dijous, 31 de maig del 2012

Això de Bankia, quina magnitud que té per a tots nosaltres!

Quan es parla que per sanejar Bankia es necessiten uns 24.000 milions d’euros i es busca la manera d’injectar aquest diner per fer viable aquesta entitat financera, hem de tenir clar que al final ho acabarem aportant tos plegats, amb diner públic, ja que els 4.500 milions que se’ls va donar amb aquell sistema del FROP, que els havien de retornar amb el 7% d’interès, ara resulta que s’han convertit amb accions de Bankia, accions que fa menys d’un any estaven al 3,80 euros i ara estan a poc més de 1 euros/acció. Tots serem una mica més pobres. Però si ara s’han d’injectar 24.000 milions i això ho dividim per tota la població de l’Estat Espanyol, amb números rodons cadascú de nosaltres hi aportarà uns 500,-- euros, potser sí que directament no, però aquests 24.000 milions d’euros els trauran de prestacions, millores, inversions, ..., de les quals, en definitiva, ens en beneficiaríem tots.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Vols dir que llavors, el millor seria no fer res, i que donin pel sac a totes les persones que hi tenen els seus estalvis ficats allà, oi?.
De vegades, va be pensar en les conseqüències que provocarà fer una cosa o una altre, i no parlo de conseqüències polítiques, si no socials.
Ho deixo aquí.

Anònim ha dit...

http://comentariosjosepjo.blogspot.com.es/2009/10/sobre-les-fusions-de-les-caixes.html
http://comentariosjosepjo.blogspot.com.es/2010/06/loportunitat-de-caixa-laietana.html

Perquè...
Caixa Laietana ara és Bankia, no?
I estava fent bé les coses, no?
I era una gran oportunitat de negoci fusionar-se amb caixes de la resta de l'estat, no?

TPC

Anònim ha dit...

Es que parla com si ell no hagués estat en el consell d'administració de la caixa Laietana com a conseller m'entres es feia el forat, bé que firmava els acords que la han dut a la situació actual , com a mínim te la responsabilitat de callar, cobrar les dietes, endur se el regalet i mirar cap a altre lloc.

La entitat va aguantar la guerra civil, la postguerra i la crisis del petroli pro no ha pogut amb la incompetència d'aquesta gent.

Anònim ha dit...

¿No te has preguntado nunca lo que se podria hacer con los 100.000 € anuales que nos cuesta el equipo de desgovierno de dosrius? ¿cuantas cosas se podria hacer con ese dinero?
Anda haznos un favor deja ya de decir tonterias, mira como tienes el pueblo y arregla alguna cosa!!! Ahh no que te lo estas guardando para las próximas elecciones!!!!

Anònim ha dit...

Creia que encara hi havia alguna possibilitat (difícil), però ara ja no, sens dubte ... Has perdut tant els papers que ja no saps ni els que tenies. A la teva butxaca trobaràs algun euro (molts potser), però els papers ¿quins papers?, on son?. La pregunta és: a què estàs jugant?. El que abans estava bé, ara està malament. Tens molt mala memòria. Ja sé que mai llegeixes els comentaris (ho has dit per passiva i per activa), però estic convençut que cada dia tens sobre la taula (la que de tant en tant veus, ja que entre la diputació, regar i la cura dels avets se'ns va la dedicació complerta) un resum del que la gent pensa de veritat, del que es cou a la xarxa, de la realitat a la que li dones l'esquena.

Can Canyamars ... Com? estem millor que ahir.
Piscina de Can batlle. Amb el sol no es veu tant verda.
Local Social de Can Massuet. Inexistent. Es concedirà ara i no et dic com.

Collons Josep. Hauries de canviar l'eslògan del vostre partit i el del PP "indesitjables cobrant de les persones".

Un desterrat que segueix aqui (aunque te pese)

Anònim ha dit...

El grup Bankia l'han ensorrat basicament algunes de les petites caixes que el configuren. En el cas de Caixa Laietana, quan va ser absorvida per Caixa Madrid es van trobar que cada calaix i cada paper que aixecaven, els donava la sorpresa de un gran forat. Caixa Laietana es va donar molta pressa en jubilar a tot un grup dels seus treballadors, amb liquidacions astronòmiques. Alguns d'ells ja estan començant a rebre les citacions judicials, com es el cas de l'anterior director de Laietana de Dosrius. Entre les malifetes que trobem en el grup mafiòs configurat per diversos directors d'oficina, supervisors i altres carrecs directius de l'entitat, podem trobar situacions com provocar la fallida d'empreses constructores per despres oferir ells l'acabament de les obres amb unes empres que els facilitaven comisions, cobro de comisions als industrials o si no no lliberaven les certificacions d'obra, fraus a companyies asseguradores declarant robatoris a les obres que no eren reals, es repartien el pago de l'assegurança entre la constructora complice i diversos carrecs de Laietana, i una llarga llista de fraus que han enssorrat empreses i families, que per l'avaricia d'aquesta gent ho han perdut tot, en alguns casos fins i tot la seva vivenda.
Actualment, i gracies a una empresa d'assegurançes que ho va investigar, tot està en processos de demandes penals i en investigació a la fiscalia. Esperem a veure qui més apareix a la llista, igual ens sorpren.

Unknown ha dit...

Siempre es sorprendente la escasa capacidad analítica del Sr. Jo, impresionante su análisis de la situación de Bankia y sus repercusiones sobre la economía de las familias, es muy importante tener claro que nos deparan beneficios, será incauto, o que será, será,…,complaciente desde luego, con el sistema que nos rige ,evidentemente es esto segundo y me gustaría que solo por probar su propia receta, algún día, por un momento se viera con la angustia pisándole los talones, con una pierna en la calle, a punto de ser desahuciado por alguna de estas magníficas entidades bancarias, por ejemplo Bankia. Lo dicho, que malévolos personajes, nos gobiernan y que hipocresía tan prepotente.

J.L.Rueda ha dit...

Pepe, tienes unos cojones tan grandes que te los pisas.

Parece mentira que te atrevas a hablar de Bankia, tú que eres uno de los muchos políticos incompetentes que has ayudado a que las Cajas de Ahorro se hundan.

¿Se te ha olvidado tu paso por Caixa Laietana?, seguro que lo si que no te olvidaste fue de pasar por caja para cobrar las dietas.

En un país serio, se os llevaría ante los Tribunales de Justicia.