dijous, 13 de maig del 2010

QUIN DIUMENGE D’AMBIENT ESPORTIU!



Aquest cap de setmana s’ha portat a terme en aquest municipi una altra activitat destacable: s’ha dut a terme una cursa de BTT.

Podem dir que en realitat no era una cursa per veure qui ho feia més ràpid sinó que es tractava de fer un recorregut per aquests paratges tant magnífics que hi ha, i perquè tothom pugues gaudir de la bicicleta en companyia d’altres persones a les que els hi agrada aquest esport.

Doncs sí, aquest diumenge al matí, a Can Batlle, es podia contemplar un gran ambient ple de bicicletes de muntanya, amb gent disposada a passar-ho d’allò més bé.

També voldria fe esment del goig que feien els carrers del nucli de Dosrius, plens de bicicletes que anaven darrera el cotxe de la Policia Local. Ens ho podem imaginar, més de 400 bicicletes controlades, passejant pels carrers. Vertaderament espectacular!

L’organització es va veure una mica desbordada fruit de la gran demanda de participants (més de 400), però ho van resoldre molt bé, i vull felicitar-los. També m’agradaria convidar-los a que organitzin nous reptes com el que es va fer el diumenge passat, doncs tots aquests actes fan un municipi dinàmic, amb visió esportiva i com a punt de referència per gaudir de l’esport, de la natura...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

jua jua, ¿ese no es el triciclo de Saw?

Anònim ha dit...

En que quedamos Sr. Alcalde, hace unos años en un escrito Vd. decia que el deporte no uno de los principales puntos de interes de su gobierno, y al las pruebas me remito que esta haciendo actualmente el Sr. Ribes (hijo) y su ayuntamiento por el depòrte a parte de no estar nunca.

Anònim ha dit...

? Como que no esta nunca, ven a fin de mes que los veras a todos poniendo la mano.

Anònim ha dit...

La pedalada va ser organitzada pel centre excursionista de Dosrius, i un munt de persones del municipi hi van col·laborar.
En cap moment els vaig veure desbordats, i sí molt il·lusionats.
La pedalada en sí l'han anomenada Transcorredor, i tot i que aquest pocapena no n'ha fet ni farà més propaganda, haurà deixat molt més al municipi que la merda aquella de la Challenge, que només va servir per donar pel sac al trànsit.
Per molts anys!

L'Albert ha dit...

Jo em sumo a les felicitacions als organitzadors, no se com va anar pro la idea es molt bona, esperem que tingui continuïtat.

Per fer vos una idea podeu buscar transcorredor al Google, ja es poden llegir molts comentaris, la recerca dona casi 1000 resultats.

Una excel•lent iniciativa ho miris per on ho miris.

Anònim ha dit...

Sr. Jo, em sembla que a tu si que estàs desbordat! Potser que t'informis una mica més. La primera edició de la Transcorredor va ser exemplar a nivell d'organització i de participació. Els teus "súbdits" si que treballen perquè Dosrius surti al mapa. Bona nit.

Anònim ha dit...

Solo se desbordó cuando un capullo motorista se coló entre los ciclistas. Felicidades alcalde!