dilluns, 21 de febrer del 2011

Reconeixement a la feina ben feta

El passat cap de setmana, una representació dels organitzadors de la Challenge, formada per l’empresa organitzadora, l’ajuntament de Calella i el Consell Comarcal del Maresme, ens vàrem desplaçar a Madrid per recollir un premi a la prova Challenge que es va organitzar el primer diumenge d’octubre.

Aquest reconeixent va consistir en declarar aquesta prova com la més ben organitzada a tot l’estat espanyol, d’aquestes característiques, durant l’any 2010.

Vàrem competir contra duatlons i triatlons de tota mena, que són especialitats esportives de dues o més disciplines dins una mateixa prova.

En realitat, el viatge a Madrid va ser qüestió de 24 hores, anar amb l’AVE, recollir el premi i tornar l’endemà a primera hora del matí.

Com a defecte professional o com a conseqüència del que em toca viure en aquests moments, cada vegada que vaig a un poble o una ciutat els ulls recorren els carrers: mobiliari urbà, organització, bullici de la ciutat, ... La veritat és que vaig quedar una mica decebut d’aquesta gran ciutat que és Madrid: desordenada, amb manca de manteniment, una mica bruta, voreres inacabades, trista, fosca, ... La veritat és que no em va agradar, i aquesta és una d’aquelles coses que volia plasmar al meu bloc.

Tornant al premi o reconeixement, vull manifestar que ha estat una notícia molt important per al nostre Maresme, ja que demostra que les coses es fan bé i que hi ha grans professionals fent la seva feina, ja que és un esdeveniment esportiu de magnituds ressenyables.

Sens dubte que aquest reconeixement ens obrirà molt més a què els triatletes escullin les nostres contrades per venir a entrenar-se i a fer les proves programades.

La marca Challenge, que és alemanya i que organitza diverses triatlons a tot el món, mai havia tingut un reconeixement d’aquestes característiques. Això reafirma més la confiança que ens varen donar a l’inici de les converses per portar aquest prova al nostre territori, ja que confirma que no es varen equivocar i que ells hi han guanyat, però que el Maresme n’ha sortit molt reforçat.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr Jo, usted donde ha estado ha sido en Can Canyamars y no en Madrid!!
¿Y quién ha pagado el viaje en AVE? porque precisamente económico no es y no creo que haya cogido usted una de esas tarifas WEB.
A ver, cómo era aquel párrafo de la biblia, usted que es tan católico...“¿Por qué miras la paja que hay en el ojo de tu hermano y no ves la viga que está en el tuyo?”...lo digo por los defectos que le ha encontrado usted a Madrid.

Sr Jo, en serio, está mejor calladito!!

L'Albert ha dit...

¡¡ mare de deu senyor ¡¡¡.

Anònim ha dit...

Alucina vecina, como dice el amigo anonimo este tio ha estado en Canyamars y no se ha dao cuenta. Yo no es que sea un fan de Madrid pero vamos hace unos meses estuve por alli y no me parecio, ni sucia, ni triste, ni sin mantenimiento, adjetivos todos que van estupendamente para cualquier nucleo urbano de nuestro municipio. Sucio, triste y sin mantenimiento Dosrius-STM.
En fin Josep que ya no sabes que poner ni que decir pa pillar algo de cacho, sigue asi!!!!!!!!

Anònim ha dit...

El fanatismo ciega,pero en manos de quien estamos.

Anònim ha dit...

Quan diu....
"La veritat és que vaig quedar una mica decebut d’aquesta gran ciutat que és Madrid: desordenada, amb manca de manteniment, una mica bruta, voreres inacabades, trista, fosca, ..." Esta fem una falta a la veritat en gran part de la seva intervenció, ja que difícilment en unes hores es pot tenir una visió clara de la dimensió de Madrid, i les seves realitats espaials, i de aním i estat emocional.
Diuen molt poc d'una primera autoritat municipal aquets comentaris, segats, parcials i trencats de moments i espais singulars, fem creure que és una totalitat. Jo vaig estar fa uns dies a Madrid per feina, i encara que pluvia, feia fred, vaig trobar espais, moments i activitats que donaven, al meu ànima una altre visió del Madrid de los Austrias. Recomano l'AVE, això si en tarifa web, per la seva funcionalitat, vaig sortir de Llinars i vaig arrivar fins Atocha sense masses problemes. El fet que per la meva part jo sigui català, cule, i republicà no fa que tingui una visió parcial, sesgada d'una ciutat que com a Barcelona ofereix el millor i el pitjor de les grans ciutats, les quals sempre estan en remodelació, amb obres i amb diferents dificultats fruit de les apostes de gran urbes metropolitanes de la modernitat.
Una altre cose és veure la palla en l'ull aliè i no la biga en el nostre.

Un viatger

J.L.Rueda ha dit...

¿Tienes el pueblo hecho una puta mierda y aun asi te atreves a opinar sobre otros municipios?... además de ser un inutil como Alcalde tambien eres es un caradura sinvergüenza, lo tienes todo... menudo perla que estas hecho.

Por cierto que sepas que ya estamos hasta los cojones de la Challenge, por Dosrius paso sin pena ni gloria y solo sirvio para que una vez más te pusieses en ridiculo con tus comentarios y entradas (además de pavonearte en moto hasta que te tirarón agua para que te largases).

En estos últimos cuatro años tu, la alcaldesa y tus regidores nos habeis costado a los contribuyentes más de 600.000 euros o dicho de otra manera 100 millones de las antiguas pesetas, pero el municipio esta peor que nunca, ya veremso que abujero encuentran en la caja los que entren.

Anònim ha dit...

Ya tiene los tornillos bastante flojos

Anònim ha dit...

Anda que si alguien envía el comentario al Mundo o al ABC adjuntando una foto de can Canyamars con los vecinos arreglándose las calles, no sabe lo que es la vergüenza este individuo.

Anònim ha dit...

Ya no se lo qué quiere contarnos, que ha ido a Madrid, que ha subido al AVE, o que el Gallardón es un inútil a su lado, que la Challenger es la leche ya lo contó en el otro comentario.

Anònim ha dit...

Teneis ordenador ¿verdad?, pues buscar en google DEFINICION DE NARCISISTA.
Ya me comentareis.

Anònim ha dit...

http://www.cepvi.com/articulos/narcisismo.shtml

Anònim ha dit...

Sr JO, con todo mi respeto hacia usted, el cual no tiene hacia sus conciudadanos, al tener la desfachatez de comparar la dejadez segun usted de Madrid con Dosrius, usted se nota que no vive el dia a dia, suba a Can Massuet y se le caera la cara de verguenza de sus comparaciones, viva un poco el dia a dia en su pueblo i dejese de tonterias de madrid.........

Anònim ha dit...

no hace falta buscar la pagina solo con picar en google narcisista
ya te saldra un conocido nuestro