrere.

És important que l’economia es comenci a bellugar, bàsicament amb la gent treballadora, emprenedora i que es dedica a la seva feina, sense opinar com han de viure i què han de fer els altres.

Pel que fa a l’Ajuntament, tenim la gran sort de disposar d’ un equip humà d’homes i dones que tira endavant qualsevol tema que es posi a sobre la taula. Tenen una gran versatilitat, amb capacitat per fer la seva feina i si en ve d’una altra àrea també ajuden a tirar-la endavant. En definitiva, cada vegada estic més content d’aquestes persones que estan tan compromesos amb l’administració local.

Pel que fa a les obres i altres temes d’importància, tot evoluciona dintre de la normalitat, malgrat el feixuc i costós que és tramitar qualsevol expedient, atesos els passos que s’han de seguir.

Bé, no puc més que desitjar unes molt bones Festes de Nadal a tots els que em seguiu i un 2011 ple d’experiències positives i, sobretot, molta salut a tothom.

9 comentaris:

L'Albert ha dit...

Que guay, li descomptes als funcionaris un 5% i es venen mes avets, abaixes les pensions i es venen mes avets, treus la paguilla als parats i la cosa s’anima, dons ale ja tenim la solució, a recollir menjar dels contenidors, però un avet per Nadal que no falti en cap llar catalana.

Per a mi que es veu mes alegria per dues cosses, una el Barça i l’altre el resultat de les eleccions.

Jo el que he sentit es que han venut mes caganers, això si.

J.L.Rueda ha dit...

jajajaja... ¡¡¡ LOS COJONES SE ESTA VENDIENDO MÁS ESTAS NAVIDADES !!! tu no tienes ni puta idea de lo que hablas, yo me dedico al comercio DURANTE TODO EL AÑO y trabajo con muchos comerciantes que piensan totalmente diferente a ti, están siendo las peores navidades en décadas, la capacidad de consumo de las familias es inferior a la de la crisis de inicio de los ochenta ... otra cosa es que haya quien aprovecho el tirón de la navidad para blanquear dinero declarando más ventas de las reales.

Por cierto en el blog de VEINSDECANYAMARS dimos en el clavo con la entrada ¿QUE LE PREOCUPA AL JOSEP?:

"3ª Otro grupo piensa que el Josep no escribe porque está muy ocupado con sus abetos de navidad, (tal y como nos recuerdo el cada año, en estas fechas tiene mucho trabajo) y eso requiere toda su atención, los defensores de esta hipótesis se atreven a aventurar que la próxima entrada que escriba en su blog hablará precisamente de sus pinos y del trabajo que le dan."

Es evidente que el estrepitoso fracaso electoral de su partido no le preocupa mucho, puesto que ni siquiera habla el.

Y hablando de elecciones, nuestro Alcalde siempre ha argumentado que en Dosrius era importante tener un Alcalde del PSC porque la Generalitat estaba gobernada por ellos y así podía obtener más subvenciones para el municipio (lease trato de favor)... así que por esa regla de tres, en las próximas elecciones hay que darle pasaporte porque al municipio le interesara un Alcalde de CiU.. ¿o quizás ahora ya no piensa igual y cambiara su discurso?.............

P.D. SI EL AYUNTAMIENTO FUNCIONA NO SERA PRECISAMENTE POR EL EQUIPO DE GOBIERNO O LA CARGO DE CONFIANZA, QUE SON INCAPACES DE CONTESTAR LAS INSTANCIAS QUE LOS VECINOS PRESENTAN, VAMOS QUE ES UNA GESTIÓN DE PUTA PENA QUE CUANDO ANTES FINALICE MEJOR PARA TODOS.

Anònim ha dit...

A mi, el que més m'agrada és que l'Ajuntament disposi d'un gran equip humà d'homes i dones. Seria molt fotut que l'equip humà fos de cangurs i panteres.

