dimarts, 22 de novembre del 2011

Treballant per l’eficiència energètica

Un dels molts objectius que tenim en aquest mandat, és el de transformar tot l’enllumenat públic del municipi en lluminàries de baix consum, així com també transformar tots els quadres elèctrics, fins i tot, l’estesa de cables que en alguns indrets encara no està en cable trenat, amb la finalitat de tenir una instal•lació nova i amb un consum que sigui el més baix possible.

Gràcies a algunes subvencions, ja havíem fet molts canvis de lluminàries a can Massuet del Far, que és el nucli on hi ha més punts de llum, concretament 810. A Canyamars n’hi ha 172 i a Dosrius 376, incloses les rotondes i els polígons industrials de competència municipal.

En total tenim 1.358 fanals, que fent una inversió considerable hi pot haver un estalvi notable. Per això, la Diputació de Barcelona està fent un anàlisi molt acurat del que és necessari, amb la finalitat que acabi amb un procés de licitació i que les empreses del sector es puguin presentar per fer tota aquesta transformació. Amb l’estalvi que pot representar la factura del consum elèctric, es pot anar pagant la inversió que inicialment es requereix.

Ja us explicaré més coses a mesura que vagi avançant tot aquest tema, però ja comencem a tenir dades importants i penso que pot ser una cosa molt interessant per al nostre municipi.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Claro, por eso la luz del local de los buzones de Can Massuet NO se apaga nunca, para ahorrarse el precio que cuesta un interruptor. Sois la hostia!!!!

Anònim ha dit...

Poner luces de bajisimo consumo como las que hay en can Canyamars, el coste es muy bajo y el ahorro es muy grande.

Somos un referent comarcal en eficiencia energetica, nos iluminamos con energia solar cuando hay luna llena.

Anònim ha dit...

Que los de Can Canyamars somos privados y no necesitamos más excepto pagar los impuestos...nos arreglamos las calles y pagamos el IBI. Pues ahora nos pondremos las farolas y pagaremos las bombillas y la factura de la luz.

Nunca en mi vida he visto tanto cinismo dentro de un mismo cerebro...o lo que sea que tenga.

Anònim ha dit...

Fer inversions amb coses que s'amortitzen en anys es el millor que es pot fer en epoques d'austeritat economica. Ets un pocasolta.

Anònim ha dit...

Y para cuando la estupenda idea de las calderas de biomasa que tan alegremente proponias en tu programa electoral? En el mejor de los casos el retorno de la inversión se estima es 7 AÑOS. Ideal también para los tiempos que corren.

Sandy ha dit...

Primero paso: Apaga los luzes del Pla de Molinot, no necesitamos illuminacion del bosque 24/7

Anònim ha dit...

El millor de tot es l’estalvi d’aigua. No se quants mesos fa que a la rotonda de Can Figueras s’estan llençant litres i litres d’aigua, però ningú diu res, i com que la brigada ni hi passa doncs tranquils. Hi ha un tou de fang, que sembla que no s’hagi netejat mai. Ara un dia d’aquests algú s’hi farà mal, i llavors la culpa serà dels que hi viuen a prop Can Figueras. Oi?. Nois mes val que marxem de Canyamars, per que si no la merda se’ns menjarà!!.

Aaahh, i de les faroles no us en parlo.... De vegades, funcionen de dia i s’apaguen de nit, però es igual.... tot es igual...
Josep; segueix-te fent palles mentals, que un dia d’aquests vindrà algú i et trencarà la cara d’una puta vegada, que ja esta be collons!!!

Anònim ha dit...

Y encima pone en el letrero luminoso de delante del Ayuntamiento NO A LA VIOLENCIA, pero que no ve que en vez de poner esto tendría que poner los resultados de las elecciones, pero claro esto no puede ponerlo después del resultado que llegó a tener, fué NEFASTO.
FELICIDADES JOSEPE.

Anònim ha dit...

Les fonts de la plaça d'Espanya i del carrer Pau Casals rajen constantment, l'una perquè han trencat l'aixeta, i l'altra perquè l'aixeta no funciona bé.
Fa mal veure com es llença també l'aigua.

Anònim ha dit...

Molt bé Josep, molt bé, aixi es com s'aixeca el pais amb la feina ben feta, amb dedicació, matinant i amb les idees clares.

Ara que el partit necessita gent bona podries anar a Madrit a substituir al Rubalcaba que no es capaç de guanyar unes eleccions com tu, ni de pactar amb el PP.

Aqui ja ens apanyariem.

visens ha dit...

desde que esta el cobalan este no sea limpiado el barro que baja cuando llueve en la rotonda de can figueras lo menos un mes antes lo
sacaban en dos dias

entonces para que sirve este tio

Anònim ha dit...

el seño corvalan e una pesona mui vuena que travaja con sus mano i yeba la brigada mu vien, no metero con e.

Anònim ha dit...

Josep, el teu club de fans es multiplica a una velocitat exponencial. Has pensat en deixar de dir pocasoltades al teu blog? I dedicar-te a solucionar problemes, sino per les properes eleccions no et vota ni la familia.

Anònim ha dit...

Ja fa temps que treballa per la eficiencia energetica, cada vegada cobra mes amb menys esforç.