diumenge, 17 de juliol del 2011

RETRIBUCIONS DE L’EQUIP DE GOVERN

RETRIBUCIONS DE L’EQUIP DE GOVERN
S’ha generat un gran debat demagògic sobre les retribucions dels membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Dosrius, interessat amb la voluntat de desprestigiar-lo, sense explicar la totalitat de l’acord que es va prendre durant el Ple municipal del dia 27 de juny de 2011. Aquest debat, principalment, l’han produït els partits que tenien coll avall poder governar l’ajuntament i atenent que el poble ha estat clar a les urnes, no han paït la derrota inesperada i utilitzen la demagògia per treure la ràbia generada pel resultat de les eleccions.

Per aquest motiu, cal aclarir com han quedat les retribucions de l’equip de govern a l’Ajuntament de Dosrius. Per això vull manifestar el que s’escriu a continuació.

L’Alcalde i els regidors i regidores de l’Ajuntament de Dosrius, conjuntament, rebran menys compensació econòmica per desenvolupar les seves tasques, si la comparem amb la de l’any 2008.

Si agafem com a referència la retribució que tenia aprovada l’alcalde de l’Ajuntament de Dosrius, al pressupost de 2008, que era de 40.800,-- euros i hi afegim l’augment pertinent de l’IPC fins a dia d’avui, que va ser de l’1,1% l’any 2009, l’1,4% l’any 2010 i el 3,3% l’any 2011 i aquí s’hi augmenten les despeses de desplaçament i protocol•làries, tot això puja més que els 44.856,30 euros que s’ha determinat i aprovat com a retribució única per a l’alcalde. Es diu única perquè s’han suprimit totes les despeses que puguin generar els desplaçaments dins de la província de Barcelona, com poden ser: autopistes, pàrquings, quilometratges, ... ja que per fer les tasques que els pertoquen, tant a l’alcalde com als regidors/es, utilitzen els seus vehicles privats.

Amb aquest retribució de 44.856,30 euros, surten nets a percebre al mes 2.403,02 euros (14 pagues), sense dret a cap altre indemnització, tal i com s’ha explicat al paràgraf anterior.

La referència que s’ha pres per determinar aquesta retribució ve donada per les entitats de municipis de Catalunya i la més important que és l’Associació Catalana de Municipis (ACM) aconsella unes retribucions per al nombre d’habitants del municipi, així com també per la seva extensió, que caldrà modular depenent el criteri de cada govern local.

Aquesta associació, pel que fa al nostre municipi, l’engloba en un grup que la forquilla que aconsellen que es cobri com a mínim 44.898,-- a 58.955,70, euros com a màxim. Les referències de la retribució de l’alcalde són les que en percentatge s’aplicaran als regidors i regidores amb dedicació.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Solo hablas de tu sueldo ¿Y el resto?
El que no explica la totalidad del acuerdo eres tu!!!
Explicanos el resto anda!!!
33.000 para Silvia
33.000 para Toñi
18.000 para Carola (tu sobrina por cierto)
Sagrista, Carme, Corbalan, Serra
1200 al mes durante cuatro años !!!!!!!!!
Explícanos el despido de dos trabajadores alegando que NO hay presupuesto
Tanto que te gusta la política y tanto que hablas de gestionar un ayuntamiento como una empresa privada, ¿no has oído las sugerencias de la alemana de desligar los sueldos del IPC? ¿Has oido hablar de la productividad? ¿Que habéis producido en estos últimos 4 años de gobierno?
Por cierto haber si te enteras de una PUTA VEZ los partidos de la oposición NO tienen NADA que ver con el origen de la protesta. SI estan participando pero como ciudadanos libres INDIGNATS DOSRIUS esta libre de marcas, políticas, sindicatos, entidades y organizaciones varias. Somos ciudadanos INDIGNADOS, CABREADOS y MOSQUEADOS. Estamos cansados de vuestras MENTIRAS y no vamos a parar hasta que hagáis las cosas como se tienen que hacer. Primero las necesidades del pueblo y luego vuestros intereses
FORA VIVIDORS

Talscollons ha dit...

Que no, Josep. Que això no és aixi. Els partits polítics ja et diran el que t'hagin de dir per boca dels seus representats. Les accions d'aquests darrers dies, tenen a veure amb la indignació que produeixen la farsa de govern que has organitzat i la cara dura que teniu tu i tots els teus titelles. Només hem començat i no pararem fins que entreu en raó o acabi la legislatura. Ignoreu al poble i la vostre ineptitud és tant gran com la vostre supèrbia. Cada setmana ens "regaleu" un nyap o altre per donar-nos la raó. Aquesta setmana fins i tot més d'un, tenim negligència mediambiental per acumular restes de poda de la pujada a Can Massuet i persecució de L'Associació de Veïns de Can Massuet.

FORA VIVIDORS.

INDIGNATS DOSRIUS

Õ Õ
V
~

Anònim ha dit...

Lo mejor en estos casos,es ir al documento que puede aclarar el tema,despues de mirarlo,ya me direis donde habla del máximo de a 58.955,70 euros,para municipio de De 5001 a 10.000 hab.5 vegades el Salari Mínim Interprofessional 44.898 € anuals,justo lo que se han subido,a que lo aclaren,o otra mentira más al saco.El documento es un pdf,de la ACM,lo inserto en mi blog,

Anònim ha dit...

enlace directo de L'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM)

http://www.acm.cat/secci/documentacio

Anònim ha dit...

http://www.acm.cat/seccio/documentacio

JORDI FORT ha dit...

Soc incapaç de publicar un comentari sense perdre el control.

Anònim ha dit...

