dimecres, 25 d’abril del 2012

Més a prop que mai de la Creu Roja

El nostre ajuntament i la Creu Roja estan en un moment molt dolç de relació, segurament perquè la nostra representant, de l’ajuntament i els responsables de la secció de la Creu Roja d’Argentona, Dosrius i Òrrius, tenen una química especial i una gran entesa. Això ens porta molts beneficis, ja que en aquests moments la Creu Roja no només és aquella organització que porta ambulàncies amunt i avall, sinó que també ajuda en les campanyes de menjar per a les persones que passen per una situació transitòria delicada, amb paquets que contenen productes de primera necessitat. La Creu Roja també atén les alarmes de persones amb dependència i, en casos excepcionals, es pot gaudir de tots els serveis que ofereixen en moments puntuals. Viure aquesta relació tan oberta et dóna seguretat, ja que treu el màxim profit d’una organització que té uns objectius molt més grans dels que nosaltres ens imaginem.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya que acabas de darte cuenta de las funciones que tiene esta organización, que pensabas que era sólo una gestora de ambulancias.
De verdad...qué pena!!

Anònim ha dit...

Altre motiu per donar se compte es el fet que el cap de la Creu Roja es un destacat dirigent del seu partit.
El que está fent es de llapon i pilota del seu superior en la organitzacio que li dona de menjar.

Molt mesqui tot plegat.

Anònim ha dit...

Ai, que les alarmes per la gent gran no és gratis, eh! que ho paguem entre tots. L'ajuntament té un conveni amb la creu roja i paga per tal de tenir aquest servei.

Anònim ha dit...

Que ningu es quedi fora de lloc, este es el slogan de Cruz Roja, para la marato, tu ya lo has estropeado, has echado a la Esther, ya no tiene sitio de trabajo.

Anònim ha dit...

Dios mio el día que podamos echar a esta gentuza del Ajuntamiento, este si que será una alegría inmensa para la mayoría de la población.