diumenge, 10 de maig del 2009

DOSRIUS, municipi CHALLENGE

Dosrius és un dels 17 municipis del Maresme on els millors triatletes de món posaran a prova les seves forces el proper 24 de maig, data en la qual es durà a terme el I MIG CHALLENGE COSTA DE BARCELONA-MARESME.

Es tracta d’un triatló, un dels esports més durs del món. Els esportistes primer fan 3.800 metres nedant, sortint de l’aigua agafen la bicicleta i fan una cursa de 180km per carretera i després corren a peu una marató
(42,125 km). Aquestes distàncies es faran al Challenge programat per al 4 d’octubre. El 24 de maig cada modalitat tindrà la meitat del recorregut. A més, aquest mig triatló també puntuarà per al campionat del mon de bombers i policies locals.

Any rera any, aquesta disciplina esportiva té més adeptes. Això implicarà comptar amb la presència de representants d’entre 40 i 50 països que, sovint, viatgen acompanyats de familiars i amics. I ho fan al llarg de tot l’any tota vegada que a la nostra comarca s’ha construït un centre d’alt rendiment especialitzat en aquesta disciplina. Això vol dir que moltes persones, durant les seves vacances i el seu cicle de dies lliures, tindran com a referència venir al nostre territori per fer la preparació del triatló.

Perquè s’enduguin un bon record de la nostra comarca, s’estan preparant paquets turístics, gastronòmics, culturals, de lleure, ofertes de comerç...etc.

El CHALLENGE a Dosrius
Des de l’ajuntament pensem que el fet que Dosrius sigui municipi CHALLENGE beneficiarà i dinamitzarà els sectors econòmics del nostre poble tota vegada que aquesta prova esportiva té una publicitat d’àmbit mundial.

Afectacions el 24 de maig
La disciplina de bicicleta arribarà fins a la plaça Glorieta de Catalunya (davant l’Ajuntament). Això implicarà el tancament durant unes hores de la carretera que va de Dosrius fins a sota el pont de l’autovia. De fet, al Maresme hi haurà més de 40km de carreteres tallades: La N-II (entre Calella i El Masnou) i tot l’eix lateral de la riera d’Argentona (des de la N-II fins a Dosrius).

En el cas de Dosrius, caldrà utilitzar les alternatives que durant el mes d’agost de 2006 es varen fer servir amb motiu de les obres de la carretera. En cas de qualsevol urgència, es podrà utilitzar la via de comunicació tallada.

Uns dies abans de la prova es comunicaran més detalls de l’esdeveniment i de les alternatives de circulació.

Aprofitem per convidar tota la població i les entitats a participar en aquest gran esdeveniment esportiu

Entrada original
mentider compulsiu

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla que a can Canyamars hi faran el Paris Dakar.

Anònim ha dit...

SI y tambien estan preparando unos botes con escorias para vender como souvenir.

OPINIONS DE DOSRIUS ha dit...

Pues ya lo sabeis, el alcalde solicita a las entidades que no representen a nadie que colaboren en el evento. Claro que si, colaborar boicoteandolo, movilizandose, bloqueando el paso a los participantes del CHALLENGE, informando a todos los turista que vengan de lo que pasa en Dosrius, esa es la colaboración que se merece y esa es la imagen que debemos dar del pueblo, cualquier otra seria falsa.

saludos

Anònim ha dit...

Umm en esto no puedo estar deacuerdo contigo, bueno si en parte. Se puede ir a la Challenge con pancartas y repartir dripticos e informa a la gente de lo que pasa en Dosrius pero eso de bloquear el paso a los participantes es otro cantar ¿Que culpa tiene estos? Bastante tienen con pegarse la paliza que se pegan como para que vayamos tocandoles las narices. Ademas eso iria en contra de nosotros ya que quedariamos como unos energumenos.
Por cierto, !Que facil es tirar la piedra y esconder la mano! ME da igual que seas anonimo y que opines lo que quieras que para eso eres libre lo que no acepto es que incites a boicot y a la movilizacion sin luego dar palo al agua.

OPINIONS DE DOSRIUS ha dit...

Pero que mania os ha entrado con el tema del anonimato, joder, si hay dos entrada anteriores a la nuestra que tambien lo son y no importan a nadie. Este mismo blog tambien es anonimo y os parece bien, en los otros blogs hay varios que se autoresponden a sus articulos con identidades falsas y a nadie importa ¿Será que lo que nosotros decimos realmenta debe preocupar a alguien?

Saludos.

Anònim ha dit...

Haber si me entiendes o entendeis, por mi puedes seguir en el anonimato me importa un bledo y ademas puedes opinar lo que te de la gana.
Lo que no veo logico es que incites al la peña a boicotear la CHALLENGE y den la cara por ti y tu te quedes en tu casa. Si quieres que se boicotee la CHALLENGE cortando el paso a los participantes te pediria que fueses el primero y posiblemente me una a tu causa.
PAra opinar se todo lo anonimo que quieras pero si pides a la gente que pase a la accion entonces da la cara y se el primero en hacerlo. Lo que me molesta de ti o vosotros es que no dais un palo al agua, solo opinais criticais desde casa sin dar la cara y asi no se llega a ningun sitio. Si queremos que la cosa cambie hay que participar movilizarse, organizarse, en definitiva mojarse. Pero claro eso desde el anonimato es dificil.
Que cada uno haga lo que le venga en gana te vuelvo a repetir que me la suda que seas anonimo tu y todos los anonimos. Pero "EL QUE QUIERA PECES QUE SE MOJE EL CULO"
Saludos

xhernanz ha dit...

Des de l’ajuntament pensem que el fet que Dosrius sigui municipi CHALLENGE beneficiarà i dinamitzarà els sectors econòmics del nostre poble...
Ja que no deixa fer entrades al seu blog, senyor, volia demanar-li des d'aquí si podria dir-nos què pensa fer per ajudar aquesta dinamització econòmica??
I puntualitzo, dinamització econòmica DEL MUNICIPI, no pas personal, fent-se una foto, una més, pel seu book personal...

Anònim ha dit...

¿Publicidad de àmbito mundial? Pero si este municipio no tiene nada que ofrecer a los que vivimos en él (¿equipamientos?¿servicios?) ¿qué coño vamos a ofrecer al mundo?