dimarts, 23 de novembre del 2010

ES VAN CONFIRMAR TOTES LES PREVISIONS QUE TENÍEM


Dissabte passat, ens vam trobar 250 persones, al pavelló de Dosrius, fent el típic soparet que organitza l’agrupació del PSC del municipi de Dosrius.

Vam començar sense la Montse Tura, ja que venia d’un acte previ al nostre.

Quan estava a mig sopar vaig rebre la trucada que arribava la Montse al pavelló i vaig sortir a rebre-la. Estava una mica cansada, havia fet cinc actes i tres entrevistes durant el dia i ja eren gairebé les 10 del vespre.

Vàrem entrar al pavelló i vàrem posar la música tradicional del PSC. Jo no sé què va passar en aquell moment, però sembla que els aplaudiments de totes les persones assistents a l’acte la varen activar, ja que vaig veure que el seu estat havia canviat. En principi, va dir que no voldria menjar res, però un cop va seure a la taula no va parar, agafant una mica d’aquí i una mica d’allà, alimentant-se d’una manera força notable.

Vàrem començar els parlaments, primer la diputada maresmenca, després em va tocar a mi i al final va sortir ella. Per cert, es va buscar una mica de tamboret, per poder connectar més amb les persones.

Des què va començar fins que va acabar va tenir tots els assistents molt atents, captant-se el plaer que sentien escoltant el que deia. Ella, amb una energia que jo mai li havia vist, no va parar de transmetre valors i sentiments. Va ser mitja hora d’una intensitat que jo penso que no oblidaré mai. Crec que ha estat el discurs polític que ha arribat més a les persones, de tots els que s’han fet en aquest municipi. Alguns assistents em van comentar que se’ls havia posat la pell de gallina escoltant el que deia la Montse Tura.

En definitiva, va sortir un acte rodó, assolint tots els objectius que ens havíem marcat.

Amb aquestes quatre ratlles vull fer un agraïment molt especial a tots els militants del PSC que van treballar molt. Es va treballar, però també es va gaudir molt. En poca estona ho vàrem muntar i, després del ball que es va organitzar al final, en poca estona ho vàrem desmuntar i ordenar tot.

Quin equip d’homes i dones té el PSC del nostre municipi!

20 comentaris:

L'Albert ha dit...

Dons esperem que hagin après alguna cosa, per transmetre valors i sentiments, primer els has de tenir i desprès han de tenir la preparació i la cultura suficient per saber comunicar ho.

Això s'aconsegueix preparant se i esforçant se en assolir coneixements i habilitats, sent coherent i honrat.

Enredant , menyspreant a la gent i fent promeses que desprès es deixen de banda a la primera dificultat, el que es transmet a la gent no es plaer, mes aviat es tot el contrari.

Espero que els assistents hagin pogut comprovar les diferencies en els discursos i en les personalitats dels diferents ponents, segurament l'acte va ser molt enriquidor, la gent va pòquer comparar, ara segurament saben distingir a un bon polític d'un xerrameques.

Per desgracia els xerrameques els sentim massa sovint i a persones d'aquesta qualitat tenim poques oportunitats.

Anònim ha dit...

Que la Sra Tura tiene más nivel que este alcalde, sobra decirlo, pero el tema de la coherencia no sé yo...ella era una de las personas que más protestaba por la apertura de los peajes, en cambio, ahí están...50 añitos más...vaya con la coherencia!
Mira, llego a pensar que en política todo es fraude, todo sirve, el fin siempre justifica los medios...
Lo que me cuesta creer es que todavía hayan 250 personas en un pueblo pequeño como Dosrius celebrando una cena-miting donde se han gastado parte de ese dinero que han descontado a funcionarios como policias, médicos, profesores...todo para celebrar con esta parentela un discurso lleno de forma pero vacío de contenido...y para muestra, la situación actual del país.

Espero que les sirvan la misma comida que a los jubilados en Canyamars y los políticos asistentes al acto estén tomando una buena dosis de antiácidos y primperan...

Espero que en estas elecciones queden en el lugar que se merecen.

Anònim ha dit...

Si, si, las previsiones que teneis se van cumpliendo, por suerte para todos, las elecciones las ganaran otros.

Anònim ha dit...

Alguien sabe porque el ayuntamineto hace un comunicado de prensa del Roaming (que es muy interesante) y no de las actividades de las otras entidades y AAVV, aunque se les mande documentación.
Juana R

Anònim ha dit...

La Roaming la organiza la AAVV de Can Massuet junto con el club Oros de Mataro, que yo sepa los comunicados por e-mail del boletin municipan no sufren nigún tipo de "censura". Todo lo que se avisa y se informa sale o deberia salir publicado ¿tienes ejemplos de actividades que se hayan comunicado y que de las cuales no se haya hecho aviso por el boletin?

Anònim ha dit...

A las municipals ni pp, ni ciu i menys el psc
Visca La pacde Dosrius!!

Anònim ha dit...

Si las previsiones son ciertas en Mayo , te veo quitando malas hierbas del campo. Sembrado patatas y tomates. El choyo del ayuntamiento se te terminada. Cada uno recoge lo que siembra.
Pepi.

Anònim ha dit...

