dijous, 14 de març del 2013

QUIN CANVI QUE HA FET L’ENTRADA DE DOSRIUS!

De cop i volta apareix el color. Hi ha un canvi substancial per als que ens agrada fixar-nos en els detalls i no és ni més ni menys que la posada en funcionament del nou supermercat instal•lat a l’antic restaurant del Pont de Dosrius.


És un simple trasllat del supermercat que hi havia al carrer Marquès Castell Dosrius a la Plaça Glorieta de Catalunya, però li ha donat un punt de suggeriment amb els plafons que es veuen des de can Tarau i un cop entres al nucli de Dosrius te n’adones que hi ha un especial dinamisme en aquesta plaça, amb tota la moguda que genera aquest supermercat SUMA en el nou lloc escollit.

Es visualitza el color de la fruita exposada en unes prestatgeries que fan molt de goig i al costat continua la fruiteria que durant tants mesos ha estat referència per a molts veïns i veïnes. Sembla mentida que un canvi d’aquestes característiques millori tant una zona, en aquest cas concret la plaça!

Mesos enrere parlava de la gran oferta que s’obria amb els nous comerços, ja sigui d’alimentació, fruita, farmàcia. Donava la sensació que el negoci havia de minvar i, conseqüentment, algun el seu tancament. Doncs no, no ha estat així i la major oferta representa més concentració, que té com a referent la diversitat i la gran possibilitat de poder triar i això també comporta preus ajustats, promocions, i així el consumidor sempre en surt beneficiat.

Avanço que ja s’ha demanat permís d’obres per a la instal•lació d’un nou supermercat, en aquest cas un CONDIS, en un dels dos locals que hi ha als blocs de pisos del costat de la riera, de la zona de can Sant Pare. Penso que donarà un altre tipus d’oferta i estic convençut que tothom tindrà el seu espai.

Espero que aquest dinamisme animi a altres comerços a obrir i a oferir diversitat de productes, però ara toca felicitar la direcció del supermercat SUMA.

No ha de ser fàcil fer un trasllat d’aquesta magnitud, hores i hores planificant-lo, gran esforç econòmic, omplir de gènere totes les prestatgeries, nervis, treballar molt i més, però estic convençut que aquest esforç té la seva compensació de satisfacció personal i el dia de l’obertura es captava en la cara de tots els treballadors i treballadores del comerç SUMA, traslladat a l’antic hostal del Pont.

Felicitats per l’èxit assolit i desitjo que us vagi molt bé!

http://josepjo.blogspot.com.es/2013/03/quin-canvi-que-ha-fet-lentrada-de.html

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí també tens comissió? caram et fotràs més ric encara.

Anònim ha dit...

Si us plau, una mica de decència...

Anònim ha dit...

Si vamos, una pasada, parece otro pueblo!!! Anda y vete a cagar con tus gilipolleces ¿No tienes otra cosa que hacer? Por cierto el que ha pedido la licencia para el COndis al igual no le hace gracia que vayas diciendolo a los 4 vientos. Ya le has jodido la sorpresa!!!

Anònim ha dit...

Doncs em sembla que aquest magnífic establiment incompleix uns quants punt de l'ordenança Municipal sobre els establiments, activitats comercials i serveis: http://www.dosrius.cat/arxius/infooficial/orde_comerc.pdf

Anònim ha dit...

Em fa l'afecte que això d'anunciar que s'estar tramitant un permís per obrir un Condis, podria qualificar-se de revelar informació confidencial.
Aquest home utilitza la informació de l'ajuntament com li dona la gana.

Anònim ha dit...

El Condis, es una gran superficie y no me preocupa, pero que felicite al Suma y de coletilla, suelte lo del Condis, no me parece, coherente ni ético, aqui viven 5.000 o 5200, habitantes, de momento, parte de esta población, va a comprar, fuera de Dosrius, lo que significa, jorobar al pequeño comercio.
Lamentable y preocupante.

Anònim ha dit...

Mireu qui es el propietari del local on volen fer el Condis i tindreu les respostes