divendres, 25 de juny del 2010

UN COP IMPORTANT PER AJUDAR A LA GENT ATURADA


A finals de maig en el nostre municipi teníem 392 persones aturades. Cada mes segueixo amb molta preocupació la variació d’aquesta xifra, intentant buscar mecanismes per dona feina a aquestes persones, si més no a les més necessitades, que no cobren atur i que es troben en una situació complicada.

Hem tingut l’ocasió de trobar feina a 42 persones que és més del 10% dels aturats, amb obres contractades per l’Ajuntament i per plans d’ocupació convocats per la Generalitat de Catalunya.

A les obres que ha contractat l’Ajuntament s’exigia en el plec de condicions que un tant per cent dels treballadors fossin persones aturades, i nosaltres hem fet el plantejament que la contractació d’aquests aturats i aturades les busquessin dins de la nostra borsa de treball.

D’Aquestes obres municipals que en són 5, hem pogut col·locar a 17 persones, 17 més amb un pla d’ocupació de neteja de boscos, fruit de les destrosses que van provocar les nevades del passat 08 de març. I 8 persones més d’un altre pla d’ocupació per rehabilitar habitatges i espais públics.

Llàstima que no puguem baixar més aquesta taxa d’aturats, però mica en mica amb imaginació o esforç anem treballant en aquesta línia.

15 comentaris:

J.L.Rueda ha dit...

¡¡¡ Tiembla Corbacho !!!
Cuando Zapatero se entere de la noticia te destituye y nombre Ministro de Trabajo al Josep.
Por lo visto este hombre menos Can Canyamars lo arregla todo.

Anònim ha dit...

Es que a Can Canyamars nos tiene una antipatía horrible, como sabe que la mayoría de personas no le votan, pues no quiere saber nada nuestro.

Anònim ha dit...

Es lo que les gusta a ellos, a los caciques y a los curas, dar caridad y ayudar a los obreros pobres que se portan bien, van a misa y doblan el espinazo obedientes cuando pasa la autoridad.

La dignidad y la libertad que da un trabajo bien pagado les pone los pelos de punta.

Ya se sabe que el que reparte se queda con la mejor parte.

L'Albert ha dit...

Si hubiera empezado con las obras de can Canyamars tal y como nos ha prometido dos veces, algunas empresas no habrían cerrado, algunas familias no se habrían arruinado, algunos comercios no habrían cerrado y no tendría ahora que repartir la miseria que solo les soluciona unos días a unas pocas personas.

Para ello hubiera tenido que primar los intereses de sus ciudadanos por encima de los del promotor y no al revés lo que parece difícil en este ámbito.

Anònim ha dit...

Yo estoy parado llevo casi dos años y no me he enterado de estas ofertas, Saben alguien donde te tienes que apuntar, necesito urgentemente un trabajo de lo que sea ya que tengo dos hijos y mi mujer tampoco trabaja, vivimos en <dosrius
Toni R.S.

J.L.Rueda ha dit...

Toni, deberías de ir al Ayuntamiento e informarte.
Normalmente los Ayuntamientos tienen "bolsas de trabajo" o dicho de otra manera una lista de la gente que esta en paro en el municipio, con el fin de intentar ayudarles en lo posible.

Por otro lado no te puedes fiar de la persona que tenemos como Alcalde, de la forma en como se asignan esos puestos de trabajo en el municipio, el Ayuntamiento no ha dado ninguna explicación, lo normal es que le diesen el máximo de difusión posible para que se enterasen las personas afectadas.
Saludos y Suerte.

J.L.Rueda ha dit...

El autor del comentario nº 3 lo ha clavado.
En pocas palabras ha descrito un "sistema" fascista como el que sufrió España durante 40 años.
¿Sera este el "sistema" del que tanto habla y defiende el Caudillo?...

Anònim ha dit...

quan la gent va comprar a can canyamars ja sabien el que hi havia o es que us pensaveu que ereu mes llestos que ningu perque compraveu mes barat que les demes persones del municipi. can canyamars es privat i massa s esta fent per vosaltres si per mi fos us donava la independencia i us arregleu amb els vostres problemes els vostres socavons. pregunta punyatera; per que no apreteu al promotor? que teniu firmat? can massuet ja va pagar ara us toca a vosaltres llestos. jo tambe voldria anar amb un mercedes a preu de seat.

J.L.Rueda ha dit...

Es evidente que en este pueblo hay mucho perro flautas, que baila al son que le toca su amo.

No tienes ni puta idea de lo que hablas o quizás si y tu comentario tiene como objetivo confundir y dividir.

Dile a tu amo que te entrene más, todavía no llevas el ritmo de la música.

Cuanto más cerca estemos de las elecciones, más perro flautas bailaran al son de la música del Caudillo.

J.L.Rueda ha dit...

Poco se puede esperar de quien le falta valor para firmar sus comentarios...

