dijous, 23 de juny del 2011

Una notícia favorable per al nostre municipi

M’he assabentat que a la nova organització del Consell Comarcal del Maresme, fruit del pacte CIU i PP, un regidor del nostre ajuntament, concretament el Sr. Antoni Valls, a més de ser conseller comarcal tindrà competències delegades de presidència, és a dir, que portarà una àrea que, segons m’han comentat, serà la de Medi Ambient.

Vull felicitar-lo i la veritat és que estic molt content que un regidor del nostre ajuntament tingui competències dins d’altres administracions, ja que gestionant l’interès de la comarca també ajudarà al nostre municipi.

Malgrat que vulguis ser igual per a tothom, sempre t’assabentes de qüestions que si no hi ets no en tens coneixement i, aleshores, pots fer aportacions al teu municipi que són d’interès per a la població.

Un cop més felicitacions i em poso a la seva disposició, atès que és una àrea que jo havia portat durant el mandat 2003-2007 i vull comentar que té un gran equip humà, amb grans tècnics i tècniques que fan que la tasca dels polítics sigui molt agradable.

10 comentaris:

J.L.Rueda ha dit...

Tiene cojones la cosa…
“Malgrat que vulguis ser igual per a tothom, sempre t’assabentes de qüestions que si no hi ets no en tens coneixement i, aleshores, pots fer aportacions al teu municipi que són d’interès per a la població.”… como por ejemplo la planta de escorias de la pedrera.

Y sigue con la guasa…
“Un cop més felicitacions i em poso a la seva disposició, atès que és una àrea que jo havia portat durant el mandat 2003-2007 i vull comentar que té un gran equip humà, amb grans tècnics i tècniques que fan que la tasca dels polítics sigui molt agradable”… la tasca tan “agradable” es que mientras el trabajo diario lo hace el personal de la administración, lo políticos se tocan los huevos y además cobran.

Los Consells Comarcals son otra administración inútil que habría que suprimir, a ver si el Sr.Mas le echa huevos y también pega el tijeretazo en estas cosas, sobran administraciones y sobran políticos.

Este lunes 27 a las 19 horas todos tenemos una cita en el Ayuntamiento, en el Pleno cosas van a decidir (entre otras muchas cosas) el dinero que van a cobrar (como Juan Palomo, yo me lo guiso yo me lo como).

J.L.Rueda ha dit...

Por cierto, el Jo una vez más es fiel a sus ansias de protagonismo y da a conocer la noticia antes de que lo haga el propio protagonista.

Xavier Fageda ha dit...

Fora càrrecs i administracions inútils. Entre l'espoli endèmic d'Españ·ña sobre Catalunya i la sobrecarrega d'un sistema obsolet, és impossible progressar.

La societat viu web 2.0 i la classe política encara pretén manipular-nos com a l'edat mitjana.

Anònim ha dit...

De acuerdo con tu exposión,sobra mucha institución y cargos,para los resultados tan deprotables y tercer mundistas que tenemos en el país en general y en nuestra querida Catalunya en particular,fuera los vividores y vividoras,que trabajen como el resto!!!

Anònim ha dit...

Aprovecha cualquier ocasión para hacerse autobombo. "atès que és una àrea que jo havia portat durant el mandat 2003-2007".

Estoy seguro que este hombre tiene un montón de carencias emocionales.

Anònim ha dit...

27/4/2010 TRIBUNALS

El fiscal es querella contra dos alcaldes per contaminar
Acusa els regidors de Sentmenat, de CiU, i de Dosrius, del PSC, d’incomplir la llei

Bona feina dins el consell comarcal

Anònim ha dit...

B O C A Z A S cuidate de ti mismo que mucha falta te hace Jo.

Anònim ha dit...

si si bocazas..... pero a el ya le caen calentitos, que asco de pueblo solo unos cuantos en el pleno, que se lo gaste en medicamentos!!!!!

J.L.Rueda ha dit...

Al pleno han acudido unas 70 personas, muchas de ellas nunca antes las había visto en los plenos.
Como anécdota decir que esta vez entre el público no estaban los habituales del PSC, por lo visto hoy les ha dado vergüenza.
Han venido de TV3 y del Diari El Punt.
No esta mal para empezar. En cuanto podamos colgaremos los videos del pleno.
Visitar el blog http://indignatsdosrius.blogspot.com/

Trialero ha dit...

Caram, encara no he trobat cap explicació de l'alcalde sobre el seu protagonisme en els mitjans de comunicació nacionals. Amb el què li agrada la foto no puc entendre com no explica res del seu augment de sou o del pressumpte delicte mediabiental del que se l'acusa.

Trialero