dimarts, 15 de març del 2011

Un d’aquells dies per gaudir-lo molt

Quin dia més apassionant que m’espera avui, són d’aquells dies que surts de casa amb ganes, perquè la feina que tens durant tota la jornada és apassionant, intensa i de contingut.

A les 8 del matí ja he començat a contestar escrits i feina que tenia a l’ajuntament i sobre dos o tres quarts de deu intentaré anar a esmorzar una mica.
A dos quarts d’onze m’esperen a la Notaria d’Argentona, cal anar a signar uns temes administratius de l’ajuntament.
A les 12 del matí he de presidir una mesa d’obertura de pliques, al Consell Comarcal, per a una contractació. A dos quarts d’una tinc programat un Consell de Presidència, que és la reunió de govern periòdica del Consell Comarcal del Maresme.
A dos quarts de tres m’han reservat hora a un restaurant per poder dinar.
A dos quarts de cinc m’haig de fer unes fotografies per a una memòria del Consell Comarcal del Maresme.
A les cinc de la tarda he de presidir el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Maresme, apassionant aquest Consell d’Alcaldes, ja que es dóna compte de temes importantíssimes per al territori i, a més a més, els màxims representants del Maresme exposen punts de vista sobre qualsevol tema que els preocupi del seu municipi.

En principi, sobre dos quarts de set, tot i que sempre s’allarga més el Consell d’Alcaldes i sempre serà cap a la set, haig de presidir la Junta de Portaveus de tots els grups comarcals amb representació al consell Comarcal, per preparar el Ple que està convocat per a les set de la tarda. Per tant, com us dic, a les set de la tarda ple històric al Consell Comarcal, amb uns cinquanta-dos punts per aprovar, amb temes importantíssims per al territori.

No sé a quina hora arribaré a casa, però us ben asseguro que són apassionants aquests dies tan intensos, ja que aprens moltes coses. Sí que acabes el dia que no tens ganes de parlar, necessites repòs per totes les emocions i coses que t’han passat, però no puc més que transmetre gratitud per poder gaudir de jornades de treball d’aquesta magnitud.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Resumiendo que el 90% del tiempo te lo pasas haciendo cosas que NO tienen nada que ver con el Ayuntamiento de Dosrius que es el que te paga religiosamente 40.000 euros al año. Encima tienes el morro de restregarnoslo por la cara!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Dime de que presumes..........
y este es el unico día que ha hecho en todo el año de trabajo.
Claro se me olvidaba que la losa de Mayo esta al caer, pero el Homellop tiene razon en todo el día que ha hecho en Dosrius, como todo va bien.

Anònim ha dit...

Este tío tiene algún trauma de pequeño o algo así...

Anònim ha dit...

Un dia que trabaja y tambien le poneis peros.

Anònim ha dit...

Mireu amb atenció el que diu del consell d'alcaldes, "apassionant, importantissimes" ara mireu l'ordre del dia.

http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=7362

Si es per fer se una assegurança, quin fantasme.

Anònim ha dit...

Os recomiendo leer esto

http://www.cepvi.com/articulos/narcisismo.shtml

y después se aceptan votaciones a ver si le cuadran al sr Jo algunas de las cosas que se dicen.

Anònim ha dit...

Aquest escrit demostra que els Sr. Jo ha fet de la política la seva professió i per tant ha deixat de gestionar els nostres interessos per gestionar els seus.

Anònim ha dit...

El primer interés de todos los políticos son ellos mismos. Lo que pasa es que el Jo, en lugar de disimularlo, se pavonea de ello.

Anònim ha dit...

Els dies en què et toca fer mil coses acostumen a ser dies estressants i no tens temps ni per a fer un post al blog.
Ara, els que no han treballat en tota la seva vida, tenen un dia atapaït i els hi resulta entretingut i apassionant....
Trobo patètic que aquest "divertimento" sigui costejat amb diner públic....

Anònim ha dit...

Us recomano que llegiu la noticia segons la qual la Sindicatura de Comptes ha obert un informe sobre un mans lliures instal.lat al cotxe de l'alcalde pagat amb diners públics, a més a més d'irregularitats amb els contractes de serveis de neteges. Mireu la noticia al e-noticies.cat.