dimecres, 2 de maig del 2012

Per què les inversions d’enguany al nostre municipi (III)

Per plantejar nous equipaments o millorar els actuals sempre em faig aquella reflexió tan primària que els que decidim hem de repassar tot sovint. La formació de l’ésser humà com a persona neix a la família, que es manté durant tota la seva vida, passa per l’escola i una pota important de la teva manera de ser la donen l’esport i la cultura. N’hi ha d’altres que cadascú les pot visualitzar, com poden ser els amics. Hi ha grans debats sobre que tenim un excés de pavellons, concretament els podem anomenar que són tres i que seria molt millor la construcció d’un en un lloc estratègic ferm, del qual tots ens sentíssim orgullosos i oblidar-nos d’aquesta dispersió. Jo he defensat sempre, aferrissadament, el model que tenim, ja que dóna moltes possibilitats a la gran diversitat d’equips, clubs d’esports varis, que a la mateixa hora uns puguin jugar a Dosrius, altres a Canyamars i altres a can Massuet del Far. Si només tinguéssim un pavelló, si a les sis de la tarda s’hi fes patinatge no s’hi podria jugar a futbol sala, ni a bàsquet, ni a voleibol, ni a handbol, ... Aquesta gran quantitat de nens, nenes i joves que també es formen com a persones amb l’esport, on haurien d’anar? Potser pagant instal•lacions privades per poder fer esport? Aquest no és el nostre objectiu. Un poble veí va fer un magnífic pavelló i va destinar tots els recursos per fer una pista i una instal•lació d’orgull per als que l’utilitzen, però no hi cap tothom. Joves que volien fer esport s’han quedat sense poder-lo utilitzar, perquè només pot haver-hi una única activitat cada hora. Continuant amb aquesta línia, ara tenim prevista la reforma dels vestidors de can Batlle, així com el bar i la piscina. Tenim previst l’inici per poder posar gespa artificial al camp de futbol de can Batlle i tancar la instal•lació d’aquest equipament. També tenim previst reformar els vestidors de la pista poliesportiva de can Massuet del Far, arranjar l’entorn i amb el mateix projecte construir tres pistes de pàdel. Dins d’aquest projecte de la reforma dels vestidors de can Massuet del Far i l’entorn, que puja uns 220.000,-- euros, les pistes de pàdel pugen uns 71.000,-- euros. Aquest esport de la pràctica de pàdel té molta acceptació als indrets on hi ha aquestes pistes, que majoritàriament són privades, és a dir, que cal pagar per practicar aquest esport que, per cert, adquirir les pales i pilotes per poder-hi jugar té un cost molt assequible per al practicant.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bla, bla, bla, bla, bla , bla, esto parece una saga, por supuesto de bla,bla,bla, que nadie quiere pistas de padel, que parte no entiende y del resto, si no lo reforma, esta todo echo una pena, no tiene que convencer a nadie, bueno a Vd, porque tiene muy mala memoria, donde esta la biblioteca, el instituto, el parque de Can Massuet, a eso fueron otros bla,bla,bla, como lo de la piscina de Can Massuet, que ahora por arte de mágia se tienen que convertir en pistas de padel, dejese de tantos bla,bla,bla, las personas de este municipio, estan cansadas de tantos bla,bla,bla, que ya no se creen nada y gracias a Dios los jovenes, tienen padres, por cierto, el último autobus desde renfe, hasta Dosrius, sale a las 20,15 horas.
De lo que se siembra, se recoge.(UN BUEN DICHO PARA UTILIZAR) Y LE PUEDO ASEGURAR QUE FUNCIONA.

Marga

Anònim ha dit...

Si també estava previst que s'arreglaria la piscina de Can Massuet..
Josep se et veu el llautó!!!
Fes-nos el favor de no dir mes tonteries
Lo pitjor de tot son els cràpules que aixequen la ma als plens fen-te el joc
Algú s'ha parat a pensar que la majoria de les persones que formen part de l'equip de govern tenen DOS sous? De fet les úniques que tenen un únic sou son Silvia i Toñi, la resta tenen dos el que no es pensionista treballa per una altre administració o en la empresa privada. Depriment i a sobre diuen que no n'hi ha calers i que tenen que acomiadar a gent, ja son 5 acomiadaments!!!

Anònim ha dit...

Pepón, ¿ya has mirado de reformar el Ajuntamiento? porqué ya sería hora que te largaras y te llevaras a tus copinches, que vosotros si que sois unos chucopteros para el pueblo.