diumenge, 22 de novembre del 2009

PRESSUPOST DE LA GENERALITAT 20010

Ja m’han arribat els números de les inversions al Maresme, incloses dins el projecte de pressupost de la Generalitat per al 2010.

Enguany també hem estat per sobre de la mitjana, ja que la inversió al nostre municipi supera de molt la mitjana per habitant al Maresme.

Amb números rodons, el pressupost contempla una inversió de 103.671.912,51,- euros, per a tots els pobles del Maresme.

Cal dir que d’aquets 103 milions hi ha una inversió general al Maresme, que no està imputada a cap municipi, que puja un total d’uns 12.191.645,93 milions d’euros.

En el cas de Dosrius, hem hagut de defensar moltísim la incorporació d’algunes partides, però la inversió total és de 3.458.992,04 euros, part d’aquests diners serveixen per pagar una obra que ja s’està realitzant, que és l’estació depuradora, col·lectors i aigües residuals de can Massuet del Far.

L’obra nova que ens ha costat molt defensar ha estat la construcció de la nova canonada d’aigua potable per alimentar els dipòsits de distribució de can Massuet del Far, ja que la partida que s’hi ha destinat és de 1.458.992,04,- euros.

Amb aquestes inversions ens ajudarà a tancar tot el cicle de l’aigua amb infraestructures d’última generació.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Tengo a sensación que las ayudas que ofrecia el gobierno no eran precisamente para estos fines, pero en fin, ya sabemos como funciona esto, con un poquito de aquí y otro poquito de allí, se consigue una casita en el Pirineo o unos dineritos más en cuentas de los paraisos fiscales.

Juan C.

Anònim ha dit...

20010??? Encima sera visionario el tio??
En fin lo de Can Massuet despues de 30 años vertiendo mierda al acuifero yo creo que ya iba siendo hora de que se terminara.

Anònim ha dit...

En el 20.010 todos calvos

Oscar ha dit...

¿y no queda nada para la piscina de Can Massuet? La de abajo ya esta verde, y se podria mantener limpia. Al menos espero que la obra que se haga la haga gente de DOSRIUS, y no de fuera

Anònim ha dit...

La piscina de can massuet sera de ultima generacion, un equipamiento fabuloso, tened paciencia.

J.L.Rueda ha dit...

Cuando arreglen la piscina de Can Massuet,la tecnología habrá avanzado tanto que podremos caminar por encima del agua lo mismo que Jesucristo.

Por cierto, ¿ por que han dejado que otro año mas se pudra el agua de la piscina de Dosrius ?

Anònim ha dit...

Quan acabin amb la infraestructura de l'aigua de Can Massuet, que arreglin una mica la del casc antic de Dosrius, porfa,que rebenta cada dia per un lloc diferent! No se sap de quina generació és, però sembla de principis del segle XX...O esperen que s'enfonsi d'una vegada i acabem ja amb el poc patrimoni arquitèctonic que queda?

Anònim ha dit...

El casc antic de Dosrius no ha estat mai recepcionat per l'ajuntament.

Es una propietat privada i l'ajuntament no pot destinar recursos publics per uns privats.

Heu de fer tres projectes d'urbanitzacio i altres tres de reparcelacio.

Despres heu de apuntar vos a la llei de millora de nuclis urbans per que l'incasol ens avanci els diners.

Aixo nomes ho pot fer en Jo per que els altres no tenen experiencia , si el voteu en uns 15 anys ho pot tenir a punt, mentrstant gaudireu de les promeses.

El sistema es fantastic nomes algunes poques persones estan en contra de tot i fan plataformes.

Anònim ha dit...

Molt bo!