dijous, 21 de maig del 2009

JA HA FINALITZAT EL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ (Eliminada del blog original)

Des del 4 fins al 15 de maig hi ha hagut el procés obert per inscriure’s a l’escola bressol, que començarà a funcionar a partir del mes de setembre d’enguany.

Durant la jornada de portes obertes, un dels comentaris més generalitzat, principalment per part dels pares afectats o interessats en portar els seus fills i filles a l’escola bressol, era el de si hi hauria places per a tothom.

Doncs que tothom estigui tranquil, durant aquest període oficial de preinscripció hi ha hagut un total de 90 sol•licituds.

Cal dir que la capacitat de l’escola bressol és de 102 places. Per ser el primer any, Déu n’hi do 90 preinscripcions! A més a més, són força ben repartides.

De 0 a 1 anys, 14 infants preinscrits, això representa 2 aules.

D’1 a 2 anys, 34 preinscripcions, que amb la ràtio d’infants per aula se n’hauran d’obrir 3.

D’ 1 a 3 anys, hi ha 42 peticions, que penso que cabran en 2 aules.

Satisfacció per la meva part, que a l’inici d’aquest nou servei ja hi hagin 90 peticions, per utilitzar aquest equipament d’escola bressol.

ATENCIÒ -Aquesta entrada ha sigut elminada del blog d'en Josep Jo-
mentider compulsiu

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Dentro de unos pocos de años tendran que habilitar mas aulas para atender a los niños con malformaciones debido a la escorias.

motero.z1000 ha dit...

Bé, vist que hi ha places encara per ocupar, podria entrar-hi vosté. Així li ensenyarien tot una mica. ¿què son les escòries? Matemàtiques (per gestionar bé els serveis), ¿què és democràcia? ¿com es fa un referèndum? etc.. Tot això aniria molt bé. Per cert, esta bé que pensem una mica en el poble, però les gracies no li em de donar. Suposo que fa la feina. I no cal que em digui que a les escoles bressol no ensenyen això, però potser apendria moltes més coses.

Anna García ha dit...

En este pueblo no van a poner las escorias, todos nos tenemos que posicionar en contra...Y no me refiero a hacer sólo comentarios en el blog, que también es bueno...

Saludos

Anònim ha dit...

"Satisfacció per la meva part, que a l’inici d’aquest nou servei ja hi hagin 90 peticions, per utilitzar aquest equipament d’escola bressol."

I decepció per tots els anys que no n'hi ha hagut i ha estat distreient el personal?

Encara li haurem de donar les gràcies per fer la seva feina.

Anònim ha dit...

Uy, uy me huelo problemas, el alcalde ha borrado la entrada original de su blog ¿se habra descontado con el numero de plazas?
¿O se ha caido la guarderia?
Raro, raro, raro