diumenge, 19 de juny del 2011

Ja estem en funcionament (II)

Després de tres o quatre dies de treball, tot torna a funcionar amb normalitat, els nous càrrecs electes es van posicionat amb les seves competències i estic especialment il•lusionat perquè capto que serà un mandat de fer molta feina, de gaudir fent-la, ja que les persones del meu grup som animals de treball i no ens importa el sacrifici que hàgim de fer, ni importa l’hora ni el dia, perquè el fem amb plaer i satisfacció. Per aquest motiu, visualitzo una tasca fàcil de fer, encara que complicada per la situació econòmica, però quan estàs tan lliurat al dia a dia, la imaginació treu solucions de llocs impensables.

També vull donar-vos la notícia que vaig avançar durant el Ple de Constitució de l’Ajuntament, va ser una notícia que encara no estava confirmada, però durant aquesta setmana s’ha fet realitat: L’alcalde de Dosrius, serà diputat de la Diputació de Barcelona.

La elecció va ser durant una assemblea de regidors i regidores del PSC del Maresme i va ser per unanimitat dels assistents, sense cap vot en contra ni cap abstenció.

Això demostra la valoració que s’ha fet des del territori, de la feina que ha gestat l’equip de govern durant aquests darrers quatre anys. Això ha quedat reflectit en el resultat de les eleccions i aquest resultat és premiat amb aquest nomenament.

La nostra feina continua fent història, ja que la gran majoria de les persones del municipi estan contentes que el seu alcalde sigui diputat a la Diputació de Barcelona, amb tot el que això representa de prestigi, de possibilitats i, perquè no dir-ho, d’estar representats a l’administració més important de la província de Barcelona.

No puc fer més que un agraïment als companys i companyes del PSC del meu municipi, de la comarca, que han dipositat la confiança en la meva persona perquè els representi a la Diputació de Barcelona.

A tots i a totes moltes gràcies!

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara ho entenc!! Quan pasaba per la vora del ajuntament sentia uns brams i jo no sabia d'on sortien. Gracies per la seva aclaraciò
Manel

Xavier Fageda ha dit...

Doncs si "som animals de treball i no ens importa el sacrifici que hàgim de fer, ni importa l’hora ni el dia, perquè el fem amb plaer i satisfacció." Podeu pasar pels carrers de Can Massuet. Estan plens de brossa acumulada. Si voleu donar-hi un cop d'ull acabo de possar-hi una entrada http://xavierfageda.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Cazasueldos....

Anònim ha dit...

Fantaaaassstiicoo!!!!!

Anònim ha dit...

El PSC certament fa aigües per totes bandes...

TPC

Anònim ha dit...

"Ja estem en funcionament (II)"
Debe referirse a su cuadrilla traficando en el bmw en canyamars.

J.L.Rueda ha dit...

Este último comentario anónimo esta fuera de lugar, no sere yo quien defienda al Sr.Jo, pero creo que te has pasado tres pueblos colega.
Este estilo de comentarios anónimos solo sirven para reforzarlo delante de lo suyos.

L'Albert ha dit...

No te extrañe que lo haga uno muy cercano, en el barullo no se oye nada claro.

Xavier Fageda ha dit...

Albert, que has volgut dir? No ho entenc.

Anònim ha dit...

L'Albert pensa, i no es l'únic, que n'hi ha satelits de l'alcalde pels blogs creant malestar. Mes o menys com els mossos infiltrats a les manifestacions del 15M.

Xavier Fageda ha dit...

Ostres ¡¡¡ Si és cert, és força patètic.

L'Albert ha dit...

Mireu la noticia en Cap Gros, els comentaris que li fan a Mataró deu mido.

http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=27674&sec=72&portada=1


Per cert,si substituiex a en Baron, era un alcalde que nomes cobraba un sou,el de diputat, va renunciar als altres.

Un bon exemple a seguir.

Xavier Fageda ha dit...

Veurem que passa el proper dilluns amb el tema retribucions, rols i responsabilitats. Però no tinc grans expectatives de que reaccionin. M'inclino més a pensar que aniran en la línia de mantenir el que ja hi ha o fins i tot incrementar-ho adduint temes de IPC acumulats dels darrers 4 anys , projeccions del IPC dels quatre propers, dedicacions més enllà del deure o la primera bestiesa que els hi passi pel cap. Però, al final el "monto" total de retribucions entre càrrecs electes, consellers, assessors , interins o mandangues similars serà més gran que la darrera legislatura.

Sandy ha dit...

