dimarts, 20 de novembre del 2012

La complicitat a l’escola pública (II)

Ara ens toca defensar el que tenim i la bona connexió i entesa entre les AMPES, les direccions de les escoles i l’ajuntament, cosa que fa que el treball es converteixi en transversal.


Sí que és veritat que estem en un municipi molt divers, però sempre hem sabut que la diversitat ben entesa és oportunitat de millora, de creixement i això ho hem d’aprofitar. En aquests moments les valoracions que es fan als alumnes un cop acabat el curs, són de la mitjana cap amunt, en referència a altres centres escolars de la nostra comarca. Estic convençut que amb aquest nou plantejament de treballar en xarxa això augmentarà i que l’aposta de les famílies del nostre municipi que tenen els seus fills en edat d’escolar serà per als centres públics municipals.

Ja s’ha demostrat que l’edifici no fa l’escola, tot i que és necessari treballar en les millors condicions possibles, però el plantejament positiu, les ganes de realitzar-te en les teves obligacions o voluntats i la unió d’esforços de tots plegats farà que assolim una escola pública que serà un orgull per a tothom.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

"Tots plegats" si es veritat, tots plegats a la mateixa escola ja que tancaràs l'Encarnació Fonoll ho dius molt clar!!!

Anònim ha dit...

Te vas a llevar la sorpresa del quince, las personas de Dosrius, estan muy quemadas, ya no se creen nada, has perdido toda la credibilidad.

Anònim ha dit...

La pena és que per una decisió populista del passat, ara tenim un problema. Per arrodonir-ho, en lloc d'assumir l'error i rectificar, doncs no. Continuem fen veure que no passa res. Suprimir P3 de l'escola E.Fonoll no només és un primer pas, sinó que provocara que l'escola tingui menys recursos i suport per la resta de cursos. En definitiva postposar l'agonia. Felicitats Josep.

Anònim ha dit...

Entretant ha anat guanyant eleccions, ell el seu objectiu l'ha asolit, si el poble es curt es cosa de l'anterior alcalde.

Anònim ha dit...

Al PSC ja li queden pocs dirigents que no estiguin esquitxats per la corrupció, el Jóse és un, no trigarà a estar en els més alts nivells del seu partit i en conseqüència de la política catalana, si viu prou pot arribar a ser president de la Generalitat ja que els convergents quedaran cremats per les retallades que obligatòriament han de fer i llavors se us caurà el pèl, si no us agrada el poble, marxar però no toqueu més el que no sona.

Anònim ha dit...

Que toque más hitleriano, al paredón.

Anònim ha dit...

la comentari del 2871172012:
el José es un, de moment...

Anònim ha dit...

Entre en Wert, les FAES i tota la patoleia fexista del PP per una banda i per l'altre els manaires parasitaris que tenim en aquests ajuntament, estem ven servits. Al final lograràn fer-ho malbé tot.