Pot ser no hauriem de cantar victoria tant aviat. Es ben cert que el PSC segueix tenint poder de convocatoria, es normal, si a mi m'oferissin una subvenció o em sol.lucionessin el meu problema de Can Canyamars (potser fent-se carreg del meu cost de l'arranjament) o m'instalessin un pabelló privat per practicar el meu esport favorit sense que ningú més en tingues acces, o em portessin gratis a passejar, col.loquessin als meus familiars dins l'ajuntament, etc., llavors jo també hauria anat al sopar a aplaudir l'arribada de la Tura, qui per cert tampoc crec que es mereixi tant afalagament com li esteu donant, perquè en definitiva ella tambe en forma part del partit espanyol que s'ha infiltrat en el govern de Catalunya. Crec que s'ha de ser molt prudent i assegurarnos que també van a votar tots els que tant ens queixem, ells estan disposats a matar per mantenir el que tenen. Aquest cop no val amb incrementar regidors o poder fer coalicions entre altres partits, ha de ser contundent i procurar el hi una derrota definitiva. Al tanto amb la dispersió de vots, el darrer cop els hi va ser molt beneficios.

JORDI FORT

Anònim ha dit...

Pepi,no creo que tengamos la suerte de verlo en el campo trabajando si no es como tapadera,hace ocho años que esta haciendo la cosecha pero no en el campo.

L'Albert ha dit...

A la hora de la asistencia hay que tener varias cosas en cuenta, si yo cojo el polideportivo un sábado y voy llamando a amigos y conocidos invitándolos a cenar de gratis, el primer sábado junto doscientos y el segundo me pongo en cuatrocientos sin necesidad de traer a ningún político, si encima traigo a uno que haga monólogos tenemos que hacer turnos.

No lo hago porque cuesta mucho dinero y da mucha faena, pero si pillo a un grupo que me haga de camarero gratis, a alguien que me suelte los euros de la cena , y otro que me ponga el local, llenamos hasta una plaza de toros.

Yo de relaciones públicas y vamos me salen amigos de debajo las piedras, 250 personas según los organizadores no lo consideraría un éxito de asistencia .

J.L.Rueda ha dit...

Juana R. además del boletín digital del Ayuntamiento, todas las entidades tienen un espacio gratuito en la Revista Argonautas, tanto en la edición impresa como en la digital.

Con el Caudillo no voy ni a comer Jamón de Jabugo gratis, que se lo coma todo el, haber si con suerte se le atraganta.

Difícilmente lo veremos quitando hierbas, cuando deje de ser Alcalde se dedicara a cobrar los favores que ha ido haciendo, no tengáis ninguna duda.

Anònim ha dit...

Volia contestar a la Juana R i aclarir-li el tema del perquè es fan o no les comunicacions, no obstant es veritat que el Ayunta si fa publicitat de tot allò que li envien les entitats.
A modo d'aclaració val la pena recuperar aquest part de l'entrada de l'AVV de Can Massuet que diu....

La prova està organitzada pel Club Esportiu d’Orientació OROS, amb el patrocini de l’Ajuntament de Dosrius i la Federació Catalana de Curses d’Orientació de Catalunya, la col-laboració del Centre Excursionista de Dosrius, l’Associació de Veïns de Can Massuet del Far, l’associació gastronòmica de la Colla del Pilón i el Bar Les Piscines de Can Massuet.

Es a dir organitza una club de prestigi a nivell nacional, amb el patrocini del Ajuntament, i la col.laboració de AVV Can Massuet, Colla del Pilon i Bar Les piscines de Can Massuet.

Silvestre

Anònim ha dit...

Efectivament, confirmat: caiguda estrepitosa.
Qui et fa les previsions?.... és per no demanar-li ni l'hora. Quina por!!!

TPC

Anònim ha dit...

yo, del Jo, pondría las barbas a remojar....

Anònim ha dit...

Según La Vanguardia, CiU gana en Dosrius con un 44,5% de los votos.

Anònim ha dit...

Y psc en Dosrius, 15,6% frente a un 44,55% DE CiU.

Jo, ves fen caixa...

Anònim ha dit...

Rueda, aver si adelgazas un poco que al final se te atraganbtara a tu el jamon de tanco comer

J.L.Rueda ha dit...

¡¡¡Joder!!! como se preocupa últimamente la peña por mi persona (no preocuparos tanto que no presento en ninguna lista electoral).

Aunque no te lo creas no como tanto, pero lo que como (o comía) tiene demasiadas calorias.

Desde el 28 de Agosto llevo "perdidos" (espero no volver a encontrarlos) 11,5 kg. Actualmente estoy en 93,5kg y mido 1,80n. todavía me quedan por perder unos 10 kilos aproximadamente, el plazo es Mayo del 2011, a si tendré dos motivos para celebrar, el primer recuperar mi peso ideal y el segundo poder ver como este pueblo se libra de un mal político y pero Alcalde.

Anónima/o, si tienes mucho interés me pasas tu email y te "informo" semanalmente de mis progresos en la dieta, así como de mi estado de salud.

Saludos.

Anònim ha dit...

Creo que empieza a temer por los jamones, eso de poderlos comprar con el dinero del pueblo empieza a pasar a la historia.

Anònim ha dit...

Et trobem a faltar, Josep