dilluns, 11 de juny del 2012

l’edifici no fa escola

Com cada any, m’han convidat oficialment a assistir la festa de final de curs que fa l’Escola Encarnació Fonoll. La veritat és que he intentat anar-hi cada any ja que es capta un lliurament de totes els parts implicades que fa goix. Molta participació de les famílies, un AMPA molt dinàmica amb molt bona connexió amb l’ajuntament, amb els pares, treballant colze amb colze amb la direcció del centre. Allà on no pot arribar la direcció amb les seves professores i el professor, les ganes dels membres de l’AMPA fan possible assolir objectius difícils. No puc més que felicitar-los a tots plegats; amb tots els defectes que tenim com a essers humans però amb ganes de superar-nos, d’ escoltar, i de, sobre tot, rebre critiques però que sempre siguin constructives, Jo em quedo amb una expressió que un representant de l’AMPA va dir: “...l’edifici no fa escola...” i verdaderament l’empenta que dona la potencia del treball de tots els implicats fa possible questa afirmació. Moltes gràcies i endavant.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No et conviden a tu, conviden a l'alcalde.
El dia que sigui altre l'alcalde, no et convidaran a tu.

Anònim ha dit...

Quina manera de fer-los la pilota. Ara els premiarà amb una rebaixa del 80% de la subvenció.

Anònim ha dit...

Un cop mes aquest vividor del sistema mira de fer seu part de l'exit d'altres a base de cridar l'atenció cap a la seva persona amb l'excusa del "blog personal". No hi ha tema ni questió que desaprofiti per ficar cullarada o atribuirse medalles que no li corresponen. Un cop mes busca aprofitarse del sistema buscan una rendibilitat personal. Ja no sap qué fer per seguir remenan la cua....

Anònim ha dit...

Les dues Escoles, l'Escola bressol i l'Institut de Dosrius és un del molts exemples del desgavell dels nostres governants. La mala organització i l'escàs criteri vers l'aprofitament de recursos públics. Sovint diem que són ineptes, però no només. És el que els convé per treure'n profit propi. Fer projectes, revisions de projectes, contraprojectes i tot un el que justifiqui gastar diners públics. De cada moviment en treuen profit, directe o indirecte. La majoria és legal que no vol dir correcte o moral. Ja se'n ocupen prou de fer-se les mormes a mida perquè els mecanismes de control siguin prou lents i feixucs per esgotar al més valent. De tant en tant algú s'extralimita i és el que llegim als diaris o veiem a la televisió. Bàsicament el sistema esta fet a mida i ple de rapinyaires.

Tornant a l'escola. Fa temps, persones capaces i amb llarga experiència professional educativa van intentar promoure un model per unificar les dues Escoles i l'Institut de Dosrius. Model 3/16. Com podeu imaginar no s'hi va donar suport. A qui l'importà si s'aprofita més o menys, o si el model educatiu es millor o pitjor... als PSC / PP de Dosrius? NO. Només els preocupa seguir cobrant les seves dietes els seus complements i els seus extres pels favors als rapinyaires del partit.

Anònim ha dit...

De fet, ara més que mai, el departament veu en bons ulls un 3/16. Però ha de fet l'ajuntament qui l'impulsi i no tenen cap mena d'interès. res, massa feina...