divendres, 27 d’abril del 2012

Per què les inversions d’enguany al nostre municipi (I)

Al juliol de 1999, va haver-hi un canvi important a l’ajuntament, després de les eleccions municipals del 14 de juny. La candidatura del PSC va tenir la responsabilitat de dirigir el rumb de la nostra administració local i jo, com a cap de llista, vaig ser nomenat alcalde. A primers de juliol, als comptes corrents de l’ajuntament hi quedaven uns 12.000,-- euros, al canvi de pessetes, ja que en aquell moment era la moneda corrent. Cal puntualitzar que els sous dels treballadors/res de l’ajuntament, cada mes, pujaven uns 40.000,-- euros. Hi havia unes piles de factures per pagar que no us les podeu ni arribar a imaginar. Per posar-vos un exemple, feia quatre anys que no s’havien pagat els costos de la recollida i tractament des residus, despesa reconeguda per l’ajuntament. A això cal afegir-hi l’endeutament de préstecs i crèdits que teníem concertats. Amb aquella situació, els tècnics i juristes de l’ajuntament ens varen aconsellar que, durant quatre anys, no féssim inversions, ja que havíem d’adreçar el vaixell cap a una estabilitat econòmica. A tota aquesta realitat cal afegir-hi la il•lusió de les persones que teníem la responsabilitat de tirar endavant el nostre ajuntament. Vàrem fer un pla de pagament de factures i, en sis mesos, ens vam atrevir a fer-hi front. Altres les vàrem negociar a llarg termini. Pel que fa ala residus, hem estat pràcticament deu per poder-nos posar al dia.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb el que ens fas pagar d'impost d'escombraries jo també hem posaria al dia i a més a més m'apujaria el sou.
Amb el que paguem fins i tot camió propi podríem tenir, no deutes de 2 milions d'euros i tu les butxaques plenes.

J.L.Rueda ha dit...

Cada día me cuesta más entender tus entradas. Te has matado con tanto esfuerzo, 1.174 caracteres para no decir nada ¿y esta es la primera parte de tu entrada? ¿Tendremos una segunda? ¿Será igual de “interesante”?

Joder Pepe, a veces pienso que cada día te quedan menos neuronas. Para no decir nada mejor que estuvieses callado.

Podías haber escrito una entrada explicando los motivos por los que habéis despedido a varias personas que trabajaban en el Ayuntamiento y por que os habéis subido lo sueldos al inicio de la legislatura.

O también podías explicar porque te da tanto miedo dar la palabra al público al finalizar los plenos. Fue repugnante veros levantar el brazo para votar el despido de la responsable de la bolsa de trabajo y fue patético ver el miedo que tenias a las preguntas que la señora que lloraba te quería hacer, después de amenazarla con que la expulsarías de la sala.

Solo os interesa el dinero, tú y los tuyos sois unos cobardes, se os tenía que caer la cara de vergüenza pero para eso es necesario tenerla.

Anònim ha dit...

L'any 99? N'han passat 13 i encara se'n recorda.

Espera, José Luis a que vagi publicant i segur que el que passa ara, serà culpa dels que manaven abans.

Anònim ha dit...

Josep, ets un dèspota ignorant amb l'únic mèrit d'haver-te aprofitat de les esquerdes del sistema i un cop instal·lat t'has dedicat a viure de gorra. Parasit.

Anònim ha dit...

Sobretot, ignorant

Anònim ha dit...

Diumenge a Canyamars estaba feliç i content o aixo feia veure per que semblava d'allo mes fals i forçat, cada vegada está més sol, quatre pilotes contats li queden al voltant tan interesats i falsos com ell.