dimarts, 22 de juny del 2010

QUAN ELS ANTISISTEMA ES VOLEN APROFITAR DEL QUE TENIM.


Per sort en són molt pocs, però es fan sentir, persones que es pensen que la seva és la veritat absoluta i que la participació en els òrgans reglats ho fan imposant els seus plantejaments.

Són gent que es nomenen en representació del poble, però en realitat representen al que són com ells i poc més.

No volen escoltar opinions de diversitat sinó senten el que a ells els agrada, algunes vegades s’aixequen i marxen, m’hi he trobat en algunes ocasions, amb temes que democràticament han sigut aprovats, i com que no va amb les seves idees, un cop feta la bronca pertinent, s’aixequen i fugen descontents del que es diu.

Cal pensar que el sistema que defensen, aquests personatges, acaba manant el que té l’escopeta més grossa, i ja veiem com acaben aquests governs que practiquen aquests hàbits.

Un cop més reafirmo la meva satisfacció de viure en un país que hi ha un sistema democràtic en el que tothom lliurament pot exposar la seva opinió, pot presentar-se a les eleccions, i el poble decideix amb el vot que és personal i secret.

Quina sort que tenen aquest individus, que el nostre sistema els respecte i fins i tot els escolta.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué t'ha passat, rei? Com no especifiquis una miqueta més..

Anònim ha dit...

Diuen les males llengües que tu l'escopeta la tens petita.

Anònim ha dit...

Recent va anar a xerrar sobre la mobilitat al Maresme, ara fa de defensor de trinxar el territori i de pagar peatges, es el que mana el partit.

A l’hora de les preguntes va fer com aquí en els plens, no va deixar parlar a una persona, van marxar tots els de la sala, en van quedar 8 nomes.

Tota la comarca en parla.
D’ací el comentari.

Anònim ha dit...

El sistema te 5.000.000 d’aturats i tu cobrant cinc sous mes dietes cada vegada que surts de casa , esta be que el defensis.

Quim.

Anònim ha dit...

"i com que no va amb les seves idees, un cop feta la bronca pertinent, s’aixequen i fugen descontents del que es diu."

Imagino que es refereix als Regidors Socialistes de El Vendrell, que van abandonar el darrer Ple Municipal perquè no els agradava que es prohibís l'ús del burka.

Anònim ha dit...

Jo recordo un dels plens en el que en els principis de l'Associació de Veïns de Can Canyamars vem fer unes preguntes que no els hi agradaven i va disoldre la reunió, es van aixecar i van marxar. Crec que la memòria de peix que afecte als electors, que perden els records cada 4 anys es la base dels problemes de la democràcia. Actualment estem vivint una democràcia dictatorial, on els partits governants ens permeten fer la pantomima d'anar a votar el dictador per els propers 4 anys. Qui te el poder pot modificar l'historia amb facilitat, i es amb això amb el que es basa la política actual, fes el que vulguis durant 45 mesos i dedicat a prometre el que vulguin sentir durant els restant 3, segur que guanyes les eleccions.

JORDI FORT

Anònim ha dit...

Gràcies pels aclariments!

Anònim ha dit...

La crisis está poniendo todo en su lugar...y no dude que a usted también le pondrá donde se merece...no lo dude.

J.L.Rueda ha dit...

Josep eres un caradura, hay que tener muy poca vergüenza para decir lo que escribes. Tu subconsciente te traiciona y en tu entrada te has descrito a la perfección.
Ademas de caradura también eres cobarde, criticas pero nunca te atreves a dar nombres, se valiente y aprende de nosotros que siempre damos la cara y decimos con claridad lo que pensamos.
Cada día que pasa, escribes entradas más penosas, ya falta menos para las elecciones ... por suerte las fotillos que las acompañan son buenas y divertidas.
"El Sistema" tal y como esta montado solo sirve para que mangantes y trepas se aprovechen de el a costa del resto de gilipollas que pagamos los impuestos para que los tipos como tu viváis del cuento.
A cascarla que ya te queda poco.

Por cierto lo importante no es el tamaño de la escopeta, lo importante es apuntar bien y no fallar el tiro.

Anònim ha dit...

¡¡¡Osties Que S'aprofiten del sistema.
Mira quien habla el que VIVE del sistema.
El tio cara dura si le saca al sistema todo el jugo que puede
tiene suerte este individuo que el sistema es tan generoso con los chupones.

Arnau de Canyamars

Anònim ha dit...

Habló el gran demócrata, el que no cree en los referéndums , el que no necesita hablar con entidades, el gran orador y guru del socialismo, mejor dicho del sociolisto, por que en este sistema los que ganan son precisamente aquellos que dicen defenderlo. Benefician a amígueles, familiares y conocidos corrompiendo la democracia y repartiéndose el pastel.
Anda deja de decir gilipolleces y cuéntanos que hacías el otro día declarando ante el juez del caso Pretoria. O cuentanos como esta el tema del Pla dels Bolets, explicanos la cagada de los big-bags i els restes de jardinería, cuentanos que paso con las escorias.
Anda majete mójate un poco y da la cara que parece que vivamos el pueblo de la Heidi todo paz, felicidad y armonía.

Anònim ha dit...

La verdad es que no puedo expresar nada, después de a ver leido los comentarios vuestros, han sido fabulosos y habeis dicho unas verdades como un templo, felicidades por decir todas las verdades que muchos no se atreven a decir.