dimarts, 19 de juliol del 2011

L’ALCALDE DE DOSRIUS JA ÉS DIPUTAT

Doncs sí, divendres de la setmana passada es va constituir la Diputació de Barcelona i la veritat és que fa respecte, però no un respecte de por o de pànic, sinó que un respecte per la magnitud dels polítics amb els quals et bellugues.

Fins ara estava al Consell Comarcal del Maresme, que és una administració amb la que tots hem treballat molt, i l’hem posada com a referent de les administracions de segon nivell, per tot el que s’ha aconseguit i la gestió que s’està realitzant, però els polítics érem els alcaldes de la comarca, regidors o regidores dels trenta municipis, tots coneguts.

Ara a la Diputació de Barcelona, dins del grup socialista, hi tinc en Jordi Hereu, l’alcaldessa de l’Hospitalet, Sra. Núria Marín, la segona ciutat amb més habitants de Catalunya, els alcaldes de Terrassa, de Sabadell, de Granollers i així anar sumant amb un gran grup de polítics reconeguts i de nivell.

Del Partit Popular hi ha l’Alberto Fernández Díaz i l’alcalde de Badalona, entre altres.

D’Esquerra Republicana hi ha en Jordi Portabella. En definitiva, es tracta d’ una administració de la qual estic convençut que en trauré rendiment com a alcalde del municipi de Dosrius, però no només serà profitós per al meu municipi, sinó que també ho serà per als disset ajuntaments que represento del Partit Judicial de Mataró, que són els que em pertoquen.

Tinc moltes ganes de trepitjar territori una altra vegada i aquesta no serà com a president del Consell Comarcal, sinó com a diputat de la Diputació de Barcelona. Necessito connectar amb els càrrecs electes per posar-me a la seva disposició, per ajudar-los en la seva gestió, ja que el país es construeix des dels pobles, des de les administracions locals.

En definitiva, un gran repte. Em fa molta il•lusió experimentar noves sensacions i capbussar-m’hi per viure-les amb intensitat, ja que són oportunitats úniques que et passen a la vida

28 comentaris:

L'Albert ha dit...

Lo que es chulo de veritat es ser ministre, mola molt, a mes tens que anar a Madrid, allí si que trobes a politics de nivell, en Zapatero, en Rajoy, la Pajin, aquesta gent si que gasta bona colònia i tenen educació.

Estar allí es estar en el centre del poder, allí es on t'adones qui mana de veritat en el país i la pensió que es cobra desprès tela.

Val la pena fer l'esforç.

A mi em faria molt feliç.

Talscollons ha dit...

A qui es pensa que enganya. Si a la Diputació només s'hi va a cobrar i compartir experiències amb els altres vividors paràsits.

Talscollons ha dit...

Quin pallasso. A qui es pensa que enganya. Si a la Diputació només s'hi va a cobrar i compartir experiències amb els altres vividors paràsits.

Anònim ha dit...

Si un pais se construye desde el pueblo, mas vale que Dosrius no entre y sea la excepcion por que si no. Vaya M. . . . De pais. El pueblo solo le ha servido a ud. para sus propios intereses que por ser no son ni politicos.

J.L.Rueda ha dit...

Muy bueno este último comentario, jajaja....

J.L.Rueda ha dit...

La Diputación se parece la cueva de Alibaba.

Este hombre es acojonante..."L’ALCALDE DE DOSRIUS JA ÉS DIPUTAT"... lo dice hablando en tercera persona y como si realmente fuese algo importante para los vecinos de Dosrius.

¡¡¡A VER SI TE ENTERAS!!! Nos la trae floja que seas diputado...
Lo que queremos es que soluciones los problemas del pueblo.
Queremos que el dinero de nuestros impuestos se destine a dar servicios a los vecinos y se invierta en el pueblo, te tenia que dar vergüenza ir pavoneando de ser diputado y tener el pueblo hecho una puta mierda!!!

!!!NO QUEREMOS MANTENER VIVIDORES!!! ¡¡¡ESTAMOS HARTOS DE TANTOS CARADURAS!!!

P.D. Otro día puedes hacer una entrada que se titule "L'ALCALDE DE DOSRIUS ESTÀ IMPUTAT EN UN DELICTE MEDIAMBIENTAL"

Anònim ha dit...

I quant cobres, per fer de diputat?

Anònim ha dit...

Pues mirando en la pagina de la DIBA
concretamente
http://www.diba.es/web/ladiputacio/pressupost2010

Podemos leer que:
Retribucions de membres electes sense dedicació exclusiva per concurrència efectiva a sessions d'òrgans col·legiats
367,31 €
B3 Vallès, Maresme i Baix Llobregat PLe 1.640,63 € Comissió 416,28 €
O sea unos 2000€ al mes.
ALgunos alcaldes (pocos) renuncian a estas remuneraciones, ¿lo haras tu Josep?

JORDI FORT ha dit...

Ostres Josep!!!! Que important que ets, vaya vaya, com has prosperat, qui ho tenia que dir, un pobre noi, sense cap formació, sense cap ofici, sense idees, sense escrupols, codejant-se amb els grans personatges. Com tu faràs? No encaixes gaire bé amb tota aquesta gent, vols dir que no s'en adonaran de quí i què ets? Yo de tu no aceptaria, et posaràs en evidencia, millor que et quedis a expoliar Dosrius, que aquí sí que la gent et riu les gracietes.

