divendres, 21 de gener del 2011

FER BALANÇ DEL 2010



Un cop s’inicia un nou any, mires una mica enrere per veure la feina que s’ha realitzat i la veritat és que se n’ha fet molta, i penso que amb una nota acceptable.

Hi ha coses que són difícils de mesurar i que tothom pot veure el got mig ple o mig buit, però hi ha qüestions quantificables. Per exemple, a la pàgina web de l’ajuntament hi han hagut 128.934 entrades, és a dir, 353 entrades de mitjana diària.

L’augment de feina que hi hagut a l’ajuntament, també es veu amb els documents que tenen número i ho podem comprovar amb el registre d’entrada i els decrets de l’alcaldia.

L’any 2000 van haver-hi 4.743 registres d’entrades i 293 decrets d’alcaldia.
L’any 2010 van haver-hi 9.177 registres d’entrades i 928 decrets d’alcaldia.

Aquí sí que es veu que s’ha fet feina.

Al mateix temps, també tens aquella sensació que tot està ordenat, que no hi ha temes difícils de resoldre a dins dels calaixos, això no vol dir que no tinguem expedients complicats en tràmit, però penso que sempre hem anat tancant el que ens hem anat plantejant i tot el que ha sorgit, sempre que hagi estat competència municipal.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

O esta zumbao o se confunde de pueblo

Anònim ha dit...

Haber si lo que planta no son Abetos!!!

Anònim ha dit...

Home, les entrades a la pàgina web de l'Ajuntament i els Registres d'entrada, sí que són feina, però feina que fan els altres, o no?

Referent al darrer paràgraf i utilitzant les seves mateixes paraules: "Hi ha coses que són difícils de mesurar i que tothom pot veure el got mig ple o mig buit"

En fi...

Anònim ha dit...

Si hi ha més entrades al registre és perquè deuen tenir més queixes dels veïns per la feina que es suposa que haurien de fer i no fan, i l'única cosa que podem fer és deixar constància d'aquest fet i quan en tenim una pila enviar-la al Sindic de Greuges que deu haver ampliat la zona d'arxiu per la de temes que venen de Dosrius.

Les visites a la web poden indicar els intents de visita que fa la gent intentant trobar informació útil i no troba.

Si aquests són els indicadors no és d'estranyar que les conclusions que se'n desprenen siguin surrealistes.

TPC

Anònim ha dit...

jo torno a un tema que fa molt que dura, que pasa amb la policia municipal, com sempre els agents entren i marxen, agents que es coneixen el poble, bons professionals, ajuden als servei medics a arribar als llocs, fant molta proximitat, però no ni ha prous, a mes, els bons marxen farts i pressionats, nomes cal veure'ls, el poble creix, i encara no tenim policia a les nits, no hi ha diners per res, però es fa de tot menys potenciar a la policia, per que? tot i que multen, son un mal necesari, per que no es potencia?, per que no se'ls paga be per que no marxin? per que no hi ha policia a la nit

JORDI FORT ha dit...

A Dosrius, malgrat els intents del alcalde, podem estar molt contents amb la policia que tenim, que no vull dir que en tinguem prou. Encara que de tant en tant multin, con diu el darrer comentari, en general sempre avisen primer, quan arriben a la multa, es o bé degut a lo greu de l'infracció, o a les repetides vegades que han hagut d'avisar. El problema que tenen els agents es el mateix que van tenir els altres que han passat pel poble, la falta de recolzament per part de la població davant les presions d'un alcalde que els vol fer servir com la seva guardia de terror personal. Els policies, com a bons professionals que son, troben cada dia mes dificil fer la seva feina sense que s'els utilitzi com a recaders del règim o eines de represió d'una persona que ha perdut els paers i tot sentit del que vol dir la democràcia.

L'Albert ha dit...

928 decrets d'alcaldia en un any? son tres cada dia, molt raonats i meditats no deuen estar, així anem.

? vols dir que no ho fa per triplicat i compta també les copies.

Anònim ha dit...

Parlan de policies, plantilla poca i sense preparacio, nits sense policia local, les ultimes nevades el Sr alcalde a la cruilla de Can Massuet disfressat de munuicipal, prohibin a la gen accedir a casa seva y el caporal dins del terrano mort de verginya, senyuo Jo no anem be, ah, quin forat economic deuixara per la seguent legislatura, suposo que els que entrin tindran que fer una bona auditoria.... ja en parlarem.