dilluns, 30 de novembre del 2009

EL PLAER DE RECICLAR

Mireu per on, sabeu que he trobat un gran plaer en reciclar, ara que tenim l’oportunitat de separar la brossa orgànica del rebuig!

Amb aquest gest t’adones que, al cap de la setmana, es fa molt poca brossa de rebuig. Evidentment, també has de tenir un indret per posar el paper, un altre per al vidre i un altre per als envasos.

D’aquestes cinc fraccions la que puja més de pes és l’orgànica, però traient-la cada dos dies, aproximadament, t’adones que fas un gran servei a un dels greus problemes que tenim al nostre municipi: la quantitat de residus que es generen degut al model d’habitatge que tenim. Això té un cost important, per això hem de fer grans esforços per poder-lo reduir. Si ho separem ordenadament assolirem grans objectius i quedarem sorpresos del seu resultat.

He volgut fer aquesta reflexió, perquè és un repte separar cadascuna de les fraccions. Assolir-lo dóna molta satisfacció i un cop agafes l’hàbit és una pràctica molt saludable per a l’entorn i per a nosaltres.

Us encoratjo i us demano que ho feu, ja que dóna molta satisfacció!

Entrada Original

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Chico, yo no se que pasa que cuanto mas separo mas me cobras de basura.
Debe ser por la satisfaccion que da.

Anònim ha dit...

Increible pero cierto, cada vez que habla sube el pan, la leche y otros productos de primera necesidad. No se si lo he entendido bien ¿Qué pasa que antes usted no reciclaba? Y ahora con la aparición del container de la orgánica se ha dado cuenta de que hay que reciclar. Desde luego que tiene narices la cosa, a mi me satisfacen otras cosas, esto del reciclaje hay que hacerlo pero satisfacción lo que se dice satisfacción como que no. En fin que le vamos ha hacer, como dice el refran
On no hi ha, no raja

Anònim ha dit...

Només falta que digui que així tindrem menys merda a la pedrera.
ESCÒRIES NO!!!

J.L.Rueda ha dit...

¡¡¡ Bien Sr. Alcalde !!! vamos por buen camino, ahora solo falta que se entere de una vez de que las ESCORIAS NO SON INOCUAS, LAS ESCORIAS CONTAMINAN Y SON PELIGROSAS PARA LA SALUD Y EL MEDIOAMBIENTE, Y CONTAMINAN MUCHO MÁS CUANDO SE ALMACENAN A 50 METROS DE UN PARQUE NATURAL, DENTRO DE UN PERÍMETRO DECLARADO CORREDOR BIOLÓGICO.....

¡¡¡ Bien Sr. Alcalde !!! vamos por buen camino...

Anònim ha dit...

Llegeixo habitualment aquest blog però quan he llegit aquest post he hagut de confirmar que l'entrada havia estat realment publicada en el blog d'en Josep Jo. Sembla un post fet per algú que el vol despretigiar, però NO... es desprestigia solet. Com es poden dir tantes bajanades juntes...
Ara comencem a reciclar?
Això dóna satisfacció?
Apa home, que no estem a 28 de desembre.

TPC

Anònim ha dit...

Hay que ver como disfruta este hombre entre la basura.
Antes tirandosela al anterior alcalde y ahora reciclando.

Un tufillo todo

Terminator ha dit...

Mira que habia escuchado hablar de conductas sexuales estrañas, pero esta de obtener placer con la basura en la vida oiga.

Anònim ha dit...

Es la escoriofilia, una perversion sexual.

Anònim ha dit...

Cada uno tiene el placer que le corresponde ¿no?

J.L.Rueda ha dit...

Hombre, si se trata de placer... personalmente prefiero echar un buen polvo que es más divertido, ahora bien... en este mundo tiene que haber "gente pa tó".

Anònim ha dit...

Malgrat el seu plaer pel reciclatge cal apuntar que cada vegada abunda més la porqueria pel poble. Serà degut al reciclatge? També és lamentable la seva dèria sobtada pel reciclatge, doncs tot sembla indicar que això per vostè és nou, ja que sinó fos així no ho titllaria de plaer sinó de rutina. Ara bé, el coratge que vol transmetre sembla que es podria destinar a altres fins més profitosos. Potser podria demanar als veïns de Can Canyamars que tanquéssin caixes i deixéssin de pagar per uns serveis inexistents i que ara els hi vol posar nous. Així doncs on han anat a parar els diners de tots aquests anys??? Senyors aquí Dosrius tenim un cas Millet diluit en societats, pisos a Dosrius posats a nom de societats, propietats a Camprodón,... i un llarg etc de béns que desconeixem. Ai senyor si que han tardat les mongetes a brotar!!!
I finalment i ja que estem en el tema de reciclatge; a un lladre a quin container se l'ha de tirar al de paper, vidre, rebuig, orgànica o plàstic. Segurament ens decantariem per l'orgànica que és la que fa pudor de podrit.

Anònim ha dit...

Yusep, treu la brossa.

Ahhhhhh, Ahhh, ahhs

Anònim ha dit...

No chato que estic gaudin del olor que fa el reciclacha.

Anònim ha dit...

Ja ho he fet sr. alcalde i em satisfa mes la del misioner.

Anònim ha dit...

Teneis que tener en cuenta que la organica en su casa huele a marisco.

Anònim ha dit...

A marisco ó marranisco.

Anònim ha dit...

lo primero que tiene que decir, es los ingresos que tiene el ayuntamiento reciclando y donde estan.

Josep Jo ha dit...

Que sou de dolents, jo el que volia dir és que reciclant es pot arribar a l'orgasme, l'únic dolent si reciclas molt corres el perill de tornarte un viciós addicte al sexe.
Em vaig a reciclaaarrrrr ..... aahhhhhh ...... uuuuhhhhmmm ...

Anònim ha dit...

Va yusep, fes altre entrada que ve Nadal.
Alguna cosa de les cartes que arriben als veins de Canyamars.

Que riguem una mica.