dilluns, 10 d’octubre del 2011

Crec que haurien de tenir una altra actitud

És ben cert que estem en un moment de recessió i que hi ha famílies i persones que tenen una situació complicada i estan a la recerca de poder resoldre el tema de la feina o bé miren de millorar els seus ingressos. També tenim les famoses retallades pertot arreu: sanitat i educació principalment.

Tot això és un tema mundial, si Grècia peta darrere hi anirem tots, està en perill l’euro.

Amb aquestes línies he resumit una mica el dia a dia de les notícies, però també hi ha notícies positives, altres maneres d’enfocar la informació, ja que en aquests moments dóna la sensació que qui diu el missatge negatiu més gros és millor periodista. Fins i tot, molts d’aquests líders del món de la comunicació prenen partit i en lloc d’informar escriuen la història dels bons i els dolents. Deu ser així com se senten més homes!

Penso que amb aquesta actitud es fa un flac favor a l’ànim de tots plegats.
A més a més, una cosa que a mi personalment em revolta és que tinguin la possibilitat de parlar-ho en un mitjà d’audiència notable, essent partidistes a l’hora de donar aquestes notícies negatives.

Demano, des del meu senzill bloc, que el periodisme serveixi per donar notícies en positiu, buscar solucions o donar la notícia de qui busca les solucions i qui està treballant per aconseguir-les i no transformar el dia a dia de les notícies amb més depressió per a qui les llegeix, les escolta o les veu.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

la mejor noticia en positivo,es decir la realidad y no podernos delante de un espejismo,no vienen tiempos mejores y estos se empeoran notablemente cuando reina la mediocridad por doquier y no hay ni ganas, ni voluntad de quienes nos están gobernando de crear un clima de sostenibilidad al menos emocional que posivilite en forma más saludable,el deprorable dia a dia de nuestro municipio,en lo tocanto a la gestión que hacen de él los de siempre.Y si no miremos el nuevo acuerdo del consistorio,la construcción de tres pistas de Pavel en Can Massuet,en el espacio que ocupa la desahuciada piscina.Eso es dar alegrias y ser positivo,como no,para una minoria insignificante y mientras en parque con proyecto realizado,se pudre en la desidia.Estamos muy desengañados y tenbemos sobrados motivos para estarlo.A algunos les valdría estarse callados,que están más decorosos por lo menos.

Anònim ha dit...

La "actitud" dels mitjans de comunicació és simplement explicar el que els polítics fan, i pel que sembla no ho fan gaire bé. De això se'n diu Dret a la informació.
Sr. Jo, potser que miri més el que fa vostè i deixi de fixar-se tant en el que fan els altres

Anònim ha dit...

Desde el punto de vista de un totalitario, se entiende que no le parezca correcta la actuación de los medios de comunicación. Sería mejor poder manipularlos más. Sería más cómodo silenciarlos completamente a su antojo. Pero no es posible. Por otro lado, es más conveniente trabajar y utilizar el sentido común en sus decisiones, cosas que usted y los suyos dejaron de hacer hace mucho tiempo. Ah!, y cuando le inviten a programas de radio o televisión no insista en hacer el ridículo. Peinese, cambiese de ropa y piense lo que va ha decir antes de hablar. Son principios básicos para no parecer un idiota y un patán.

Anònim ha dit...

Una bona notícia seria que tooooots els que us heu regalat una pujada de sou us el baixessiu. Som molts els que hem de treballar el mateix o més per menys calers.

Anònim ha dit...

Que us heu cregut, en Josep te moltes despeses per que el municipi es molt gran i es un dormitori de molts metres de carrers, si penseu que un càrrec de tantisssima responsabilitat on no tens horaris, has d'estar pendent i tractar gent desagradable, està ben pagat aneu ben equivocats. Ell es sacrifica cada dia pal seu poble, teniu carretera gracies a ell, la gent gran està mes cuidada que mai. els nens tenen tres escoles on triar, aneu amb compte que el dia que marxi ho enyorareu i sereu culpables de la perduda de tan gran persona,mira com ara en el consell comarcal el troben a faltar, si no el cuideu com mereix el perderem.

Anònim ha dit...

És broma, no?

Anònim ha dit...

M'imagino que si!!! Perquè o és broma o el que l'ha escrit és gilipolles

Anònim ha dit...

Gilipollas es poco, es de una idiotez total.gyrri