dijous, 17 de novembre del 2011

Representació important a la planta de residus sòlids urbans

La setmana passada es va constituir la nova direcció del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, és a dir, la planta que anomenem de la brossa, on hi ha la incineradora, com equipament principal, entre molts d’altres per fer el tractament dels residus, bàsicament del Maresme.

En aquesta nova constitució he estat nomenat vicepresident, el president és l’alcalde de Mataró, el Sr. Joan Mora, i és tradicional que el vicepresident sigui d’un partit polític diferent, amb l’esperit de buscar el màxim consens possible.

De fet, el municipi de Dosrius fa poc temps que està dins d’aquest consorci. Quan es va constituir, els responsables polítics de torn no varen considerar pertinent ser-hi, però, finalment, hem entrat dins d’aquest consorci com a membres de ple dret.

Aquest càrrec em fa especial il•lusió, perquè es tracta d’un món molt interessant, ja que fa referència a tot el tema del tractament dels residus: la recuperació, la reutilització, tota l’energia que es pot generar amb la transformació de la brossa, ...

16 comentaris:

Anònim ha dit...

? No era la Silvia la que ens representaba en el consorci, ? que ha passat.

Anònim ha dit...

el suma i sige del delirium tremens, un altre càrrec i una altra càrrega inútil per als nostres butxaques!!!

Anònim ha dit...

Parasit, escura butxaques, mentider, foll vividor. El dia que caiguis, que cauràs. Preparat per rebre tota la ira que has sembrat.

Anònim ha dit...

Podeu estar segur/es que en Josep ho farà molt bé, ell te molta experiència, més que la Silvia que es una aprenenta de bruixot, per això ha fet el canvi, per que Dosrius pugui ser també un referent comarcal de la brossa i la caca...

Anònim ha dit...

S'ha expresat de nou, i sembla que gaudeix de la merda....

Anònim ha dit...

"...amb l’esperit de buscar el màxim consens possible".

Ja veus, Josep, els de fora t'ensenyen a fer el que no fas a casa. No coneixes el consens i t'ho han d'explicar a Mataró.

Ets un simple

Anònim ha dit...

Una persona se presenta a una entrevista de trabajo.

- "Buenos días", le dice el director.

- "Buenos días", responde el aspirante.

- "Y usted, ¿Qué sabe hacer?", le pregunta el director.

- "¿Yo?, nada", responde el aspirante.

- "¿No vio el anuncio?", le pregunta de nuevo el director.

- "Claro que lo vi", responde el aspirante. "Lo ponía bien claro: INUTIL PRESENTARSE SIN REFERENCIAS"

Anònim ha dit...

Representació important perquè? Per la pasta que et donaran per no fer res, per ser un carallot. A qui et penses que enganyes? Patètic.

Anònim ha dit...

¿Que os a pasado a los socialistas en Dosrius?

A cascarla

Anònim ha dit...

Com és que en Josep no ens ha obsequiat amb els seus pensaments, parlat-nos de les eleccions Estatals? Com és que s'ha oblidat de traduir-nos els grans resultats obtinguts pels seus companys del PSC? Potser és que no té conexió desde el seu nou iphone.

Anònim ha dit...

A Dosrius el PSC perd 473 vots un 48%. Convergencia puja 247 vots i el PP 70. La resta sense grans variacions o intrascendents.

J.L.Rueda ha dit...

No os confundáis, al Pepe se la suda los resultados de su partido a nivel nacional, el único resultado que realmente le interesa es el que el obtiene en las elecciones municipales. Por otro lado a el ya le esta bien que el PSC se hunda, eso significa un cambio en la cúpula del partido y siempre tiene la esperanza de pillar cacho.

En cuanto a su nuevo cargo en el “Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Marésme”, es evidente que es una parte del pago por los servicios prestados al grupo empresarial que gestiona la planta incineradora y las pedreras de Dosrius.

Pepe, espabila y repásate el informe que elabora el Roura sobre las escorias, haber si por lo menos así sabes lo que son y no haces el ridículo cuando hables en tu nuevo cargo.

Anònim ha dit...

Pos reflexionando, reflexionando tambien seria bueno que reflexionaran los convergentes el porque la gente los vota mayoritariamente en todas las elecciones menos en las municipales.

A quien tienen que no mola en dosrius.

Digo yo.

Anònim ha dit...

A veces tengo pesadillas. En las próximas municipales el Jo monta un tripartito PSCPPCiU.

Anònim ha dit...

Josep,¿ donde estás ? que te has quedado pasmao, haber si vuelves en si y nos pones los resultados en el cartel luminoso, para que todo el mundo lo podamos ver.

Anònim ha dit...

Posats a fer i dir, ja que et vanaglòries del càrrec, potser que parlis amb propietat. No és la "planta de la brossa" és un ECOPARC d'última generació!!!!!!!!!!!!!!!!!!