dijous, 7 d’abril del 2011

Com costa acabar les obres!

En principi, semblava que aquesta setmana podrien venir les màquines a asfaltar la rotonda de can Massuet del Far.

Tal com he explicat a l’anterior escrit, aprofitant l’avinentesa havíem d’asfaltar el camí d’accés a l’escola bressol, però finalment es farà la setmana vinent. En principi, està programat per al dimecres dia 13 fer la rotonda i el dijous 14 fer la pujada de l’escola.

Aquesta rotonda de can Massuet s’havia d’acabar a finals de febrer i ara ja estem a mitjan d’abril. Constantment hi ha gent treballant-hi, tot i que durant una època hi havien poques persones. Atenent que l’empresa ho fa sense cap cost per a l’ajuntament, hem de deixar que vagi al seu ritme.

Darrerament sí que hi ha hagut molt de moviment, de 13 o 14 persones, cadascuna fent la tasca que li pertoca: reconduint les aigües pluvials, fent les canalitzacions per als talussos, posant les tanques de protecció, compactant el paviment…

Cada vegada t’adones més que serà un rotonda amb unes condicions molt òptimes, és a dir, una senyora rotonda, pensada amb tots els detalls perquè compleixi normatives i perquè la seva funcionalitat del dia a dia sigui efectiva.

7 comentaris:

L'Albert ha dit...

Sempre es millor una senyora rotonda. que una senyora a la rotonda

Anònim ha dit...

Solo faltaria que la rotonda no cumpliara las normativas. Lo que me pregunto es si las obras cuesta finarlizarlas o si hacen que cueste para que se terminten justo cuando interesan. Llamarme malpensao si quereis pero joder de febrero a abril son casi dos meses y se acabara para mayo ma o menos ¿elecciones?

J.L.Rueda ha dit...

Pues normativas cumplirá todas las del mundo mundial pero... el cruce sigue sin tener visibilidad.
Cuando vienes de Canyamars no ves si sale alguien desde Can Massuet hasta que no estas justo en la rotonda y cuando sales de Can Massuet pasa exactamente lo mismo.
El problema sigue existiendo igual que antes.

Por cierto ¿alguien sabe porque la rotonda tiene tanta inclinación hacia la riera? y ¿porque no esta centrada en el eje de los cuatro cruces?.

Es el destino que es caprichoso... las obras se acabaran 2 o 3 semanas antes de las votaciones.

Anònim ha dit...

La rotonda es de oferta , tampoco hay que pedirle que sea espectacular como las cosas que se hacen pagando el doble de lo que valen.

La cuestión que a mí me preocupa es si va otra soca en el centro.

Anònim ha dit...

Me han dicho que pondrán un busto en medio, mirando hacia la promoción del Molina

Anònim ha dit...

Però..., segons la llei electoral, no fa dies que ja no es poden inaugurar obres?
I com és que ara anuncien que la setmana que ve s'inaugura l'espai jove de Can Massuet?
Això no és il·legal?

Xavier Fageda ha dit...

Molta gent treballant-hi la veritat es que no. Hi passo cada. De fet, el que he vist, són setmanes senceres sense cap activitat. El que si em sembla, és manipulació i oportunisme. Tampoc és nou, és el de sempre. Fa uns dies el senyor alcalde es va plantar al mig de la rotonda a quarts de nou del matí. Ell i la seva moto, somriure postissa de cartell electoral i a deixar-se veure per la concurrència. Tot plegat molt ridícul. Més propi de "La escopeta nacional" amb barretina, que del que hauria de ser la gestió municipal del temps que vivim.

Sort que molta gent d'aquest poble ja te superades aquestes cortines de fum.

... i el proper 22 de Maig ho demostrarem.