dilluns, 17 de maig del 2010

La feina ben feta, es reafirma.

Els qui em seguiu, ja haureu llegit en algun escrit anterior, la meva satisfacció de com es gestiona la sanitat, principalment en els hospitals que ens movem.

Sabeu que estic en el Consell Rector del Consorci Sanitari del Maresme, i a totes les reunions es reafirma el treball meticulós que es fa, perquè constantment es doni un bon servei. Un millor Servei en referència als hospitals de Catalunya. Hi ha molts paràmetres que es milloren dia a dia i a més són quantificables el grau de satisfacció de la ciutadania.

Aquesta setmana ha sortit el llistat dels millors hospitals de l’estat espanyol, i dels vint primers, n’hi ha catorze que estan a Catalunya i solament un a la Comunitat de Madrid. Serà per això que el Rei ve a fer les revisions i si te alguna intervenció be a Catalunya? Doncs sí, estic convençut que és un dels motius perquè moltes persones amb capacitat econòmica per a la sanitat privada també venen aquí a Catalunya, així com d’altres personalitats utilitzen la sanitat pública confiant en la manera que es treballa i mes de la investigació avançada que tenim.

Un altre dada que també cal ressaltar és que la Generalitat de Catalunya destina 150€ més en sanitat pública a l’any per cada ciutadà de Catalunya, que la comunitat de Madrid.

Es allò que es diu: la dreta, com que pot pagar-se la sanitat privada, no es preocupa tant d’invertir en diners públics per a la col·lectivitat. Un fet més que demostra la gran diferència entre dretes i esquerres.

7 comentaris:

L'Albert ha dit...

?? y el redactor que es, de dretes o d'esquerres.

Ho dic per que a can Canyamars veiem que les politiques que fa son molt beneficioses per uns poquets que ja anaven sobrats de patrimoni i en el veinat no li veiem ni la eficacia ni la eficiencia que presumeix.

Deu ser per aixo que el Rei viu a Madrid i no a Canyamars.

Anònim ha dit...

¿por que no te callas? El rei se ha operado en la zona PRIVADA del hospital clinico, o sea que lo ha pagado la casa real ¿y de donde viene el dinero de la casa real? Pues de nuestros impuestos, asi que menos dar autobombo al mantenido. Si hubiera ido por lo publico aun estaria en la lista de espera.
Por cierto ¿feina ben feta? Que se lo digan a Hereu y su consulta popular sobre la diagonal ja ja ja.

Anònim ha dit...

todo un ejemplo que es ser de izquierdas y como se hace el
patrimonio que tiene siendo de izquierdas.seguro que todos los vecinos que tiene en su domicilio son de izquierdas.

Anònim ha dit...

El lector pot pensar (i imagino que s'escriu amb aquesta intenció) que des de que aquest senyor forma part del Consell Rector del Consorci Sanitari del Maresme, la sanitat a Catalunya funciona millor.

Després ens fa una lectura retallada d'unes dades objectives per, com diuen en castellà "arrimar el ascua a su sardina". En aquest llistat dels millors hospitals de l'Estat (que per cert s'escriu amb majúscules) n'hi ha catorze de catalans i un de madrileny. I els altres cinc? de comunitats "de dretes" o de comunitats "esquerres"?

Imagino de Catalunya inverteix més que Madrid, però també més que Andalusia, Extremadura, Castella-La Manxa o Les Balears, per posar uns exemples de comunitats "d'esquerres".

Voler mantenir aquesta dualitat de les dretes i les esquerres, de bons i dolents, és una argumentació tant caduca i tant simple que només se la poden creure aquells que la necessiten mantenir viva per, valgui la redundància, anar vivint ells mateixos, això sí, d'esquerres. Aquests "progres" de saló no saben que la Guerra va començar així, fomentant l'odi entre les diferències polítiques.

Perquè, imagino que qui ha escrit aquest post, molt d'esquerres, gaudeix d'una sanitat pública i d'una de privada i de molts serveis que s'ofereixen de forma pública, però que també contracta de forma privada.

Dretes? Esquerres? Tant és. El que importa és la capacitat de resoldre problemes que han de tenir aquells que ens governen. I pel que es veu, ni a l'Estat, ni a la Generalitat, ni al nostre poble, les coses no funcionen. Això sí, d'esquerres.

J.L.Rueda ha dit...

A mi cuando el Caudillo habla de izquierdas y derechas me dan ganas de vomitar.

Si el Caudillo es de izquierdas yo soy del Barça.

Por cierto, por lo que tengo entendido este Señor de izquierdas que "tanto" defiende lo público, llevaba a sus hijos a colegios privados... igual que tantos otros actuales "lideres" de izquierdas...

Seguro que el ex-Alcalde de Sta. Coloma también decía que era de "izquierdas".

Anònim ha dit...

A veure si et culturitzes una mica que ets un "CATETO DE PRIMER ORDRE"
Abans de dir tants disbarats fes un curs de català i apren a escriure.

Ah!! No em perdré el dia que entris a Can Brians (i de segur que algú més t'acompanyarà)!! Ho espero amb moltíssimes ganes!!!! I així podràs parlar de veritat del serveis públics que ofereix la teva "esquerra".

L'Albert ha dit...

http://www.diagonalperiodico.net/Los-trabajadores-del-Clinic.html

Una aportacio interesant als comentaris