dilluns, 8 de març del 2010

PER FI SEMBLA QUE ESTIGUEM A LA RECTA FINAL (II)

Teníem el projecte per construir la rotonda a la cruïlla que va a can Massuet del Far, teníem els terrenys, calien els 450.000,- euros per fer l’obra, que era el cost del projecte aprovat.

En aquests moments, trobar 450.000,- euros per fer aquesta obra era pràcticament impossible.

Quan parlàvem amb els gestors de la pedrera del Rocà els volíem fer entendre que havien de fer alguna aportació important al nostre municipi.

De fet, sempre que hem necessitat quelcom, com pot ser: algun arranjament important a la Ronda de Dalt, material que necessita la Brigada per al seu dia a dia, ..., ens han atès sense cobrar-nos cap cost, però quan els plantejàvem el tema de la rotonda semblava que només estaven predisposats a fer una col·laboració, ja que a ells també els afecta aquesta intersecció de carreteres.

La persistència de l’Ajuntament ha donat el seu fruit, ja que al final els responsables de la pedrera faran íntegrament tot el projecte d’aquesta rotonda, tan necessària a la carretera entre Dosrius i Canyamars.

Calia lligar la part administrativa, ja que l’Ajuntament tenia els terrenys i havia aprovat el projecte. La Diputació és qui gestiona aquesta carretera i l’empresa Km. 5 de la Pedrera El Rocà és qui farà l’obra.

Tampoc ha estat fàcil l’entesa entre les tres parts afectades, ja que cal la signatura d’un conveni.

Després de mesos de parlar-ne i amb ganes de resoldre el tema i resoldre’l bé, tant tècnicament com jurídicament, per fi podem dir que les negociacions s’han acabat i el conveni, en principi, està consensuat amb totes les parts.

Aquesta vegada sí que estic convençut que ho tenim tot lligat, fins i tot, m’atreveixo a dir que abans que acabi l’any, tots els vehicles que circulen per aquesta intersecció, ho faran mitjançant una rotonda.

Entrada original

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem a saber el conveni que diu.

Anònim ha dit...

Ojala estemos en la recta final y nos libremos de semejante elemento.

Anònim ha dit...

por boca del alcalde siempre estamos en las rectas finales,esto fue lo que dijo con la urbanizacion can canyamars hace ocho años y algo similar con el tema de la quitana.espero que en las proximas elecciones no estemos en la recta final y nos diga algo fiable. carmen

Anònim ha dit...

Este sr. no engaña a nadie, el problema estriba en Mayo de 2011, cuando el sufrido votante de tan sufrido que es vuelva a creer en sus argumentos vacios de contenidos. Realmente alguien podria destacar en que hemos avanzado estos casi tres años de mandato, aparte de colapsar el presupuesto, se ha destacado por hacer perder servicios al pueblo y sobre todo que los que existian no tengan calidad, por falta de mantenimiento y personal adecuado.
El sr. Jo deberia replantearse su proyecto personal y politico, llueven tiempos dificiles de crisis a la que el no esta acostumbrado, sus correlegionarios, si es que le queda alguno, esperan cambios, no se destacan y el que lo hace duda en declararse. Somos muchos que vemos una luz de cambio, necesario en la manera de gobernar, gestionar, planificar en este pueblo, cambios que pasan por hacer incluso otro tipo de oposición politica.
No denunciar, el chantaje emocional a que somete a muchos vecinos de Can Massuet con el tema de los servicios y obras que luego no realiza, es muy grave- Se gasta el presupuesto y luego quiere hacer ingieneria financiera para sufragar una obra que pudiera,incluso ser ilegal como la rotonda.
Pero esperemos a que el sufrido votante, abra los ojos, analice lo que le rodea y decida que puede haber otra opción que de sentido a este espiritu de cambio cada vez mas general.

Uno que quiere votar en conciencia-

Anònim ha dit...

Que es faci la rotonda em sembla bé. Que s'hagi gestionat per que la faci la pedrera també, de fet són els responsables de la perillositat de la cruïlla. Ara bé: no m'empasso que ho facin per la "patilla". 450.000.-€ són molta pasta com per ser una donació. Molt em temo que les esquerdes de les cases de Can Massuet vagin a més. Així que pugui me les piro.