dilluns, 16 de gener del 2012

Aquesta conjuntura econòmica ens afectarà per tots cantons.

El nou govern de l’Estat Espanyol, durant els últims dies de l’any, va aprovar una llei augmentant l’IBI que els ajuntament han de recaptar del 2012 en endavant, entre moltes altres coses.

En el cas del nostre municipi, ens afectarà d’una manera important, ja que el percentatge que s’ha d’aplicar resultarà un augment d’aproximadament un 15%, prenent com a referència el rebut de l’any 2011.

Amb afany recaptatori, l’ajuntament podia haver iniciat una revisió del valor cadastral, ja que l’última que es va fer va ser l’any 1995, per tant, sobradament ens tocaria, però això significaria un augment d’impostos considerable, ja que el valor cadastral augmentaria moltíssim, ja que l’impost que s’aplica és sobre aquest, valor cadastral.

Tal com dic, ens hem retingut, però l’augment que ha aprovat el Govern Central per llei es reflectirà d’una manera notable al rebut de l’any 2012.

Estic convençut que si haguéssim fet la revisió cadastral es pagaria molt més, per això ara estic doblement content, perquè d’aquesta manera ens veiem obligats a aplicar l’augment que ens marca la llei, però no l’altre per haver fet la revisió.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Nos afectará a unos más que a otros.

Anònim ha dit...

Com sempre, mitges veritats interessades. Si és fes una revisió com cal, alguns que ara no pagueu o pagueu molt poc ho hauríeu de fer. No enganyes a ningú, oportunista.

J.L.Rueda ha dit...

Mira tú que bien te ido, a si tu banda y tú podréis seguir cobrando vuestros sueldos mientras os tocáis los huevos y jodeis a los vecinos.
Tienes más morro que una piara de puercos.

Anònim ha dit...

Pensava que els del PP eran el dimoni vist el que d'ells opinas habitualment. pero aquest cop no els demonitzas!! Aixó si, t'ho fas venir be, ells son els dolents que pugen el IBI, pero tu et penjas la medalla, com sempre. Ja pots amb el pes de totes les medalles? Com es que ets tan bo? Com t'ho fas?

Anònim ha dit...

Tu si que sabes

Anònim ha dit...

L' IBI és un impost d'exclusiva competència municipal, la decisió és teva i només teva. Patètic mentider, a qui vols enganyar donant-l´hi la culpa al Gobern del Estat. En lloc d'exprimir-nos més amb impostos, canons, taxes i demés eufemismes, perquè no et dediques a retallar les despeses inútils i inversions de dubtós interès públic. Entre tu i les teves paparres portareu aquest poble a la ruïna social i econòmica.

Aprofito per felicitar-te per un altre objectiu assolit com tant t'agrada dir en els teus pamflets de propaganda barata. Felicitats per destrossar una de les poques coses que funcionava en aquest municipi, gràcies a la teva rancúnia en pocs dies ja no tindrem Bar a les piscines de Can Massuet.

Anònim ha dit...

El decreto de Rajoy marca un máximo de un 10% de subida.
Tú le has añadido un 5%, CHORIZO !!!

Anònim ha dit...

Pues, tienes razón, critico de Dosrios un 10% como máximo.

Marga.

Anònim ha dit...

http://www.lavanguardia.com/politica/20120130/54246697502/ruina-casa-dosrius-derribo.html