dimecres, 20 d’abril del 2011

Ja han sortit les llistes de les candidatures per a les properes eleccions municipals

CIU
PSC
PH
GIR
PAC
PP
Doncs sí, avui era el dia que havien de sortir les llistes provisionals, que es presenten a les eleccions del proper dia 22 de maig.

Enguany, al municipi de Dosrius es presenten sis candidatures. Recordem que fa quatre anys varen ser vuit les candidatures que es varen presentar i després de les eleccions només quatre varen treure representació a l’ajuntament.

D’aquestes sis llistes, tres són de partits tradicionals com poden ser: CIU, PP i PSC i les tres restants són: el GIR, la PAC i el Partit Humanista.

Pel que fa a Convergència i Unió (CIU) s’ha fet foc nou, a excepció del número dos, en Carles Bosch, que ja havia estat regidor durant el període 2003-2007. És curiós que no hi hagi cap històric en aquesta llista formada, bàsicament, per persones de Canyamars, ja que només hi sé veure un membre de can Massuet del Far i poca representació de Dosrius. Em sembla que hi ha dos components de la llista que ni tan sols estan empadronats al nostre municipi. Cal ressaltar que només hi ha un membre suplent, quan normalment en solen ser tres, això delata, segons el meu entendre, dificultats serioses a l’hora de fer la candidatura.



Quant al Partit Popular (PP), tots els seus membres són de can Massuet del Far, fins i tot, d’una mateixa família hi ha més d’una persona. Cal ressaltar que el número dos és el Sr. Joan Serra Serrapinyana, que va ser càrrec electe per Convergència i Unió, des del 1991 fins al 2007, encapçalant la llista de CIU a les eleccions de 2003.


Respecte als partits de nova creació tenim el GIR (Gestión Independiente de Recursos), que encapçala la llista la Sra. Mª Dolores Pérez Homs, que fa quatre anys anava de número dos per al Partit Popular. És una llista poc equilibrada a nivell de nuclis, molta gent de Canyamars i, fins i tot, hi veig cinc membres que no estan empadronats al municipi, segons el meu coneixement.


Tenim la Plataforma Alternativa Ciutadana (PAC) formada per tres persones de Dosrius, tres de Canyamars i deu de Can Massuet del Far.


Per altra banda, tenim el Partit Humanista, que fa quatre anys ja es va presentar, amb molts membres de Canyamars, alguns no estan empadronats al nostre municipi.


Finalment, tenim la llista del Partit Socialista de Catalunya (PSC), que estic convençut que és la llista més equilibrada a nivell de nuclis de població, amb gent més preparada, amb més coneixements de com està la corporació, amb una experiència demostrable en la gestió que s’ha realitzat durant els últimes anys a l’ajuntament.


Aquesta opinió és personal, amb molt de respecte envers la resta de candidatures, que totes tenen la seva il•lusió.

Als que ens agrada la política municipal, ens apassionen aquests moments tan intensos que ara ens toquen viure.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Coño pues en tu lista veo otro Jo y otro Munne ¿Estos no son familia tuya?.
Tambien veo una persona que personalmente me ha dicho que no le interesa la politica para nada, que no entiende y que va por el dinero, asi que tu diras.
Por cierto no se porque te empeñas en desprestigiar las listas en función de los miembros de uno u otro nucleo urbano. Siempre con el mismo 1cuento, equilibrio A LA MIERDA!!! Yo personalmente prefiero que los que gobiernen sean los mejores me da igual de donde vengan mientras tengan claro que somos un municipio no tres como tu quieres hacernos ver.

Anònim ha dit...

Quina vergonya!
No hi ha prous raons objectives per inhabilitar-lo?!?!

Anònim ha dit...

Desearia que este señor se marchara ya de la politica, es una pena tener que hablar mal de otras personas, para creer, que usted es mejor.
Por favor marchese a cuidar abetos.

Anònim ha dit...

Hey, hey, un momento, que culpa tenemos los abetos.

Anònim ha dit...

mira bien tu lista y no te fijes en las demas que por tener tienes hasta un judas

Anònim ha dit...

Pep has perdut el nord , agafar l informació dels cens electoral per decidir qui ha fet be les llistes o no, és poc ètic . Tu segur que no recordes perquè en temps de la dictadura feies motocròs amb els pijos . Però jo si que recordo que els edictes al regim feien ostentació de l informació i em sap greu que una persona que esta amb un càrrec obtingut per votació actuí de la mateixa manera

Princesa

Jose Bonura ha dit...

