dilluns, 4 d’abril del 2011

Per fi podrem asfaltar la pujada de l’escola bressol!

En pocs dies veurem la pujada de l’escola bressol asfaltada. És una d’aquelles obres o feines que calia fer. Li hem donat moltes voltes. Vam redactar un projecte, que costava al voltant de 140.000,-- euros, que inclou l’asfaltat des del carrer Barcelona fins a l’escola bressol.

Hem concorregut a subvencions convocades per altres administracions, que ens podien arribar a donar fins al 90% del cost de l’obra. El motiu de l’obra encaixava perfectament amb les línies de subvenció, fins i tot, un cop varen resoldre totes les peticions, vàrem rebre un escrit comunicant-nos que el nostre projecte encaixava a la perfecció amb l’objectiu de l’ajut planificat, però, degut a una manca de pressupost, no seria possible l’aportació econòmica per part de la Generalitat de Catalunya.

Tornem a recuperar el tema i aprofitant que s’ha d’asfaltar la rotonda de can Massuet del Far, hem connectat amb els responsables d’aquesta obra i un cop tinguin les màquines al nostre municipi vindran i faran el tros de pujada a l’escola bressol. Únicament ens faran el tram més complicat, amb un cost suportable per part de l’ajuntament.

En aquests moments, tot costa molt i tot és molt difícil. Cal tenir molta imaginació per anar tirant endavant les necessitats del nostre municipi, cal tenir molta complicitat amb les altres administracions, calen contactes amb les empreses que actuen al nostre entorn, però vivint-ho amb intensitat s’assoleixen objectius marcats, per molt difícils que siguin.

7 comentaris:

JORDI FORT ha dit...

Quan acabin amb la pujada a l'escola, sigues una mica mes imaginatiu i ens les envies a Can Canyamars.

Anònim ha dit...

Como se nota que tiene a la vuelta de la esquina las elecciones, ahora todo a la corra cuita.
Continuo diciendo que eres patético e insoportable.

Anònim ha dit...

Por que no lo haces pagar al "Pere Joan" que hizo allí 2 torres sin asfaltar nada, i encima se comió parte el camino. Pero claro tu camisión bajo mano no hubiera sido tant suculenta no?

Anònim ha dit...

Eh,eh, el Pere Joan, que primero tire al suelo el adefesio de la plaza de espanya, ya que está sin terminar.
Menuda mierda de pueblo medio en ruinas que nos está quedando, entre eso y lo del molina, que da asquito de las porquerias que se acumulan en el solar que ha quedado sin construir y las cacas de perro en las aceras.

pere joan ha dit...

Por alusiones:
el Pere Joan, no puede tirar al suelo nada,ya que dicho "ADEFESIO",gracias a la banca y otros PODERES FACTICOS,
ya no es propietario, ni del ADEFESIO
que tan gratuitamente comentas.
Que facil es escribir burradas escudandose en el anonimato. Hay comentarios anónimos que dan mas asco que las cacas de perro ¡¡.
En cuanto a lo de las comisiones prefiero contestarte cuando tengas la verguenza de salir del armario, y así saber a que te dedicas, a parte de restregarte en las cacas ¡¡¡

pere joan ha dit...

PERE JOAN comenta:
Yo que nací en DOSRIUS,por tanto soy aborígen de este pueblo, y lo que más me indigna es que escudandote en el anonimato sueltes afirmaciones tan "bajas",como la comisión bajo mano que supones que yo le pasé, o lo que es peor sobre la "MIERDA DE PUEBLO QUE NOS ESTA QUEDANDO".
Ahora sí que empieza a preocuparme nuestro pueblo, si algun día cae en manos de iluminados anónimos como tú.
Por favor...¡¡¡ sal del armario¡¡¡.

Anònim ha dit...

Pere Joan, molt bo l'aclariment, no ha quedat clar quins son els poders fàctics ni el perquè constructors del poble que feu projectes, diguem , de mes bon gust ,teniu tantes dificultats, front d'altres vinguts de Cabrera o Mataró que tenen molta sort i tot son facilitats.

Sospitem que per tenir sort en el poble has de entrar en un joc, a vegades amb diners, a vegades amb obres, serveis o "comoditats de compra", tens experiència per saber la ratlla que separa dificultats i elevats costos o facilitats i camí planer.

Pots entendre que la gent entre tanta palla no vegi el grà.