@ Albert, alguien esta utilizando mi nombre en los comentarios del articulo de capgros, y no se en que sitios más...hdp

Anònim ha dit...

dilluns tots al ple, siusplau, us sona alguna cosa que ha passat a mollet? doncs dosrius ho superara!!!!!!!COLLONS QUE ES PUJEN EL SOU!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ala!!!!!!! venga quien da mas, no se de donde sacas esta informacion, pero no creo que con el tiempo que llevamos se suban el sueldo, esto no se coge por ningun lado.

Anònim ha dit...

Filtracions
Alcalde: 3000€/mes nets
Toñi: 2000€/mes nets
Silvia: 2000€/mes nets
Resta regidors: 1200 € mes
Total:13.000€/mes 156.000 l'any 644.000 en 4 anys.
Més IRPF's SS, dietes, desplaçaments, etc,etc..
"Para todo lo demás MASTERCARD"
Manel

Anònim ha dit...

Filtracions
Alcalde: 3000€/mes nets
Toñi: 2000€/mes nets
Silvia: 2000€/mes nets
Resta regidors: 1200 € mes
Total:13.000€/mes 156.000 l'any 644.000 en 4 anys.
Més IRPF's SS, dietes, desplaçaments, etc,etc..
"Para todo lo demás MASTERCARD"
Manel

Anònim ha dit...

si esto es asi el lunes se lia parda!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

si aixo es aixi de on surten els caLERS???????? es que pensan fotre fora gent treballadora de l ajuntament?????? s han menjat l enteniment ni el millor dels temps de l homs que tant criticava el senyor jo l esta superant pero de llarg!!!!!!!!!!!!!!!

J.L.Rueda ha dit...

Eso va ha ser así, el equipo de gobierno nos costara anualmente al pueblo unos 180.000 euros o lo que es lo mismo 30.000.000 de las añoradas pesetas.
Este lunes hay que ir al pleno, no vale quedarse en casa poniendo excusas, por lo menos que cuando voten les veamos la cara.

Anònim ha dit...

Se dce se rumorea se cuenta que La Pac, se ha financiado con parte del dinero de la asociacion de vecinos de Can Massuet, que hay de cierto , veo que nadie dice nada, por que sera...

Anònim ha dit...

que huevos al jo le financiamos entre todos, yo me lo guiso yo me lo como, esta gente entra para trabajar para el pueblo o el pueblo trabaja para ellos? al de los sueldos se ha dejado a la sobrinita carola...... el alcalde de mollet tuvo que rectificar por la presion del pueblo, TODOS EL LUNES AL PLENO!!!!!! que no se crea que es su cortijo

Anònim ha dit...

al desamprensivo anónimo que hace referencia a la Pac y a la AVV.de vecinos lo mando a darse un paseo,cuanto más lejos mejor,porque ni contesto,ni pensamos entrar en maquiavelismos,primero sa la cara,como el resto y la Pac no la hemos consteados de nuestros particulares bolsillos de afiliado,ya quisieran otros tener esta suerte,personas que apuestan por un proyecto con todas sus consecuencias.
Da la cara para variar,tú mismo,sino pudrete en tus miserias,que lo que te teníamos que decir,te lo digo yo,con nombre como es de persona bién nacida,no ocultarse,tanto miedo te da la PAC?,PUES SEGURO QUE TIENES MOTIVOS SOBRADOS PARA ELLO,SINO TE PR4ESENTARIAS,con nombre como todos los que no tenemos que ocultarnos,porque será,quién erea,tú sabrás,pero a mí no me importa en absoluto,porque seguro que no eres ni por asomo una persona como tiene que ser,transparente ante todo.Identifificate,yo lo haría,porqwue de lo contrario,reafirmas lo que he escrito.

J.L.Rueda ha dit...

Encarna no te cortes, diselo claro al anónimo...
¡¡¡ VETE A LA MIERDA COBARDE !!!

Anònim ha dit...

si señor con un par encarna!!!!pero no nos desviemos que se suben el sueldo, que yo sepa en el ayuntamiento no hay helipuerto.....ya se suena poco democratico pero al menos se nos escucharia y dariamos un buen toque atencion.
Fdo.CABALLERO

Xavier Fageda ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavier Fageda ha dit...

L'anònim malintencionat que diu que la PAC es finança amb fons de l'associació de veïns. És un mentider i un covard. La PAC s'ha finançat 100% amb les quotes del afiliats i res més. Tenim els números a disposició, si algun valent ho posa en dubte.

...i no ens desviem, que aquest "grupet" del PSC-PP es volen endur els nostre diners en lloc de utilitzar-los en benefici de tots.

Anònim ha dit...

aixo es una puta vergonya!!!! tenim el que ens mereixem!!!!