Por norma nunca respondo a tonterías y a malas informaciones, dicen que el silencio es la mejor respuesta para quien le falla el subconsciente. 1º es poco ético la utilización del censo para ver el empadronamiento, además hay una ley de protección de datos que creo que como muchas cosas dada su "experiencia" desconoce.
2º una lista no se equilibra por los lugares de hábitat si no por las personas que la representan, en nuestra lista todos somos de DOSRIUS, no seguimos su mala política de buscar el divide y vencerás insistiendo en tres núcleos, eso creo que el que lo vea así es que sus miras son tan cortas como las suyas. Pero para su información la lista del PH esta compuesta por 6 personas de DOSRIUS-canyamars, 4 de DOSRIUS y 5 de DOSRIUS-can massuet. Las personas que dice que no están empadronadas las conoce Ud. muy bien llevan realizando actividades deportivas en DOSRIUS desde hace 5 años, y viviendo en can massuet desde hace 9 meses aunque no estén en la lista del censo que tanto mira y utiliza para su beneficio.
La información mal dada con conocimiento solo tiene un nombre.

Anònim ha dit...

Este escrito del Sr Jo es prepotente, está lleno de nepotismo, falto de humildad y de espíritu de servicio. Escribe como si fuera el sherif del pueblo que está por encima del bien y del mal, es chulesco.

Es como si él no formara parte del juego electoral como uno más, como un igual, sino que una vez más, se eleva a sí mismo a una posición superior fuera del alcance de los demás y nos lo restriega por la cara repartiendo sentencias a diestro y siniestro como un juez supremo, como si él no pudiera estar sujeto a crítica ya que se siente perfecto, insustituible e indispensable. Es un escrito lleno de vanidad y una vez más, destila narcisismo por todas partes.

Es evidente que usa el cargo para alimentar su ego y poder repetirse a si mismo y a los demás lo bueno que es. En su gestión hay una de cal y una de arena. Cada logro lo vende como si fuera algo muy difícl sólo al alcance de elegidos como él, cuando en realidad no es más que su trabajo

En fin, etá haciendo campaña y no sabe hacerla de otra manera. Es una pena.

Anònim ha dit...

Felicidades anónimo, lo has definido admirablemente, el retrato es excelente.

Anònim ha dit...

Doncs jo, de les llistes aquestes nomès en quedo amb PAC i PSC perque la resta no en conec quasi ningu. :O

Anònim ha dit...

jo tambe tinc la meva opinio personal veient com esta el tema:
P.H. 0
G.I.R 0
P.A.C. 1
P.P. 2*?
C.I.U 2
P.S.C. 6 o 7 *?

i tot aixo per que no us poseu d acord i li deixeu el cami en safata!!! no m estranya que el payo felicicites a cada grup que es formava.
aixo es una humil porra que faig, refleccioneu!!!

Anònim ha dit...

cuan ell badesbanca c.i.u eran tres llistes amb la llei hom sepre favoreig la llista mes votada i la meba porra es la saguent.
P.H.0
G.I.R.0
P.A.C.2
P.P.2
C.I.U.1
P.S.C.8
Ja que son 13 regidors que entren a l'ajuntament rumieuve que ancara i sou atems.

Anònim ha dit...

Pero hombre no os corteis, total decir tonterias es gratix
PSC 13
CIU 0
PP 0
PAC 0
PH 0
GIR 0

Anònim ha dit...

Para el que da 8 concejales al PSC. Creo que te equivocas. Mi porra es la siguiente:

P.H.: 0
G.I.R.: 0
P.P.: 5
P.S.C.: 10
P.A.C.: -1
C.I.U.: -1

También suma 13.

SEAMOS UN POQUITO SERIOS, JODER

Anònim ha dit...

ups me cole de lleno, bueno r
rectificar es de savios, perdon.
P.H. 0
G.I.R. 0
P.P. 2
P.A.C. 2*
C.I.U. 2*
P.S.C. 7

ahora si, me habia colado con los regidores, los de los * son los que me bailan

Anònim ha dit...

Senrs veig no heu entes res com diu el refran amb castella divide i venceras si contes 6 candidatures us poseciu de cor i niguesin 3 desbancarian al sr.jo pero de questa forma li doneu tota la ventaxa per tenir majoria.

Anònim ha dit...

carai veig que hi ha gent que pensa com jo, pero tambe veig que hi ha molt interes de cadira i un sou de regidor i al final li fan el cami facil al que hi ha, que hi farem..... pero tampoc es menys cert que veien alguns menbres que volen manar; com diu el refran, jesusito jesusito que me quede como estoi.

Anònim ha dit...

me prece que tenemos JO para rato

Anònim ha dit...

Pues estamos apañaos, yo tengo 30 años y desde que voto que no he conocido otro alcalde y el pueblo es de los peor dotados.

Anònim ha dit...

Pues ya sabes lo que te toca amigo, tienes que votar a otro, al menos sabrás que es mucho mejor que el que tenemos.nuchodi

Anònim ha dit...

El pensar en divide y venceras es relativo, si hay otras opciones lo que se debe es votar, y no pasar con el tipico refran de total no van a cambiar las cosas