Anònim ha dit...

Darrerament no participo massa en els blog, però hi han comentaris que no tenen desperdici i t'impulsen a respondre.
Entenc que aquest senyor es de Can Massuet, just on vivien en el seu temps els que ara ens neguen les mateixes condicions que a ells s'els hi van oferir. A Can Canyamars no podem reclamar al Promotor que ho arrgli perque a un senyor alcalde se li va passar pel cap eximir-lo de tota responsabilitat i cambiar el sistema de compensació pel de co-operació. Si no s'hagues fet això, que ara es irreversible, els veïns podriem estar demandant en aquests moments al promotor per inclumpliment de contracte i fin i tot per estafa. Però ja s'en va cuidar ell de que això no pogues ser, primer a travès del propi ajuntament, que encara que ens vulguin fer creure el contrari, es qui més l'ha beneficiat, despres mitjançant l'infiltració de persones afins en les associación, i finalment amb els comentaris de persones (anònimes) en blogs com aquest. Tot dona a veure que lajuntament i el promotor van de la mà amb un objectiu comú, treuren el que puguin de Can Canyamars i donar pel sac als veïns de tot el poble. Convindria que senyors com vostè, reflexsionesin abans de comentar tonteries de les que o bé no en saben rès, o per dignitat s'abstinguesin de fer opinions que perjudiquen a un col.lectiu ja prou torturat.

JORDI FORT

L'Albert ha dit...

El comentari anònim es molt interessant i l’animaria a que en fes mes, ell creu que esta informat i per això es veu amb autoritat per expressar la seva molt respectable opinió.

La informació que te, la rep d’una persona de la seva confiança i ens fa saber quina es la informació que li esta proporcionant aquesta persona.

Per boca d’ell sabem el que esta sembrant el seu informant.

Va per el mateix camí de les passades eleccions, dividir, comparar i enfrontar, ara es preocupa de cancanyamars, no de solucionar els problemes, si no de llençar mals entesos, difamacions, mentides mitges veritats, parcel•la, en la que es realment un crac.

Miri senyor anònim pot ser vostè te tota la raó del mon, pro això no eximeix ni un pam a la persona que te la responsabilitat del municipi de l’estat en que es troba.

Vostè i jo complim amb totes les nostres responsabilitats com a ciutadans i en les nostres feines, el mateix li estem exigint a aquells en els que dipositem la nostra confiança, en aquest cas com en molts altres, la persona en la que varem confiar no esta complint amb el seu deure, ni amb les seves promeses i esta malbaratant els nostres diners, també son els seus diners, si te interès en saber mes coses de canCanyamars, l’adreço al programa electoral del nostre estimat alcalde en les passades eleccions allí trobarà vostè algunes promeses formals que es contradiuen amb les seves afirmacions.

Li agraeixo també l’interes que te per la nostra urbanització i els nostres problemes, es molt d’agrair, li recordo que un jutge abans de donar una opinió escolta a les dues parts, les parcel•les es compren a preu de mercat, la seva aquí, ara, val un terç que en Argentona, això no el desqualifica per les seves opinions ni a l’hora de exigir els seus drets.

Pot ser hem pecat d’ingenus en donar li la confiança i la credibilitat al seu informant, pro no veig cap mèrit en la persona que la esta defraudant i ara li esta dient a vostè coses que no son per dissimular la seva ineptitud, es qüestió de temps, senyor anònim que estigui en aquesta banda, depèn nomes del gruix de la vena que te als ulls.

Mentrestant li desitjo unes bones vacances.

Anònim ha dit...

carai com cou el tema,o sento si el senyor us ha enganyat a mi no ja fa molts anys que el conec hi ha mi ja no em pren el pel, el que em queda molt clar es que en les passades eleccions us vau vendre el vot per sol.lucionar el probleme, no patiu l any que be podreu donar el vostre vot a un altre partit.

P.D. carai us tireu tot l any foten canya i quan us aprete una mica no aguanteu la presio

Anònim ha dit...

L'anònim també té raó, molta canya i a l'hora de la veritat, cagats!

JORDI FORT

L'Albert ha dit...

Tens raó ens va enredar, i va ser la segona vegada, que ens va fer un míting al poliesportiu una vegada i una mica mes el trèiem en hombros, tot mentida.

Som així, confiem amb gent que no ho mereix.

No trobo maco això de vendre el vot, no es cert, tothom vota a qui creu que ho farà millor en un menú mes o menys atractiu.

Denunciem el que ens passa aquí, per que no tenim altre canal, l’ajuntament no es pren en serio les instancies i, o no les contesta o contesta altre cosa, en els plens deixa parlar a qui li peta, la democràcia es a criteri del que te el bastó, les normes son las que li convenen en cada moment, això no es donar canya, es explicar una realitat, la manera mes simple de que callem es que no tinguem el problema.

No se que vols dir amb que ens apreta i la pressió.