dijous, 21 de febrer del 2013

NOTÍCIA D’ÚLTIMA HORA L'ESCOLA ENCARNACIÓ FONOLL TINDRÀ P-3 EL CURS 2013-2014

Avui dia 21 de febrer de 2013, a primera hora del matí, he rebut una trucada del director dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme-Vallès, comunicant-me que un cop va haver explicat a la Consellera d’Ensenyament els posicionaments de l’ajuntament i defensades pel consistori les necessitats del municipi de Dosrius, es va decidir que l’Encarnació Fonoll tindrà P-3, durant el proper curs escolar 2013-2014, i això no anirà en detriment de l’escola del Pi, que mantindrà les dues línies de P-3.

L’avantatge més important d’aquesta decisió és que els nens i nenes que facin P-3 al nostre municipi estaran repartits en tres aules i, així, la massificació que es preveia quedarà totalment desactivada. Això sí, la condició de fer P-3 a l’Encarnació Fonoll passa perquè, com a mínim, 15 famílies triïn aquest centre per tal que els seus fills/es hi cursin P-3.

Aquesta defensa que s’ha fet des de l’ajuntament, per una major qualitat de l’ensenyament públic, ha donat resultat i que ningú tingui cap dubte que apostarem amb tot el que puguem, perquè l’ensenyament públic al municipi de Dosrius sigui de la màxima qualitat possible, en tots els aspectes.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Populista y demagogo. Esta y otras decisiones políticas, nada tienen que ver con la calidad de la educación. Solo con la mala gestión de los que nada sabeis de educación.

Anònim ha dit...

Con la de gente que está buscando escuela fuera del municipio por culpa de tu mala gestión, a ver cuantos alumnos quedan. Entre los que no empezarán y los que quitarán de la escuela, van a sobrar aulas.

Anònim ha dit...

La veritat es que molta gent vol treure els nens de l'escola per "pataleta" de no fer l'escola a can Massuet

Anònim ha dit...

Es sabut i l'alcalde el primer, que mai es fará una escola a can Massuet, ell va enredant i culpan als altres, fa populisme dient a la gent el que vol sentir, la realitat es que mai es fará una escola a la urbanització de can Massuet, el pes del poble i els serveis es centralitza en el nucli de Dosrius.

Anònim ha dit...

Quina por que tens... Com es nota que hi ha eleccions el 2015.
Tu saps que el tema et passarà factura i estàs acollonit.
És que tot plegat, és un desastre...

Anònim ha dit...

oi que fan bandera que només és tema del departament i ells només s'han d'encarregar del manteniment?
doncs apa, a mantenir en condicions l'escola i res més, que prou feina tenen.
Si no van confiar l'escola pública als seus fills, ara què venen a predicar!

Anònim ha dit...

Si però per culpa de marejar la perdiu esta fent dividir/rivalitzar les famílies del poble. I això si que es greu!!!

Anònim ha dit...

Enfrontar i difondre porqueria dels que li planten cara es el que ha fet sempre, tant li fá la convivencia, nomes tenen un objectiu, vivir del ajuntament i quelsevol que els vulgui treure el ipad gratuit el veuran com a un enemic.