divendres, 11 de juny del 2010

L’OPORTUNITAT DE CAIXA LAIETANA

Penso que en pocs dies es definirà i es tancaran les fusions de les caixes d’estalvi.

Pel que fa a la comarca del Maresme, Caixa Laietana sembla que està treballant amb Caja Madrid, tot i que algunes veus els agradaria que s’unís amb la ja creada UNNIM de caixes catalanes.

Jo personalment penso que la proposta d’unir-se amb caixes d’àmbit espanyol és una oportunitat de negoci i sobretot de mantenir la identitat d’una caixa de referència en el nostre territori.

Penso que s’obre un mercat molt interessant, on nosaltres podem tenir accés amb la unió de caixes d’àmbit espanyol, i és per aquí per on hem d’anar, obrint mercat a l’exterior però mantenint les arrels.

Estant en un món globalitzat no ens podem mirar el melic, que bons que som i que bé que ho fem...Sortir a fora, exportar la nostra visió, els nostres treballs, la manera de ser ens obre les portes a moltes oportunitats, i en aquests moments complicats crec que és una notícia que fa veure el futur a mitjà termini de manera positiva.

5 comentaris:

L'Albert ha dit...

El que fan no es mes que l’alicatat dels seus forats amb Diners dels fons de rescat per entitats fallides.

I la solució elegida no ha estat altre que una a la mesura dels directius causants del desastre, per sobre de qualsevol altre consideració han primat la seva continuïtat, en front
a altres com podien ser el sanejament de la entitat o el manteniment dels llocs de treball.

Amb una mica de dignitat i vergonya haurien plegat tots, han portat a una entitat centenària que ha passat la postguerra a la fallida i no han fet res fins que no els ha obligat de la orella el banc d’Espanya.

El que no deixa de ser un pegat per salvar les aparences fa molt de mal a la imatge de la nostra economia, cada vegada son mes les persones que tenen una mica de coneixement i no fan cas a les mesures d’aquesta gent que tenim portant el vaixell a la deriva, aquí poden enganyar a quatre yayas fent el trapacer i als quatre sectaris incondicionals, pro als que ens tenen que deixar els diners que malbaraten ja no els enganyen.

Venen uns mesos fumuts, sembla que tindrem un estiu i una tardor calenteta, molt calenteta.

Curiós el cas de una suma d’entitats que dona com a resultat una de menor i curiós el cas que li podem fer a un conseller de la entitat que troba be qualsevol cosa que facin, en el cas que s’hagués fusionat amb caixa Penedès ho hagués trobat espectacular i en el cas de fusionar-se amb altres catalanes hagués fet, si fa, el mateix comentari.

Expliqueu que per la mala gestió i la cobdícia hem de pagar entre tots els forats que han deixat, que han de congelar les pensions i els sous, que heu de pujar els impostos i reduir els serveis per pagar els deutes generats per els banquers i els politics.

Expliqueu que cap dels responsables ha plegat i que cap ha reduït el seu sou, que això si que es interessant, ostres el país intervingut com si fos una república tercermundista y no ha dimitit ningú, quina poca vergonya que tenen tots.

El millor de tot es que una vegada els mes febles de la societat han fet l’immens esforç, si aguanten ens tornaran a collar amb gastos comissions, peatges i euribors.

Anònim ha dit...

La unica buena noticia sobre CAIXA LAIETANA que podriamos ver publicada, seria la de su cierre. Estoy plenamente de acuerdo con el comentario anterior, una entidad que lleva yá 25 años en declive debido a los malos, mejor dicho extremadamente pesimos gestores, no merece recibir fondos públicos para continuar con sus fechorias que mas bien van rallando la ilegalidad. Sinceramente, me gustaría verlos cerrando puertas y todos al paro, pero sin prestación, a ver que les parece recolectar un poco de lo que han sembrado.

Juan C.

Anònim ha dit...

El asociarse con Caja Madrid lo ve bien el Yusep ya que así piensa que mantendrá más fácilmente su silla en Caixa Laietana y lógicamente sus dietas, que tal como está la vida, vienen muy bien. Mientras a todos nos bajan el sueldo, este individuo mantiene sus múltiples sueldos/dietas, cuando lo ético en un momento como este sería renunciar a ellos y mantener un único sueldo.

J.L.Rueda ha dit...

Estoy de acuerdo con el comentario de Juan C., si tienen perdidas y están en quiebra que cierren y que pidan las responsabilidades correspondientes a los gestores, pero que no sigan utilizando dinero de mis impuestos para pagar sus pufos.

De todas formas que se puede esperar de una entidad financiera que tiene como "Consejero" a nuestro Caudillo.

El caso es que el colega no esta solo, junto con el hay 50 "consejeros" más, me pregunto ¿que mierda de consejos darán esta gente que la entidad va tan mal?

L'Albert ha dit...

Esta gente no da, recibe.