dimarts, 29 de novembre del 2011

EM COMENÇO A TROBAR CÒMODE A LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Ja he assistit a algun ple a la Diputació de Barcelona i avui s’ha fet un d’extraordinari per aprovar els pressupostos per a l’any 2012.

En el debat que s’ha fet abans de la celebració d’aquest, el grup del que formo part, el PSC, ha fet diverses aportacions que han servit perquè el punt s’aprovés per unanimitat. S’ha aconseguit el compromís que durant els primers mesos de 2012 s’inclogui una partida important de diners per ajudar als ajuntaments de la província de Barcelona a fer front a la despesa corrent, que és un dels ossos més durs que tenen les administracions locals.

Les meves aportacions han estat des d’una visió d’un municipi petit, doncs sóc el diputat que presideix l’Ajuntament amb el nombre d’habitants més baix, allà es troben regidors de Barcelona, Badalona, Hospitalet...., de capitals de comarques i tots són municipis de milers de persones empadronades.

He pogut captar que moltes vegades se’ls hi passa per sobre temes que poden ser menors però importants per als municipis petits, i és molt gratificant quan has pogut incidir amb la persistència per ajudar a aquests Consistoris amb menys població.

La veritat és que és una altra història molt diferent dels llocs on havia estat fins ara, doncs com ja sabeu vaig ser el president del Consell Comarcal del Maresme i entre aquest i l’ajuntament hi ha una realitat semblant ja que les coses s’han de treballar molt durament per poder-les assolir.

Com us dic m’estic trobant còmode i crec que puc fer una molt bona feina durant tot aquest mandat.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja deu haber cobrat la paga de Nadal.

Anònim ha dit...

Ara fará un twit amb el aipon nou que ha comprat amb els diners de l'ajuntament.

#foto a la dipu amb els alcaldes de ciutats importants#jojo

Anònim ha dit...

Miente más que habla. El Alcalde de Cercs (1326 habitantes) y el de Torrelavit (1383) también son diputados provinciales y que yo sepa, tienen menos habitantes que Dosrius.

Este tío no ha salido en su puta vida de Dosrius y ahora se piensa que ha descubierto América.

Anònim ha dit...

A 1200 eurillos el pleno yo tambien me sentiria comodisimo.

Anònim ha dit...

Mas dietas y regalos.

Anònim ha dit...

Él en dosrius solo cuenta los que le votan, los demas son gente protestona, egoista, fea que solo busca tocar lo que no suena, estos ultimos solo duermen en Dosrius y no cuentan, bueno, pa pagar, pero pa ná mas.

Anònim ha dit...

Lo triste de esto es que se cree que estamos en el colegio y nos pasa el yo soy más guapo que vosotros y el maestro me quiere más.
Es un desgraciado, cuando vengan las próximas elecciones municipales ( que estoy seguro que perderán aún más de lo que han perdido estas últimas ) se querrá morir porque no será ni alcalde, ni diputado, sólo será un PAGES DE PACOTILLA.

Anònim ha dit...

Si sabesis com s'en riuen de tu la Diputacio. Ets un pobre ignorant.

visens ha dit...

ala diputasio ya al conejan pal payasu de dos rius ell as pensa que ya u sap tot axo als fa riura mol y sasplica mol y mol y cada begada riuan mes

Anònim ha dit...

¿y qué hace un hombre como tú en un sitio como este?!!

Anònim ha dit...

Este es como el Montilla, que por el simple hecho de estar en política, se apunta a todo lo que se mueve a ver qué rasca, y le da igual si vale o no vale para el cargo. Ser político no significa que automáticamente seas buen gestor, y menos, si no tienes unos mñinimos de formación.

Anònim ha dit...

Josep, ets un carallot i amb els anys no millores.

Anònim ha dit...

Josep, recorda de fer el tipic misatge de Nadal. Tots els grans liders ho fan, Obama, Sarkosy, la Merkel, tu no hi pots faltar. Sobretot ara que ets Diputat carallot.