dijous, 23 de juliol del 2009

A L'ORIOL MENA

En primer lloc vull donar-te l’enhorabona pel que has aconseguit, doncs ser campió del món d’una disciplina esportiva vol dir molt d’una persona i, a més, coneixent totes les adversitats que has hagut de superar, de les qual algunes molt serioses. Això té molt de mèrit.

No recordo que cap veí d’aquest municipi hagués assolit un campionat del món com el teu, tot i que sí és veritat que en Sito Pons va fer els seus primers passos en el món del motociclisme en aquest municipi i, això va arrossegar a molta gent a l’afició a les motos, però mai va ser una persona empadronada ni com a resident fixa en aquest terme municipal.

Tu, a més a més de ser-ho, ets fill d’aquí i tota la teva evolució en aquest esport, l’has forjat des de Canyamars, al costat dels teus amics que t’han seguit incondicionalment i que han confiat en tu, coneixedors que tard o aviat, assoliries fites històriques com aquesta.

Estic convençut que els teus èxits poden esperonar altres persones a seguir les teves passes, encara que no sigui en el mateix esport.

També vull felicitar-te molt sincerament pel teu esforç i pels objectius que has assolit i, estic convençut, que amb els teus valors com a persona i la teva manera de ser, assoliràs tots els objectius que et marquis, i no només en l’esport sinó amb el que et toqui viure a cada època de la teva vida.

Oriol, un cop més moltes felicitats i gràcies per l’exemple que has donat a tothom!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest home deu tenir algun tipus de fantasia amb el Padró Municipal. Penso que no n'hauria de fer res (ni ell ni nosaltres) de si en Sito Pons ha estat o no empadronat al municipi.

Qui és ell per conèixer dades sensibles de cadascú de nosaltres?

Suposo que el coneixement del padró i la seva utilització amb finalitats electoralistes i partidistes és el que permet que segueixi manant (que no governant)

Anònim ha dit...

en la Roca del valles.son campeones de españa, en un deporte y si quieres miralo........ y el alcalde no pide su empadronamiento, ni sale en la foto, ni lo patrocina el ayuntamiento,como aqui todos los actos que se hacen, o no?????????