Eres un desgraciado, como no puedes con los INDIGNATS DE DOSRIUS tienes que meterte con la oposición, eres un ser despreciable que actuas para favorecerte a ti mismo, haber si aprendes la lección y te das cuenta de que ya no es el pueblo de hace diez años, ahora estamos curtidos y engañados y no nos vas acobardar.

Con que ya puedes ir tragando saliva, porque cada día vamos as estar más cerca de ti vigilandote para ver que haces con nuestros dinero.

Un indignado de Dosrius.

Anònim ha dit...

es un churisu sempra a sigut un churisu per lo tan sempra sara un CHURISU.

JFG ha dit...

T’ho podem dir mes alt si vols, però no mes clar.
En primer lloc, deixa d’una vegada per totes d’embolicar a l’oposició en aquesta historia. Si es igual home. Estem TOTS FINS ALS COLLONS DE TU.
Jo soc militant d’un dels partits de l’oposició. I QUE !!!!!!.
Com a VILATÀ d’aquest municipi, i sense portar cap marca, em sento indignat de l’actitud de tots vosaltres. Sou escòria.
T’asseguro, que dedicaré tot el temps i tots els recursos dels que disposo, per garantir que aquest cop, no et surtis amb la teva. Prepareu-se, que això acaba de començar. No es pot ser, lladre, pocavergonya i prepotent, i que tothom es quedi tan ample. Has vessat el got, i ho pagareu.
Per cert. Silvia; Ole els teus ovaris..... Com que no sabem que fer, donem pel sac al primer que trobem, els de les associacions de veïns que no tenen collons oi?. Dons no se per que, però em sembla que l’has cagat. Ja te’n adonaràs ja!!! .
Esteu donant pel sac a la bona gent, i us ajunteu amb la xusma. Això no s’aguanta.
I ha un refrany que diu “ a cada cerdo le llega su San Martín”. No us penseu que us en sortireu d’aquesta no. Ara, ja som masses, els que hem dit PROU., i, quan la gent surt al carrer, us ben asseguro, que tenen molta molta força. Ho podreu comprovar ben aviat.
Us desitjo a tots, el que realment us heu guanyat a pols.

Anònim ha dit...

Ahora son mas de uno los chorizos que hay. Dios los cria y ellos juntan.

PEP YO ha dit...

Pero que esteu diguent, JO que m'he deixat l'espatlla per aquest poble a cambi de rès, JO que em passo tots el festius dedicats al meu estimat poble sense cap mena de retribucions, JO que m'hi deixo la vida per vosaltres. Que desagraits que sou, no enteneu rès. Preneu l'exemple d'altres associacions que si que em saben apreciar, el Sot del Gall per exemple, n'hi ham moltes, i uns bons dinerons que em costen els seus vot, pero es clar, tampoc soc JO qui els ha de pagar. Tant d'enrrenou per un petit increment de sou. I el gran servei que el poble en treurà d'això? Es que no ho sabeu veure.
Ara les males llengues diuen que m'he separat de la dona per conveniencia, que ho faig per si les coses es posen malament la fiscalia no em pugui embargar els bens, diuen que no es veritat que la Silvia es passa més temps de genolls sota la meva taula que maquinant com donar pel sac als dosriuencs, tot mentires, sou molt dolents.

Anònim ha dit...

Diu molt poc de la vocació de servei públic de l'Alcalde, que es dediqui a justificar el seu augment de sou en temps de crisi i en canvi no sigui capaç de demanar disculpes a la població per deixar-nos sense piscines municipals. O, per exemple, faci servir excuses de mal pagador quan ha d'explicar perquè els veïns de Can Canyamars han d'arreglar-se ells sols els seus carrers.

Per augmentar-se el sou, només cal majoria absoluta en un Ple Municipal. En canvi, per ser persona calen valors que no es troben ni a les Comissions de Govern, ni als Plens Municipals, ni tant sols a la Diputació de Barcelona.

Jose Bonura ha dit...

Cuando las personas dejan de ser personas para convertirse en dictadores para ocultar su falta de preparacion cultural y escolar, pasan a ser eso NADA, y menos cuando en teoria venden sus ideales para pactar y tener mayoria para poder subirse el sueldo, pero nunca uno solo es el culpable, tambien son los que le rodean y perdieron el concepto de dignidad y honradez y ya ni decir tiene el de "payes".
Creo que es momento de empezar a publicar y ha recordar lo que ud. y sus vividores decian en una revista llamada El Comu. Sinceramente su gobierno ha perdido tanto el Norte. Que ni siquiera merece un calificativo.

PEP YO ha dit...

El "COMÚ" si us plau, no publiqueu el que vaig dir en el Comú, tothom sap que per poder guanyar les eleccions la gent diu totes les mentides que poden, JO només deia aquelles coses per poder entrar, no m'ho tingueu en compte, no publiqueu el que vaig dir llavors. Si no ho feu us prometo crear una nova regidoria, o donar-vos feina en el ajuntament. Si voleu podeu crear una associació de festes i us donaré una suculenta subvenció, però no publiqueu les meves mentides del COMÚ.

PEP YO ha dit...

M'esteu saturant, calleu JO, vull dir, ja! No teniu cap respecte a l'autoritat. He guanyat a les urnes, es que no us heu llegit el pamfleto que estem repartint per tot arreu. Que mes voleu? Hem fins i tot firmat la nostre carta d'intencions. Ara ens vindra una epoca dorada i tot anira be, però si us plau, no publiqueu el que vaig dir en el COMU, eren petites mentidetes per guanyar les eleccions, ja se sap.

Anònim ha dit...

Lo que me encanta es la foto de los xorizos, es perfecta y muy adecuada para PEP YO.