divendres, 4 de novembre del 2011

Ja tornem a estar a finals de setmana

Això d’haver-hi una festa entre setmana i d’haver canviat l’hora provoca la sensació que et roben els dies i que de cop ens hem menjat una setmana més per tirar endavant les feines que habitualment es fan en dies laborables.

Aquestes quatre línies són per dir que he obert un compte a Twitter per anar penjant coses del moment. Malauradament, m’ocupa bastant temps, ja que amb els dispositius de butxaca que faig servir arriba el senyal fluix i costa molt descarregar els arxius que t’interessen, però seré persistent i a veure si m’hi enganxo.

No volia deixar passar l’oportunitat, malgrat que ja hagin passat uns dies, de fer un petit comentari de la prova tot terreny que es va celebrar, el passat diumenge dia 30 d’octubre, a la Quintana de can Gel de Canyamars.

Va ser una prova de tres hores de resistència amb motos tot terreny, que una vegada més el Moto club Canyamars va organitzar amb un grau d’excel•lència. Com sempre, van treballar perquè tothom sortís satisfet: públic, corredors i aficionats. La veritat és que ho varen assolir, no sense la por de si podrien realitzar la cursa, per amenaces de mal temps. Però el temps canviant de pluja a sol, va ser extraordinari per tenir el terreny en perfectes condicions per a la pràctica d’aquest esport, ja que no va haver-hi ni una gota de pols i el resultat final va ser de tothom satisfet.

Una demostració més del gran potencial que tenim al nostre municipi. Quinze dies enrere la Fira del Bosc, un èxit total, ara la cursa tot terreny, un altre èxit, i així podem anar explicant que la gran diversitat de gent enrotllada en organitzar esdeveniments, siguin del caràcter que siguin, fa que el nostre municipi tingui una vitalitat extraordinària.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Tranquil, vas a la botiga, agafes el mòbil més guapo que trobis i passes el tiquet. Recorda justificar-ho, pensa que hi ha gent molt susceptible amb el tema despeses...
Fet això, a vomitar tonteries tot el dia sense parar via twitter. Ets una joia

Anònim ha dit...

CACHO CABRÓN Y DEL BOSC DEL TERROR ¿QUE? Pues que sepas que fue mucho mejor que la Fira Medieval y no le costo 1 euro al ayuntamiento. Te guste o no te guste la Fira Medieval es una mierda, la salva el espectáculo que monta la Colla del Pilón.
Vete a tomar por culo y por el camino twiteas, aprovecha y explícanos las sensacions y els sentiments que captes.

Anònim ha dit...

No hace falta insultar, ni recordar nada, al menos a mí no me hace falta y creo que a muchisimas personas tampoco, lo que es evidente, es evidente y por supuesto jamás lo reconocerá ni pretendo que lo reconozca, que nos quiten lo bailao, lo bien que me lo paso y lo hago porqué quiero y no cobro fijate, simplemente por placer de hacer las cosas lo mejor posible, dentro de las posibilidades que tenemos.

Marga.

Anònim ha dit...

¿Y la revista Argonautas? de lejos una de las mejores iniciativas culturales/informativas de Dosrius en años. Y ni una palabra sobre la misma.

Anònim ha dit...

En otro comentario se dice que los regidores de gobierno del PSC/PP se han obsequiado 8 iPhone's último modelo. Si esto es cierto? Espero que tengan una buena explicación y el correspondiente tratamiento sobre la retribución en especie. Si son para uso "profesional" deberan tener una segregación clara entre el uso particular del "profesional". Señores que ustedes no son dueños de nada, son nuestros empleados. Que la época del aquí vale todo se acabó.

J.L.Rueda ha dit...

Desde la revista Argonaut@s no esperamos ningún tipo de “reconocimiento” por parte del Alcalde, ni lo esperamos ni lo necesitamos porque por mucho alcalde que sea la opinión de este señor carece de valor para nosotros.

Al equipo de personas que hacemos posible que la revista salga a la calle la única opinión que nos importa y valoramos es la de los lectores y la de los patrocinadores. El comportamiento sectario de los gestores municipales nos anima a continuar con este proyecto.

En cuanto al tema de los teléfonos pasa lo de siempre, se creen los dueños del ayuntamiento y hacen lo que se les antoja, no se puede esperar otra cosa de un Alcalde que se instala un manos libres en su coche particular y lo paga con dinero público o de quien pasa tickets de desayunos a costa del erario público. Manda cojones que les tengamos que pagar a estos impresentables el café con leche y el bocadillo de la mañana.

Lo triste y preocupante es que a 879 vecinos les parezcan correctas estas conductas y las refrenden con su voto en las últimas elecciones.

Anònim ha dit...

Particularmente he de decir que los eventos que realizamos La Colla del Pilón son exclusivamente para disfrute de la gente de Dosrius y para todos los que se quieran acercar a visitarnos. NO PARA ENFRENTARNOS NI QUE NOS ENFRENTEN A NADIE pues para eso existen otras vias. Tampoco para que se nos vincule a NINGUNA CORRIENTE POLITICA pues en la asociación participamos personas de todas las ideologias, que lo único que pretendemos es pasarlo bien y, sobretodo, QUE LA GENTE DISFRUTE CON NOSOTROS. Quien piense otra cosa creo, con todos los respetos, que se equivoca.

Anònim ha dit...

Ja tornem a ser dilluns

Anònim ha dit...

Y demá dimars.

Anònim ha dit...

No ens adonarem i ja estarem al Nadal, una êpoca per gaudirla.

Anònim ha dit...

Quan estic gaudin d'aquell moments intims, sentat al trono, m'expreso moltes coses. Gaudeixo dels olors, dels esforços, del sorolls triunfants, ... qué guapo! quina il.lusió!! i per qué m'haig de tancar, millor sortir al bosc i expresarme allà amb mes llibertat, sense represions de cap mena, quina il.lusió!!! uff, qué es aixó que sento??? passa coi de gos, ves a llepar a un altre lloc!!!

menys mal que el meu iPhone 4S m'acompanya en aquets moments, en els moments dificils, d'esforç, l'agafo amb força mentre tinc els meus ulls mig tancats!!! aixo si que es expresarse i gaudir!! passat el primer moment, aprofito per fer una entrada al meu blog, i twitejar entre esdeveniments sorollosos i gravitacionals.....

aquets blogs tans inspirats surten d'aquets moments de "trance" tan especials.

De veritat, us convido a compartir i gaudir d'aquestes experiencies uniques amb alegria i satisfacció planetaria.