Anònim ha dit...

El poco conocimiento ciudadano de las Diputaciones provinciales es inversamente proporcional al interés que estas instituciones tienen para los partidos políticos. Los entes provinciales disponen de un fuerte poder para subvencionar y un gran presupuesto para personal, lo que da dos ventajas a los partidos que las dirigen: por un lado, ejercer competencias que benefician a los municipios con menos capacidad gestora; por otro, utilizar el contundente poder de contratación de personal. Todo, sin apenas coste político para el partido que posee el mando.

En Barcelona, cada cargo de confianza cuesta 55.130 euros anuales

Barcelona. 2,5 millones para asesores

La Diputación de Barcelona es la tercera institución de Cataluña en términos presupuestarios, con 661 millones de euros para este año 2011. Conocida en círculos políticos como la menjadora (el comedero), nombre derivado del gasto en asesores, este año la institución gastará 2,53 millones en sueldos de "personal eventual de confianza" de los partidos políticos. Son 46 cargos de confianza para 51 diputados. La mayoría de asesores son para el partido que domina la institución, aunque todas las formaciones se benefician. Cada cargo de confianza cuesta al ciudadano 55.130 euros anuales.

CiU negocia con PSC y PP para garantizarse la presidencia de la institución, un cargo al que acompaña una nómina de 128.581,88 euros, de las más altas en Cataluña con cargo al erario público. La Diputación de Barcelona, que emplea a 5.000 funcionarios (el 35% del presupuesto se va en personal), gasta más de 10 millones de euros entre personal directivo y cargos de confianza

Anònim ha dit...

L'alcalde de Dosrius ja és Diputat.

e Imputat !!!.

Nomès falta Tancat, despatxat, mutilat, comdenat, ...

Anònim ha dit...

Entre este escrito y el de la soca de la rotonda, alucino, ¿ O EL QUE ALUCINA ES EL?, !POBRE Dosrius! !socorrooooooooo!

Marga Silvestre.

Xavier Fageda ha dit...

Això no te cap repercussió pel nostre municipi. Les decisions de la Diputació (Governada per CiU)res tindran a veure amb la seva capacitat d'influència. Per tant, Bla, Bla i més Bla. Però sobretot, no s'oblidi de recollir els 23.000 € anuals al passar per caixa. Que sumats als 44.000 com Alcalde, fan un bon sou de prop de 70.000 sense despentinar-se. Altres complements d'aquí i d'allà i posam-ho aquí que no tinc butxaques.

Anònim ha dit...

bien buenas noticias!!!!! CAMPS ya ha caido, quien sera el siguiente..............

Anònim ha dit...

A mi no me parece mal que sea diputado o lo que sea siempre y cuando renuncie a segundos y sucesivos sueldos públicos.

Con la que está cayendo, me parece inmoral cobrar dos o más sueldos del sistema. Este elemento es un cazasueldos descarado. Dice que en 2011 no cobrará quilometraje en la provicncia de Bcn y otras dietas. ¿Alguien sabe a cuánto ascienden estas cantidades en años anteriores? Estoy seguro que le hemos pagado hasta los cafes del día de Navidad.

Punto de Union ha dit...

Me alegra que te guste el comentario Jose Luis no se por que salio como anonimo, pero solo me gustaria sumar una pregunta al tema dada mi ignorancia ¿tienen agua potable en can vals?

Anònim ha dit...

Ostres. Que estaria rumiant que he vist:

."L’ALCALDE DE DOSRIUS JA ÉS FILL DI PUTAT"

Anònim ha dit...

Si,Si, será diputado, pero era, para verle la cara, en el pleno del Consell Comarcal, yo creo que no le ha gustado mucho y divertido fue el primero en felicitar, al nuevo president, que cambio de rictus, que gran actor, le salió la sonrisa de golpe y en el segundo pleno, digno de ver, un compañero suyo se refirió a la austeridad, jua jua jua, que se pase por aquí y que la aplique, sabran lo que significa la palabrita austeridad, ¿O ES QUE SOLO AUSTERIDAD, PARA EL POBLE?


Esmeralda Indignada

Anònim ha dit...

Jo dimiteix!! joder que te el poble enfadat.

Unknown ha dit...

¿Perdona? ¿Que dices? De que manera quieres desviar ayayai, mire a mi lo que pasa en Madrid referiendome a su contestación me trae sin cuidado a mi deme respuestas de lo que ocurre en mi municipio que es lo que me incumbe y ya esta bien de manipular

Unknown ha dit...

Si señor

Unknown ha dit...

Si señor

Unknown ha dit...

Si señor

Unknown ha dit...

Si señor

Unknown ha dit...

Si señor

Unknown ha dit...

Totalmente de acuerdo

Unknown ha dit...

Si señor

Unknown ha dit...

¿Perdona? ¿Que dices? De que manera quieres desviar ayayai, mire a mi lo que pasa en Madrid referiendome a su contestación me trae sin cuidado a mi deme respuestas de lo que ocurre en mi municipio que es lo que me incumbe y ya esta bien de manipular