dilluns, 18 de maig del 2009

QUINA FESTA!

El passat dimecres es va organitzar una d’aquelles festes memorables, principalment per als culés: convocatòria al pavelló de Dosrius, per poder seguir en directe la final de la Copa del Rei, acte organitzat per la Penya Barcelonista del municipi.

Una Penya de la qual en coneixem els seus integrants, però que jo personalment mai havia pogut assistir a un acte organitzat per ells, que tingués aquestes magnituds.

La veritat és que va ser espectacular de la manera com ho varen plantejar tot, tant la capacitat de donar sopar a prop de 300 persones, en qüestió de mitja horeta; com la qualitat del sopar, amb un preu simbòlic: 5 euros per als no socis i de franc per als socis.

Es va viure un ambient verdaderament de festa, que va acabar amb celebracions i els crits típics de l’afició de l’equip guanyador.

Aquestes quatre línies han de servir per agrair i reconèixer la tasca feta per la Penya Barcelonista. Sembla que en siguin pocs, però al moment d’activar-se varen fer una gran colla, organitzada i gaudint del seu treball. Sempre ho he dit, quan els organitzadors s’ho passen bé, transmeten aquest sentiment a la resta de les persones i per això la data del 13 de maig serà històrica, tant pel que vam aconseguir els culés, com per l’acte que es va fer al pavelló de Dosrius.

De ben segur que no serà l’últim esdeveniment organitzat per la Penya Barcelonista i que la població podrà gaudir de més festes plantejades per aquest col•lectiu divers, però que ha demostrat molta capacitat per tirar endavant el que es planteja i en aquest cas amb nota alta.

Moltes gràcies Penya Barcelonista i endavant!

Entrada Original
mentider compulsiu

9 comentaris:

Anònim ha dit...

A ver cuando hacemos la fiesta de cancañamas, a ver cuando se dja de fiestas y saraos y soluciona los problemas reales de la gente.

Eso es lo que queremos leer, que soluciona problemas

Anònim ha dit...

Como se cultiva el huerto.

motero.z1000 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No hace falta ir muy lejos para saber quien es Sauron. Hasta ayer no se publicó la nueva entrada del Faraón que él publicó el viernes.

Quien ha pasado el fin de semana fuera?

Anònim ha dit...

Me lo dijeron pero casi no me lo podia creer (bueno si),y curioseando un poco en TV3 lo he encontrado y mira por donde sale nuestro amado caudillo inaugurando una planta de compostaje de materia organica como si de un pantano se tratara.
Y siempre buscando plano, parecia que el camara estaba "mordido".
No se preocupa de hacer la recogida selectiva de la materia organica y se va de sesion de fotos.
Actualmente estamos pagando una sobre-tasa(incluida en recibo de las basuras) por la generacion de excesiva basura, nos pasamos del limite por que ellos no hacen su trabajo pero lo pagamos nosotros como siempre.
Ahora dicen que si no se hace la recogida selectiva a final de año, el año que viene nos van a subir el recibo 10 euros por tonelada generada y falta por saber cuantas toneladas se generan.
Ellos se escudan en que tienen una moratoria para implantar la recogida selectiva, pero los que van a tener que pagar la multa(ellos le llaman canon) somos nosotros.

Un pagador desilusionado.(cansado de pagar tanto por tan poco)

Sauron ha dit...

Donçs maco ja pots començar a fer l'enquesta de qui ha estat fora el cap de setmana. Per cert algu sap de cert si Sauron es de Dosrius?

Anònim ha dit...

otro gili...as
ciao

Anònim ha dit...

Que tendra que ver que sea de dorsius con que sea gilipollas,hay gente en dosrius que no es gilipollas, no hay mas que mirar los resultados de las ultimas elecciones no todos votaron al mismo.

J.L.Rueda ha dit...

Sauron somos todos.