dilluns, 3 d’octubre del 2011

Què “guapo” que és treballar amb gent que té il•lusions!

Cada vegada capto més la bona relació que es va forjant entre tots els membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Dosrius.

Quan hi ha aquest bon rotllo i a més a més hi ha projectes i reptes importants a assolir i veus que la persona que els treballa et transmet il•lusió i ganes, perquè els viu amb intensitat, tot plegat fa que la feina es converteixi en apassionant i més si trobes el camí a seguir perquè el projecte sigui una realitat.

Ara, en aquests moments, tenim un projecte d’aquests i, de mica en mica, anirem fent camí. No sé si arribarem a assolir-ho, però hem trobat la via a seguir, tenim programats contactes, parlar amb aquest i amb aquell, hem iniciat passos administratius i visualitzes la possibilitat que el que somies sigui palpable i real.

A poc a poc, allò que has escrit en un paper, que ja ho veus prou complicat, pot anar-se fent realitat gràcies al factor de qualitat d’un grup humà. Per tant, tens ganes que arribi la reunió perquè cadascú pugui explicar els seus projectes i viure’ls, tots plegata.

Us aniré informant, però tenia ganes de plasmar aquesta visió, perquè quan l’escric em dóna la sensació que aquesta il•lusió la trasllado a més persones.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs fa un mes el teu regidor d'urbanisme anava dient que no arribaríeu a nadal.
També és cert que quan aquest senyor beu se li va la llengua.
Que li has promès perquè calli?

Anònim ha dit...

Tu si que eres guapo

Anònim ha dit...

Miente mas que habla. Hoy he oido una frase de aquellas que te hace pensar. Mira por donde se la voy a regalar al Josep: Mas vale estar callado y parecer tonto que hablar y despejar la incognita.

Anònim ha dit...

La il·lusió són els 1200 euros que cobren cada mes els de PP.

Tots plegats són les sangoneres del nostre municipi.

Anònim ha dit...

Els comentaris que feu els nouvinguts els feu per que voleu tenir els mateixos serveis que a Barcelona, de moment conformar vos amb pagar els mateixos impostos.

En Josep es el mes guapo de tots els candidats, aixo no ho pot nega ningú, es el que te més ilusions. Cap dels que es queixa aqui es de Dosrius tots sou forasters, de can Massuet o els de Canyamars que volen que els solucioni els problemes.

Anònim ha dit...

El Josep, te lo puedes poner donde te quepa, y en cuanto als nouvinguts, gracias a nosotros teneis un pueblo mucho mejor pagado con nuestros impuestos, no nos habeis regalado NADA, incluso este josep que tu dices se podría poner la lengua en un sitio cuando vaya a la radio y nos insulte a los que estamos nuevos aquí, aunque creo que llevando 35 años no creo que seamos tan nuevos como dice el.

Solo te diré una cosa, el alcalde de Argentona le dió una lección de civismo, haber si con lo cateto que es aprende algo de la lección que le dió el de Argentona.

Anònim ha dit...

Veniu de fora a dirnos com hem de viure, cony si teniu problemes alla dalt foteu el camp, Dosrius esta b i tenim de tot gracies an Josep que porta mols de diners al poble

Anònim ha dit...

Aqui arriba todo es limpio y despejado, nuestra temperatura es más agradable, el día es más soleado...eso se refleja en la mente del ser humano, es un principio físico. Por el contrario, ahí abajo sois espesos, densos como vuestro clima, esa niebla que os enturbia la mente de tal manera que no veis las cosas claras, por esa razón estáis tan convencidos de lo bien que lo hace este señor...mira que se ha de estar ciego...ciego.

Anònim ha dit...

¿De que dineros hablas? de los que supuestamente creemos que nos roba
o los que gana lamiendo al partido.
Si es lo último, gracias a Dios que se le ha acabado la vicoca.

Anònim ha dit...

Eres tonto/a? Eres familiar del Alcalde? O de algun regidor del gobierno municpal? Te gusta que te tomen el pelo? Si has contestado que NO a las tres preguntas y votaste al PSC o PP en las ultimas elecciones: Revisa la respuesta de la primera pregunta.

Anònim ha dit...

Somos muchos los que compartimos una ilusion y no tiene nada que ver con la Once.

Anònim ha dit...

Cuando te llege el recibo del IBI, de las basuras, o tengas algún hijo o nieto, en la guardería, o la subida del autobus, verás donde tienes las ilusiones, despierta y se realista, ellos no se bajan el sueldo, por nada del mundo, eso también es una ilusión, les importamos un bledo.

Marga.