dimarts, 11 d’octubre del 2011

PAGUEM LES CONSEQÜÈNCIES DE TENIR UN GOVERN DE DRETES

Tots sabem que és un govern de dretes o esquerres, i des de què a la Generalitat de Catalunya governa CIU i, estem vivint un seguit de retallades a les coses més essencials, les quals afecten directament als treballadors/res.

Aquestes retallades s’expliquen per la situació econòmica actual, però el primer que va fer és suprimir l’import de successions als patrimonis més elevats i/o a les grans fortunes del nostre país i, amb això, es deixa de recaptar 400 milions anuals que és el 50% de la retallades en sanitat i ensenyament que s’han planificat per part de Convergència i Unió.

Per això quan el president Mas va a veure a la patronal, aquests li aplaudeixen les retallades i, bàsicament, l’aplaudiment deu ser per la supressió de l’impost de successions, perquè de ben segur la majoria dels assistents a la sala deuen ser beneficiaris i tot això, a costa dels treballadors que li retallen els serveis essencials.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

La tierra para el que la trabaja.

Anònim ha dit...

Convergencia recorta y socialistas arruinan al pais.

Anònim ha dit...

Vaja, parla algú que no pot queixar-se precisament per les retallades ja que, justament, no s'ha retallat el sou, més aviat, el contrari.

El que sí que ha retallat i sense cap rubor, han estat els dos llocs de treball de l'Ajuntament.

Segueixo dient que fa afirmacions d'indocumentat o, el que és pitjor, de demagog maliciós. Les grans fortunes ja tenen forma d'estalviar-se l'impost de successions. Sembla que no sap que són les societats patrimonials.

Suposo que vol recuperar el "Si no vas, ells tornen", però s'equivoca en l'objectiu. Els que li passaran per damunt a ell i a tots els seus "compañeros" són els del PP, justament aquells que te de socis a Dosrius.

Es repetix més que l'all. Cada vegada diu coses que interessen menys.

Anònim ha dit...

Esquerres, dretes, són conceptes polítics tan efímers com tu. Dedicat a treballar que per això et paguem i deixa de dir bestieses que ens fas sentir vergonya aliena.

Anònim ha dit...

Ja cada dia "aluciono" més amb aquest home. Crec que el seu repte deu ser fer un escrit cada vegada més idiota. No se'n adona del que diu? Ha reflexionat bé?
Si, potser hi ha retallades, i no dic que m'agradi, però potser és conseqüència d'una gestió nefasta dels darrers anys??
Josep, crec que hauries de pensar-t'ho millor abans de fer un Post.

Anònim ha dit...

Que bé escriu en Josep,no ho fa en prosa per que no ho entendria ningú del poble.
Tot s'enten Josep, aquets de dretes li treuen als pobres per donar als rics, tots no, els del PP ara son gent civilitzada i culta que defensen el catalá, gent com tu, gent que defensa el sistema i els valors que ha de tenir una persona recta com cal.

Aqui ens trobem amb el problema que els nouvinguts son persones egoistes que viuen aillats en cases aillades i no tenen ni punyetera idea de los problemes que te un alcalde amb molts de carrers.
Nosaltres no retallarem res perque som d'esquerres i per que ho diu en Josep.
I si que sap el que son les societats patrimonials per que en te, no una no, dues, mentiders, difamadors.

Anònim ha dit...

En Josep té societats patrimonials? No pot ser. Si això només és per rics de dretes, burgesos, xoriços traficants o polítics corruptes.

JORDI FORT ha dit...

A Dosrius tenim un govern de Dretes o Esquerres????

Estic una mica confús.

Anònim ha dit...

Los vividores ¿ son de derechas o son de izquierda.

Anònim ha dit...

Los políticos de ahora son la versión moderna del pícaro de la literatura española. Son gente con pocos estudios, astuta, que se aprovechan del sistema en beneficio propio, y no tienen sentimiento de culpa por ellos, sino que les parece lo más natural del mundo.
Hay Yusep!!! Qué pícaro que eres!!

Anònim ha dit...

Claro que sabe lo que son las sociedades patrimoniales. Que le pregunten por Aguazú Servicios Interactivos, que se la vendió el hijo del Ex-Notario de Mataró, Ginot. La sociedad tenía un activo, el local de la calle Rials. Y la compró por cuatro duros, local incluido.

Es más mafioso que Al Capone.

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom.
Desprès del que acabo de llegir, només em resta fer-me una única pregunta que crec que, tractant-se d’aquest personatge serà l’encertada.
Hòstia Josep!. Que estàs prenent psicotròpics o algun altre tipus de droga?.
Ves en conte que aquestes coses enganxen , i llavors t’hauràs de tornar a pujar el sou per a poder pagar-les.....

Anònim ha dit...

¿A quien le pidio que le diera el 50% del terreno para darle el permiso de obras, y el propietario le respondio que antes dejaba que se cayera el edificio a trozos?