divendres, 8 de febrer del 2013

QUAN TORNEN PERSONES QUE HAVIEN PASSAT LA SEVA INFANTESA

En un municipi de les característiques com el que tenim hi ha molt de moviment de persones que van i vénen, i encara més en aquests moments en què les ofertes de treball són molt poques i el desplaçament i residència solen anar lligats a la situació laboral.


Últimament he tingut l’ocasió de parlar amb gent jove, que la seva infància l’havia passat entre nosaltres i degut a les circumstàncies de la seva família havia marxat a altres indrets. El seu retorn com a adults, formant una família, els representa una felicitat especial i te la transmeten, ja que han viscut en altres pobles o ciutats i valoren d’una manera molt especial la qualitat de vida que tenim als nostres tres nuclis de població.

Quan em trobo amb algun d’aquests casos, tinc una alegria especial, que m’esperona a continuar treballant per aquest indret, ja que quan es coneixen altres contrades es valoren doblement els esforços que entre tots dipositem al nostre municipi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja,el que es diu es molt poc freqüent, deuen ser joves que tornen a casa dels pares per que no tenen feina, el segur es que la gent marxaria en masa d'un poble trist i sense serveis que es governat de forma caciquil per una minoria que utilitza l'ajuntament per donar feina a la fu i a la ana, que no te serveis, abandonat de la ma de deu, cada dia mes pobre, no marxen per que no trobarien qui els dones per una casa aquí el que val un pis en pobles propers.