M'ha semblat correcte que durant aquests dies, diversos responsables polítics del PSC hagin fet autocrítica pel resultat electoral obtingut. Fer autocrítica és símptoma d'intel·ligència i concretament en aquest cas, de sentiment cap el propi partit polític. Totalment lloable, fins i tot exemplificador.

Mirar cap un altre costat quan les coses no van bé vol dir dues coses: no voler assumir la realitat, crua en aquesta ocasió, o bé la més absoluta de les indiferències cap unes sigles polítiques que en altres èpoques han estat motor de progrés personal i eixuplug de favors polítics.

L'Albert ha dit...

No contestar las alegaciones que no le convienen o le suponen un esfuerzo, es además una falta de respeto al ciudadano que dice mucho de la personalidad y de la motivación por la que actúa.

Anònim ha dit...

¡ Aleluya ¡ nuestro queridísimo alcalde a subido de categoría, de ser un triste pages, se nos ha convertido en comerciante.

Ahora bien, yo me pregunto, la cargo de confianza, también fué a vender abetos.

Lo digo, porque se olvidaron de poner el letrero luminoso de delante del ayuntamiento con los resultados de las elecciones.

Bueno, yo creo, que al vender tantos árboles, se bajarán los sueldos de ellos dos, así el ayuntamiento podrá ir mejor.

Anònim ha dit...

No us equivoqueu, el Josep te raó, la venda d'abets està en alça. amb la reducció del 5%, l'increment de l'IVA, la pujada de l'energia que es preveu que de cara l'estiu vinent serà un 30% superior al passat, la destrucció d'empreses, etc, els cuiutadans han vist que l'escarola per acompanyar els dinars de nadal està molt cara i tambè la escudella i carn d'olla, per tant s'han tirat a cambiar les tradicions i aquest nadal menjarem "abets" de Can Josep, que surten mes econòmics que l'enciam i ajuden a una bona causa, la justificació d'on surten els ingresos, tal com diu en Josep LLuis, salta a la vista a que và destinada la plantació.
En quant al que comenta en Carles, no hauriau de desestimar als cangurs i les panteres i tampoc a les ases, es possible que l'ajuntament hagés estat millor gestionat si l'hagesin governat aquesta fauna.
Us desitjo unes bones festes a tots incluít en Josep, que podria ser el darrer Nadal que menja torró abans de passar a tenir que menjar-se els abets.

JORDI FORT

Santi Rivelles ha dit...

Molt encertat, Jordi.

Quina casualitat, senyor Jo , que aquest any 2010 es el primer que ha tingut tanta feina que no ha pogut atendre el seu blog. Perque si mireu el seu propi historial, tots els desembres eran molt actius. ¿Realment aquest any no ha pogut escriure perque ha tingut molta feina amb els avets?
¿O potser es que veu que l'any que ve, potser es la unica feina que tindrà en aquestes dates i ja està practicant?

I no dir, que realment, m'ha sorprès que no ha fet ni un sol comentari de les eleccions. Pero per sort tothom sap el que ha pasat.

Avui, tot s'ha de dir, el PSC ha fet un acte de responsabilitat al posibilitar la investidura del President Mas. Amb detalls com aquest es guanyen vots. Fets, no paraules (era el seu slogan).

Realment la gent si que es veritat que aquest any te més esperança, pero no perque les coses vagin millor. Sino per el canvi de govern.
Li desitjo unes bones festes plenes de reflexió.

Anònim ha dit...

Pues yo he leído por alguna parte que cuando gane las elecciones el PP tienen pensado suprimir ayuntamientos cuyos municipios tengan menos de 100.000 habitantes.
Así lo han hecho ya en Grecia..."Cuando veas las barbas de tu vecino afeitar..."
Bon Nadal i prósperos abetos!! que falta le va a hacer.

Anònim ha dit...

seguro que el tiempo dedicado en el negocio de los avetos lo saca de sus obigaciones en el ayuntamiento y poreso tiene doble benefio