dimarts, 12 d’abril del 2011

El que donen de si els 80.000 euros de la pista externa de can Torres

El projecte que es va aprovar per a la construcció de la pista externa de can Torres pujava 80.000 euros, subvencionats íntegrament per la Diputació de Barcelona.

Durant el procés d’adjudicació, l’empresa que es va contractar va licitar per un preu d’uns 62.000,-- euros, així que va quedar un romanent per poder invertir més en l’indret.

Atenent la gran utilització que constantment té aquest espai públic, que fins i tot ens ha sorprès gratament, i amb la finalitat que es pugui utilitzar durant més hores, la partida de 18.000,-- euros que sobrava del pressupost inicial, la utilitzarem per instal•lar-hi il•luminació, que pot estar engegada fins a una hora prudencial, que poden ser les 11,00 de la nit, així moltes persones la podran utilitzar per fer-hi esport, un cop s’hagi fet fosc.

Estic convençut que durant aquesta primavera-estiu, les nits seran molt concorregudes en aquest indret, per aprofitar al màxim aquest espai.

4 comentaris:

Xavier Fageda ha dit...

Benvingudes siguin les millores. En termes generals, tenir llum és millor que no tenir-ne. Suposo que tindran criteri per donar-hi un us adequat i sostenible. El que em sorprèn de la gestió d'aquest senyor, és la constant referencia a pressupostos que sobren, a romanents no previstos, a caramboles econòmiques estrambòtiques... els recursos que els ciutadans confiem al sistema, tan me fa si és municipal, supra-territorials o intergalàctic, tenen una cosa en comú: han sortit de la nostre butxaca i gracies al nostre esforç. Crec que mereixen més rigor.

L'Albert ha dit...

Ja tenim prou experiència per saber que una vegada passades les eleccions o es trencarà o quedarà abandonat o quedarà florit, com tantes altres cosses.

Anònim ha dit...

Les consultes del A-10 també van costar 80.000 euros....
i és que Dosrius es pot comparar amb Barcelona i tot... encara us queixareu.

Anònim ha dit...

Lo que yo no comprendo que manipulaciones tiene que hacer éste hombre para que le den tanto dinero, estamos en una crisis muy destacable, tanto que están sacando gente de los hospitales y tienen un control desmesurado en las compras de los mismos, y va él, y saca dinero de todas partes, somos el único Ayuntamiento que nos salen los euros por la boca, es inexplicable, a veces me hace incluso en que pensar.